מנהל פרסום

מנהל פרסום

שלום לכם. אודה לכם אם תגדירו לי את התפקיד שבכותרת. מהם תחומי אחריותו, הנסיון הנדרש וכו'. מדובר במודעת דרושים לתפקיד הנ"ל בחברת בניה שהחלה לשווק קניון חדש. שלחתי קו"ח וזימנו אותי לריאיון ביום חמישי. התשובות שלכם יעזרו לי מאוד. וגם, מה התנאים שניתן לבקש בהנחה שמעוניינים בי. תודה.

אני חולה על הודעות כאלה

תגיד, ברצינות, איך הגשת קורות חיים לתפקיד מבלי שיהיה לך מושג במה מדובר? ובקשר לשאלה שלך, מנהל פרסום הוא מי שאחראי על הפעילות הפרסומית של החברה ובדר"כ נמצא בקשר מול משרד הפרסום, משרד הקד"מ, האינטראקטיב, הדיוור הישיר וכד'. מנהל הפרסום לא נדרש לייצר את האלמנטים הפרסומיים, אלא לתת בריף לגופים המקצועיים שעובדים מולו ולאחר מכן ללוות את תהליך ייצור האלמנטים הפרסומיים מצד החברה, עד לביצוע הסופי של כל אלמנט כזה. קשה לי לומר לך מה התנאים שתוכל לבקש כי בדרך כלל לתפקיד כזה לוקחים מישהו עם נסיון והבנה בתחום. פעמים רבות מדובר באנשים שהיו תקציבאים וסופרוויזרים במשרדי פרסום ועבדו מול מנהלי פרסום.

yali

New member
נראה לי שיש לו מושג על

מה מדובר, אך בהחלט חכם מצידו לשאול ולהכין את עצמו טוב טוב לפני ראיון ולברר עוד! בתפקידי ניהול בעיקר, ישנם משימות נילוות (תפקיד משני) וזה משתנה בין חברה לחברה (תלוי בגודל החברה).. לכן תוכל לברר בראיון עצמו. התפקיד דורש קידום מערך שיווקי, ריכוז טקטית ואסטרטגית,פיתוח עסקי מכירה ומו"מ,ניהול הפרסום מול ספקים ומשרדי הפרסום, אחראי על אירועים/ כנסים והכנת מצגות לישיבות. לגבי דרישות והיקף התפקיד זה משתנה מחברה לחברה.. תלוי בגודל החברה. חברה גדולה כגון שטראוס עלית לצורך העניין, תדרוש ניסיון רב בפרסום ותואר שני, ותחת מנהל הפרסום יהיו מנהלי מותגים, מנהלי שיווק, מנהלי יח"צ, מנהלי מכירות וכו'. חברה קטנה כמובן תדרוש פחות, אך חובה ניסיון במכירות וניהול מו"מ כך, שגם המשכורת והתנאים הסוציאלים משתנים. הערכה לשכר התחלתי ממוצע לתפקיד: 8000 נטו +רכב + נייד + ביטוח מנהלים

אני לא רוצה להישמע סקפטי

אבל מדובר בחברת בנייה שמשווקת קניון חדש ומזמינה לראיון עבודה בחור שאין לו מושג מה עושה "מנהל פרסום" ולכן אני משער שאין ברזומה שלו שום ניסיון שרלוונטי לתפקיד כמו שאנחנו מכירים אותו. בקיצור, הניחוש שלי הוא שהיא בכלל מחפשת אנשי מכירות או יועצי שיווק כמו שקוראים להם היום.

ותודה רבה גם לך

וואו, את בטוחה? מדובר באחת מחברות הבניה הגדולות בארץ המשיקה בקרוב קניון בעל אופי מאוד מיוחד. התנאים שציינת קרובים מאוד למה שאני מרוויח היום. הלוואי, כי על פי תשובותיכם התפקיד נראה מאוד ניהולי ומעניין.

../images/Emo140.gif תודה

זה בדיוק מסוג התגובות שביקשתי. זה לא שאין לי מושג במה מדובר פשוט חיפשתי תגובה עם בשר כמו זו שלך. בריאיון, יהיו לי יותר כלים לומר מה אני מסוגל לעשות. מה אני יודע שחשוב להם אצטרה אצטרה. הרי, את הנסיון שיש לי הם ראו בקו"ח (שיווק/מכירות) + כמה משפטים על נסיוני הקצר בפרסום ומה אני מסוגל לעשות. אני אשאל בשבילך איך הם זימנו אותי

אני האחרון שיזלזל באנשי מכירות

אני חושב שזאת אחלה עבודה ואני באמת מקנא באנשים שיודעים לעשות אותה היטב. הם בדר"כ אנשים שיודעים לעשות הרבה כסף. אני מסיק מהודעותיך שעיקר הנסיון המקצועי שלך הוא במכירות וניהול אנשי מכירות ואם זימנו אותך לראיון על רקע הנסיון הזה, אז יש סיכוי לא רע שבסוג כזה של תפקיד מדובר. קשה לי להאמין שללא נסיון והשכלה בתחום הפרסום (יש הבדל עצום בין פרסום לבין מכירות), תוכל לבצע תפקיד של מנהל פרסום כפי שאנחנו מכירים אותו. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

להיות איש מכירות

זה התפקיד הכי שוחק והכי כפוי טובה שיכול להיות כי אתה נדרש להציג כל יום תוצאה חדשה ולאתמול אין משמעות. אל תקנא. תודה על העזרה והאיחולים. מי יודע? אולי עוד יצא לי להשתמש בכישוריך...

למעלה