ממש תודה |מורידה עכשיו|
ש שירי שירי לי New member 21/3/06 #19 תעזרו אני לא יודעת איך משתמשים אני יודעת שבהתחלה עושים FREE ואחר כך אני נתקעת
ש שירי מימון היא דיווה New member 21/3/06 #20 כנסי../images/Emo26.gif אחרי שאת לוחצת על FREE נפתח לך חלון אחר ויש מספרים למטה שרצים.. תחכי שהטעינה תסתיים ואת יופיעו לך אותיות עם מספרים או רק אותיות או רק מספרים בקיצור ליד האותיות והמספרים ושאר הירקות יש לך חלון תכתבי את המספרים שמופיעים לך בחלון ואז אנטר מקווה שתביני לא ממש הבנתי את עצמי עכשיו
כנסי../images/Emo26.gif אחרי שאת לוחצת על FREE נפתח לך חלון אחר ויש מספרים למטה שרצים.. תחכי שהטעינה תסתיים ואת יופיעו לך אותיות עם מספרים או רק אותיות או רק מספרים בקיצור ליד האותיות והמספרים ושאר הירקות יש לך חלון תכתבי את המספרים שמופיעים לך בחלון ואז אנטר מקווה שתביני לא ממש הבנתי את עצמי עכשיו
ג גיא246890 New member 22/3/06 #22 נמאס כבר לחזור על זה חח!! משום מה תמיד שאני מסביר אף אחד לא מבין חח...
S ShiriRoniDiamondz New member 22/3/06 #24 יואו תודה!!! אני טוחנת לחברות שלי את השיר הזה כל הטיול ואין לי מושג איך הולך הבית האחרון.. עכשיו אני יודעת תודה ענקית שיר מהמם
יואו תודה!!! אני טוחנת לחברות שלי את השיר הזה כל הטיול ואין לי מושג איך הולך הבית האחרון.. עכשיו אני יודעת תודה ענקית שיר מהמם
י ילד רע 15 New member 22/3/06 #26 האיכות בכלל לא מעולה.. מה עשיתם מזה? אני שומע על חלש - יחסית, אבל באיכות מעולה - זה בכל מצב צריך להישמע חלק.. אם אני אגביר עדיין יישמעו יותר רקע,ופחות את המוזיקה שלה וזה שהיא שרה. הכל יחסי.
האיכות בכלל לא מעולה.. מה עשיתם מזה? אני שומע על חלש - יחסית, אבל באיכות מעולה - זה בכל מצב צריך להישמע חלק.. אם אני אגביר עדיין יישמעו יותר רקע,ופחות את המוזיקה שלה וזה שהיא שרה. הכל יחסי.
G gilsuary New member 22/3/06 #27 תודה ! רק שתדעי בפרק שהיה את השיר הזה, היה בסוף הפרק גם את כל השיר ובלי הפרעות של דיבורים =]
ב ברווש הנסיכה New member 22/3/06 #28 אאווופפפ זהה לא עובדד ליי ../images/Emo10.gif ניסית להוריד את שתי הדרכים ושניהם לא עובדות לי זה מוריד אבל לא שומעיםם :/ אאאאאאאאאאאווווווופפפפפפפ
אאווופפפ זהה לא עובדד ליי ../images/Emo10.gif ניסית להוריד את שתי הדרכים ושניהם לא עובדות לי זה מוריד אבל לא שומעיםם :/ אאאאאאאאאאאווווווופפפפפפפ
ג גיא246890 New member 22/3/06 #29 כן ככה גם לי.. יורד ושומעים טררררררר כזה... באסה אולי מישהו יכול לשנות פורמט?