מנה עושים איתם?

הקסם1

New member
מנה עושים איתם?

שלום לכולם יש לי כמה חומרים שהייתי שמחה לקבל כמה רעיונות מה אפשר לעשות איתם ועם קבוצה של ילדים בכיתות א-ב 1. מעטפות חומות גדולות. 2. גרביים ישנות 3. גרבי ניילון ישנות. 4. קלקקים בצורות שונות - ארוכים ודקים. יש רעיונות?

בבקשה...הכל במאמרים שלנו

מבחר רעיונות ליצירה בגרבים מתוך פינת המיחזור שלנו לגבי המעטפות הגדולות אפשר לעשות מהן שקיות הפתעה, כל ילד מכין ומקשט את השקית שלו ובתוכה מכניס צירוים וכדומה. לא ממש הבנתי את נושא הקלקרים...יש לך קרלקר ארוך ודק?

ברוכה הבאה ולגבי רעיונות מגרביים ישנות ניתן להכין בובות שונות עם מילוי אקרילן . . .לתפור עיניים זזות או מכפתורים . . .להוסיף פה משארית לבד צבעוני . . . ניתן למלא עם חול בפנים ולעשות מעצור לדלת . . .אך החול יוצא מהגרב . . .לחלופין ניתן למלא שעועית לבה וכד'. . .לצייר פרטים עם צבעי טולים צבעוניים . . . בהוביתון האחרון יש מאמר של אורית דותן שהיא מכינה ויוצרת בובות על פי השיטה האנתרופוספית ושם היא מדגימה את להכין בובה מקסימה מגרביים צבעוניות . . . מגרבי ניילון ניתן להכין פרחי ניילון מקסימים . . . ,חשבתי שיש לי תמונה שהוותיקות שלי הכינו ,אך לא מוצאת . . . ניתן להכין בובות לחץ שאותן מכניסים לתוך צנצנות סגורות עם מכסה סגור . . .ממלאים אותן באקרלין צבעוני ומדביקים עיניים זזות. . . ניתן להכין ראש דשא . . . בפינת המחזור של ים כחול יש מלא רעיונות . . . .מעלה לך קישור לשם לגבי קלקרים ,קצת לא ברור לי הסוג והגודל . . .יש משטחים בעובי של 2 סמ' ויש של 5 סמ' . . .יש צורות מוכנות ויש קלקרים המגיעים באריזות קרטון ולכן זה משמעותי לתת לך לרעיונות . . .כשאיני יודעת מה יש לך בדיוק . . . יש לקנות סיכות פלסטיק צבעוניות עם ראש עגול שמזכירות בצורתן סיכות תפירה ,איתן ניתן למלא את השטח . . . ויש עוד רעיונות רבים ויהיה לי קל יותר לייעץ לך אם תתני פרטים בהצלחה ונשמח לראות תוצאות כאן . . .חג שמח

למעלה