ברוכה הבאה ולגבי רעיונות מגרביים ישנות ניתן להכין בובות שונות עם מילוי אקרילן . . .לתפור עיניים זזות או מכפתורים . . .להוסיף פה משארית לבד צבעוני . . . ניתן למלא עם חול בפנים ולעשות מעצור לדלת . . .אך החול יוצא מהגרב . . .לחלופין ניתן למלא שעועית לבה וכד'. . .לצייר פרטים עם צבעי טולים צבעוניים . . . בהוביתון האחרון יש מאמר של אורית דותן שהיא מכינה ויוצרת בובות על פי השיטה האנתרופוספית ושם היא מדגימה את להכין בובה מקסימה מגרביים צבעוניות . . . מגרבי ניילון ניתן להכין פרחי ניילון מקסימים . . . ,חשבתי שיש לי תמונה שהוותיקות שלי הכינו ,אך לא מוצאת . . . ניתן להכין בובות לחץ שאותן מכניסים לתוך צנצנות סגורות עם מכסה סגור . . .ממלאים אותן באקרלין צבעוני ומדביקים עיניים זזות. . . ניתן להכין ראש דשא . . . בפינת המחזור של ים כחול יש מלא רעיונות . . . .מעלה לך קישור לשם לגבי קלקרים ,קצת לא ברור לי הסוג והגודל . . .יש משטחים בעובי של 2 סמ' ויש של 5 סמ' . . .יש צורות מוכנות ויש קלקרים המגיעים באריזות קרטון ולכן זה משמעותי לתת לך לרעיונות . . .כשאיני יודעת מה יש לך בדיוק . . . יש לקנות סיכות פלסטיק צבעוניות עם ראש עגול שמזכירות בצורתן סיכות תפירה ,איתן ניתן למלא את השטח . . . ויש עוד רעיונות רבים ויהיה לי קל יותר לייעץ לך אם תתני פרטים בהצלחה ונשמח לראות תוצאות כאן . . .חג שמח