מנהרת הזמן אני מחפשת את הגרסה המלאה של "מנהרת הזמן". למישהו יש אותה?
J just adiki New member 2/12/06 #3 מי פה קנה את הדיסק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif |מתעניינת|
ש שירי שירי לי New member 3/12/06 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אויי ליני................!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אויי ליני................!!
T the Girl of Love New member 2/12/06 #6 ../images/Emo214.gifחבר שליייייייייייייייייייי קנה לי היום ואני לא רוצה לפתוח אותו הוא עטוף כל כך יפה [שמעתי את הדיסק ב"פינת האזנה" בטאוור רקורדס ו...וווווווואי, בשיר "אתה" של שירי כמעט בכיתי שםםםםםםםםם ]
../images/Emo214.gifחבר שליייייייייייייייייייי קנה לי היום ואני לא רוצה לפתוח אותו הוא עטוף כל כך יפה [שמעתי את הדיסק ב"פינת האזנה" בטאוור רקורדס ו...וווווווואי, בשיר "אתה" של שירי כמעט בכיתי שםםםםםםםםם ]
I is258 love shiri New member 2/12/06 #10 ../images/Emo31.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כבר קניתי יותר מדי דיסקים בזמן האחרון
../images/Emo31.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif כבר קניתי יותר מדי דיסקים בזמן האחרון
J just adiki New member 2/12/06 #11 גם אני לא.. אני לא אקנה אותו בשביל 2 שירים שנאי אוהבת ולשאר אני לא אקשיב בכלל
T the Girl of Love New member 3/12/06 #13 ../images/Emo214.gifואתה../images/Emo99.gif וואי, כששמעתי את השיר הזה כמעט התחלתי לבכות
מ מ ס א ל ה New member 2/12/06 #7 מנהרת הזמן.. האמת שראיתי את הגירסה המלאה להורדה באחד מאתרי ההורדות הכי פופולריות, אבל אני לא יודע אם מותר לפרסם את זה כאן אז... שבוע טוב בכל מקרה
מנהרת הזמן.. האמת שראיתי את הגירסה המלאה להורדה באחד מאתרי ההורדות הכי פופולריות, אבל אני לא יודע אם מותר לפרסם את זה כאן אז... שבוע טוב בכל מקרה
T the Girl of Love New member 2/12/06 #8 ../images/Emo214.gifאסור../images/Emo128.gif הורדות ושאר הדברים הלא חוקיים - רק במסרים
T the Girl of Love New member 2/12/06 #9 ../images/Emo214.gifבדיסק "ילדות רעות" נמצאים שני שירים [מדהימים ] של שירי, ממליצה בחום.
ש שי קרןןןן New member 5/12/06 #16 מישו יכול לשלוח לי במסר את 2 השירים של שירי שבדיסק? פשוט אני לא רוצה לקנות דיסק בגלל רק 2 שירים...