מנוי בחדר כושר

חני185

New member
מנוי בחדר כושר

הייתי מנויה באחד ממכוני הכושר הגדולים והמוכרים למשך שנה ונגמר לי המנוי. מס' חודשים לפני תום המנוי התקשרו אלי מהחדר כושר (יותר נכון הציקו לי כל יום) כדי שאחדש את המנוי. דברתי בטלפון עם הנציגה של המכון ואמרתי שימשיכו לחייב אותי מאותו כרטיס אשראי אשר בו חויבתי במשך השנה בה הייתי מנויה. לאחר יום התקשרתי למכון ובקשתי לבטל את החיוב (שנעשה יום קודם) כי אין לי כסף בחשבון זה וכי יש לי בעיות עם אותו חשבון ולכן אני מחכה לאבי שיחזור מחול על מנת לבקש ממנו שיתן לי את הכרטיס שלו כדי שמהכרטיס שלו אשלם למכון הכושר. ארצה לציין כי מלבד שיחת הטלפון הזו עם הבחורה מהמכון לא חתמתי על שום טופס או אסמכתה אשר מעיד כי התחייבתי לשנה נוספת (ולא לבכלל). להפתעתי, הוצאתי דף חשבון ונוכחתי לראות כי למרות בקשתי כי יבטלו את החיוב מהכרטיס שלי- חויבתי שוב על שנה נוספת והחל לרדת לי מהחשבון חיוב עבור החודש הראשון. שאלתי היא-האם זה חוקי מה שנעשה פה? לא חתמתי על כלום אשר מעיד כי אני ממשיכה במנוי נוסף ו/או כי אישרתי לחייב את כרטיסי במנוי נוסף. הכל נעשה דרך הטל' וזו מילה שלי נגד מילה של עובדת המכון. מה גם שהיא לא נענתה לבקשתי וחייבה אותי שוב במנוי נוסף למרות שביקשתי שתבטל את החיוב כי יש לי בעיה עם אותו חשבון. מה עלי לעשות בנדון? האם אוכל לבקשה לבטל לי את המנוי או שהיא תגיד: "אבל אמרת בטל' שאת כן רוצה בחידוש המנוי"- למרות שאין לכך שום הוכחה. אייך אני ממשיכה מפה הלאה ומטפלת בחוצפה של המכון לחייב אותי בלי להחתים אותי ועוד אחרי שבקשתי שיבטלו. תודה.

לדעתי אחרת את המועד

ניתן היה לבטל זאת, לפי התיאור שלך, בתוך 14 ימים מיום השיחה. הביטול צריך להיעשות בכתב.

חני185

New member
אבל...

אייך היא יכולה בכלל להוכיח שהיא דיברה איתי? אין תיעוד לכך ולא חתמתי על כלום- זה מילה שלי נגד מילה שלה. אני יכולה לומר שהיא לא הבינה את כוונתי כששוחחנו בטלפון , (מה שאכן נכון) מה גם שהתקשרתי למחרת כדי שתבטל והיא אמרה שתברר מה עושים ותחזור אלי ולא חזרה כלל. כשהם צריכים אותך הם מתקשרים אליך 3 פעמים ביום עד שתענה אך כשאתה צריך אותם הם לא טורחים בכלל לחזור אליך. אייך היא יכולה להוכיח שבקשתי להמשיך את המנוי?

למעלה