מנוגון ומצברוח

מצב
הנושא נעול.
מנוגון ומצברוח

מנוגון ומצברוח
שובעבור גיסתי (היא ללא אינטרנט) היא מזריקה בסך הכל שלה ימים.דקפפטיל ומאתמול מנוגון. המנוגון כואב לה מאוד וגם המצב רוח ממש ממש קרבי, עצבנית. אפילו איתי לא מוכנה לדבר. מכירות את התופעה? מהעושים?

Big Mama 1

New member
באמת מה עושים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מנוגון ומצברוח
שובעבור גיסתי (היא ללא אינטרנט) היא מזריקה בסך הכל שלה ימים.דקפפטיל ומאתמול מנוגון. המנוגון כואב לה מאוד וגם המצב רוח ממש ממש קרבי, עצבנית. אפילו איתי לא מוכנה לדבר. מכירות את התופעה? מהעושים?
באמת מה עושים

כלום. התופעות האלה מוכרות עד כאב, ואין כל כך מה לעשות עם זה. מנסיון. מחכים עד שזה עובר, ואז הבחילות כבר יציקו לה

העין ה 3

New member
מאמא, מה יהיה?

באמת מה עושים

כלום. התופעות האלה מוכרות עד כאב, ואין כל כך מה לעשות עם זה. מנסיון. מחכים עד שזה עובר, ואז הבחילות כבר יציקו לה
מאמא, מה יהיה?
היום את גונבת לי את כל המילים מהמקלדת...

מוכר כל כך

מנוגון ומצברוח
מוכר כל כך
בשלב הזה בטיפול הייתי מוכנה לרצוח מישהו מרוב עצבים...למזלי זה עבר לי ללא תיק במשטרה. כמו שכתבו הבנות החכמות לפני אין מה לעשות...לחכות. ולך - תני לה את הספייס...כשהיא תצטרך היא תדע לפנות אליך, אין מה לעשות זה לא מצב של שפיות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה