מנוי לבריכה

מנוי לבריכה

לידיעתכם אם לא ידעתם שילדיכם יוצא מחיק המשפחה לאחר הצבא? תישאלו מדוע?כי כשאתה עושה מנוי משפחתי ילדך אחרי הצבא לא יכלל במנוי.לידיעתכם כל פניותי הרבות לכל הגורמים כולל מנהלת המתנ"ס כולל ראש המועצה שאמר שיטפל בכך עד יום זה לא טופל העניין. כמו כן הוחזר לי תשובה כי ביתי תשלם עבור מנוי בודד. האם זה צודק? שתלמיד אוניברסיטה המשלם שכר לימוד גבוהה צריך לשלם גם עבור מנוי אישי בבריכה כשהוא עדיין לא נשוי אין לו ילדים והוא גר בבית הוריו? אודה לכם אם תתיחסו להודעה הזאת. בברכה מנוחה

שלום בנימין

יש משהו בדבריך שיכול לקומם ובצדק ! לדעתי לגבות מסטודנט מחיר מלא עבור מנוי זה קצת לא צודק,בוא וננסה לגלגל את הנושא לגורמים (למרות שכבר נסית) ואולי נצליח לקבל הנחה עבור סטודנטים של המושבה . גיא

מנוי לבריכה

לא ביקשתי הרבה אפשר לחשוב שהילדים שלנו מנצלים הרבה את הבריכה באופן עקרוני זה לא פייר אם הילדה שלי היתה נשואה לא גרה בבתי חיה במקום אחר ולא במזכרת בתיה הייתי מבינה. בזמננו כשהיגענו למזכרת בתיה ניתנו הטבות לילדים הגרים במזכרת בתיה איזה הטבות מקבלים ילדינו היום? ממש לא לעניין. אני חושבת עוד אם סטודנט או לא סטודנט תחשוב שילד מסיים את הצבא יש לו כסף מיותר לשלם? מה אם הגיל יהיה קצת יותר כדי שילדינו יתחילו להסתדר? בברכת שבוע טוב מנוחה

מנוי לבריכה

עד היום לא טיפלו בנושא של הבת שלי במנוי המשפחתי גם לאחר שביקשתי לטפל והבטחת לי לענות לי על כך ולבדוק לי את הנושא בתודה מראש מנוחה בנימין

מנוי לברכה

בנימין אתה צודק גם לסיפריה זה אותו דבר ברגע שילד מגיע לגיל 18 מבחינת המתנס הוא לא חלק מהמישפחה

חברים שבת שלום

ראשית הרשו לי לתקן: לא מדובר ב - "בינימין" - השם בינימין הוא שם משפחה,והשם הפרטי הוא מנוחה, וכן זה לא אדון זו גברת. מלבד זאת ובהזדמנות זאת ברכות חמות לפורום החדש יישר כח ליוזמים.

למעלה