מנויים 2012/13

Benn Is Kane

New member
מנויים 2012/13

מחירת המנויים תפתח ביום שני הקרוב. מה ניתן לצפות אחרי עונה מזוויעה שכזו? שלכל הפחות, לא יעלו את המחירים שוב. אבל לא, כצפוי, המחיר עלה והמועדון אונס אותנו, האוהדים המשלמים.

תגובה שכתבתי בעמוד הפייסבוק של המועדון:
אחרי שזכינו באליפות, העלתם את המחירים למנוי ביציעים 2-4 מ-1,000 שקלים ל-1,300. לגיטימי, אנחנו אלופים אחרי הכל. אחרי העונה המביכה והעצובה הזו, בה סיימנו במקום החמישי, לא הגענו לאירופה ובטח אחרי פיאסקו הכרטיסים לגמר הגביע, העלתם את המחירים בעוד 50 שקלים. על מה? למה? מה הקבוצה והמועדון עשו למען האוהדים שנותן למועדון את הלגיטימציה להעלות את המחיר שוב? פשוט בושה וחרפה. זה ניצול לרעה של עמדת כוח שלכם כנגד האוהד המשלם שמוציא ממיטב כספו שנה אחר שנה, בטח בעונה האחרונה בקרית אליעזר לפני המעבר לאצטדיון החדש. אני מקווה שלפחות בעונה הבאה תדעו להוריד מחירים בכדי למכור 20 אלף מנויים במחיר סביר מאשר 8 אלף מנויים במחיר מוגזם כמו של העונה.

נמאס.

emperor28

New member
מסכים איתך...

בתור אוהד שהעונה הגיע מסיבות אלה ואחרות רק לחצי מהמשחקים של המנוי אני ממש מצטער על זה שאצטרך לשלם שוב 1000 שקל על כלום ושום דבר....
אני מרגיש מאוד נבגד מהעונה שעברה... מרגיש שלמועדון לא אכפת מהקהל בכלל ואנחנו רק אמצעי...

אני חושב שאולי המועדון הזה הוא אירופה בכל דבר ניהולי, אבל בקשר לקהל אנחנו בערך ליגה ג'.... למרות שהמנויים עדיין זולים משעותית מקבוצות הצמרת הפח האחרות אבל עדיין הן לפחות משחקות באיצטדיונים כמו בלומפילד....

בכל מקרה מקווה שהעונה ידאגו לנו קצת יותר, לפחות שנוכל לראות בכיף משחקים, להכניס גרעינים וטרופיות שבאמת לא מזיקות לאף אחד גם אם נזרוק אותן לדשא.... מה שבאמת קורה לעיתים נדירות...

והמועדון צריך למצוא דרך לשפר את היחס לאוהדים שלו. אני רואה כמה יחס אני מקבל בתור סוסיו בברצלונה שאני בשוק לעומת זה שאני מגיע כל משחק ומשקיע במכבי חיפה ומקבל כלום ושום דבר...

ואם אתם רוצים דוגמא אני אתן דוגמא הכי יפה שיש. שנה שעברה הלכתי לחצי גמר ליגת האלופות, ורציתי ללכת למוזיאון יום לפני המשחק, מי כמוכם יודע כמה תור יש יום לפני קלאסיקו בקאמפ נואו במוזיאון, התור היה באמת מכאן ועד הודעה חדשה, ברגע שהזכרתי סוסיו ליד אחד השומרים לקחו אותי לצד נתנו לי 2 כרטיסים למוזיאון לי ולחבר שלי בלי לשאול הרבה ועקפתי תור של 3 שעות...

דווקא ל-ג' לא העלו את המחיר

למחדשים לפחות, 1000 ש"ח למבוגר ו-600 ש"ח לנוער/חייל.

בכל מקרה אני ממשששש לא מתכוון לחדש את המנוי עד שאני אראה מי נגד מי ואיזו קבוצה מתגבשת לעונה הבאה, לא מוכן לשלם על עוד קבוצת פח!

Benn Is Kane

New member
ממתי מחדשים מנוי לפי השחקנים?

מעולם לא עניינה אותי הקבוצה שהעמידו. וכן, אני חושב שצריך להביע תמיכה במועדון אחרי שנת נפל שכזו ועל הדרך לכבד את ראובן עטר על שחזר הביתה.

לי ברור שההבאה של ראובן היא גם שיקול כלכלי

וזה בסדר זה מובן וזה נורמלי.

לא יודע מה אבל בשבילי 1000 שקל זה סכום גבוה מאד בשביל כדורגל ישראלי, וכן, אני לא מוכן להוציא אותו שוב בשביל קבוצת פח, לא ביקשתי אליפות אבל אני בהחלט מבקש לקבל קבוצה שתעמוד בסטנדרטים של מכבי, לא יקרה לא אחדש את המנוי לא קרה כלום.

למעלה