מנהל ?

לא, הוא דווקא מרוויח

סכום אסטרונומי. וזה ברצינות. אני מאחלת לאנשים רק דברים טובים.

SevenEleven

New member
עתודאים בקבע

לא מקבלים משכורת מינימום. מתחילים מ- 6800 בערך ועולים עד ל-10k בערך בתום הקבע.. (חוץ מזה יכולים להתווסף דרוג מחקר, גמו"שים למינהם.. תואר שני שאפשר להתחיל מהשנה השנייה בסדיר). --- רובכם מתעלמים מפה מהעובדה שאכ"א ומדור עתודה בשנים האחרונות עובדים כדי לשפר באופן משמעותי את כל עניין השיבוצים (ראו תוכנית "גביש"). מן הסתם, כמו באזרחות, כדי לזכות לשיבוץ טוב צריך להשקיע הרבה עבודה קשה, וצריך גם קצת מזל. עתודאים לא מרוצים, תמיד היו ותמיד יהיו. אבל כמו ש-ramil אמר למטה, יש אנשים שמספיק בוגרים לדעת מה טוב בשבילם.

SevenEleven

New member
../images/Emo6.gif

אתה רוצה לפרט מה בדיוק הזכיר לך את גב. יפית בהודעה שלי? או שנשאיר את זה ככה? רק למקרה שהזכרת את גב. יפית בהקשר למשכורות, אז המספרים מדויקים, אתה מוזמן לבדוק אותי..

SevenEleven

New member
וחוץ מזה על תרד על ג. יפית..

הבת שלה חמודה..

plmeni

New member
הם לא הלכו.... הם כאן ../images/Emo127.gif

רק שהם בשקט
פשוט לא היה לי כוח לקרוא את כל המאמר והשרשור המפלצתי אז רק החלטתי לחזק אותך ...

ramil

New member
טוב, לפחות חלק מהויכוח מיותר לגמרי

הויכוח על כמה מרויח עתודאי בקבע. מדובר במשכורת של עתודאי, בתקן סרן, שנה ראשונה בקבע, בדירוג משפטנים (בדירוג מהנדסים מרויחים בערך 1000 ש"ח פחות, בלי גמול ב' ובלי תואר שני)

ramil

New member
אבל מי אני שאפריע לכם עם עובדות

מי שרוצה ללכלך על העתודה - שיעשה את זה. הדבר הנכון היחיד שנאמר כאן, הוא שאין תחליף לקבלת פידבקים מעתודאים לשעבר ולשהווה. אני, אגב, עתודאי, בשירות קבע, שמרוצה מאוד מהשיבוץ שלו ומהשירות שלו, כנ"ל הרוב המכריע של אלה שמשרתים איתי. מסקנה - לקביעות הגורפות שהושמעו כאן, על סמך סיפורים על חבר של חבר - אין הרבה משקל.

אז אני אומר לך שאת לא...

יודעת על מה את מדברת. אם זה מה שאת אומרת על המשכורת אז אני לא יודע איך אפשר לקחת ברצינות את כל שאר הדברים שאת כותבת. לילד חורף-לדבר עם אנשים שסיימו את המסלול זה לא תמיד מועיל מכיוון שחלו שינויים לא קטנים בתנאים של המסלול והשיבוצים. אתה צריך להפנים שנקודת המבט שלך היא מאוד אישית ולא ראית קרוב למספיק כדי להגיד לבן אדם אם כדאי לו או שלא כדאי לו לבחור במסלול הזה. אגב,זה שראית הרבה עתודאים שלא היו מרוצים בסביבה שבה שירתת יכול להיות מתורץ בכך שהבסיס הספציפי שבו שירתת לא הציע משרות טובות לעתודאים ולכן רוב אלו שהגיעו לשם לא היו מרוצים. אין לך מה לזלזל כל כך במה שמועמדים בני 18 יודעים על העיסקה שעליה חתמו,חלקם יודעים טוב מאוד למה הם נכנסים,שומעים את מגוון הדיעות שיש בנושא ומקבלים החלטה. לדובת קוטב,לסיום-משכורת מינימום של עתודאי,קצין בקבע ובוגר מקצוע מדעי-הנדסי הוא בסביבות ה-6900 ש"ח נטו.

UrbanDK

New member
דובה, כמו שכבר אמרנו - צעירים בחיים

לא יבינו. בגלל זה הם צעירים. ורק צעיר יכול לכתוב הודעה כמו: "והמקומות הכי טובים שמשרתים בהם הם בלי מדים (והמבין יבין
". זו פשוט הודעה צעירה, אין מה לעשות נגד זה.

1234aaa

New member
לא כל אחד יכול להתחרות עם נסיון

צבאי עשיר כמו שלך תשמע.. אהה נחמד שמש"קית ת"ש ואחד שהשרות שלו מסתכם בשנה מלמדים אותי מה זה צבא..באמת נחמד. (אני מכיר מספיק אנשים במקומות שלא תשמע עליהם גם עוד 1000 שנה והתמיינתי בעצמי לכמה וכמה דברים). וחבר'ה באו נפסיק כאן,באמת שאין לי כוח לזה.

תתפלא

שיש מש"קיות ת"ש שיודעות הרבה מאוד על המערכת הצבאית, שלא לדבר על חמ"ן, על התפקידים השונים בחמ"ן, על הבסיסים השונים בחמ"ן ("המבין יבין"), ועל אופי השירות בכל בסיס ובכל תפקיד. ויש גם כאלה שלא יודעות כלום, גם לא בנושאי ת"ש. אבל יש כאלה ויש כאלה.

למעלה