מנהל פורום פחדן...

מנהל פורום פחדן...

מה קרה מנהל הפורום, האמת כואבת? אתה חושב שאם תמחוק את המסרים, השקרים שלך יהפכו לאמת? אתה כמנהל הפורום נכשלת! מעניין מה תהיה תגובת הנהלת הפורומים על השתקת מסרים, שכל מטרתם, להפריך את השקרים, שאתה נותן להם חסות. אם פורום, איננו מסוגל, להתמודד עם כל הנכתב בו, מובן לכולם שהמסר שנמחק נכון וצודק. מה ההבדל בינך לבין אלה, שבצד השני? אין הבדל! אתה מתאבד, בכדי למחוק מסר, שכל מטרתו אחד. להציל את העם הזה! ישיבה בשטח כבוש, ששולט בו הרוע, איננו אידיאולוגיה. הוא אידיוטולוגיה! עד היום, האידיאולוגיה הזו, גרמה רק לנזקים. מהיום, היא מסכנת, את קיומה של המדינה. המדינה הזו בכדי להתקיים, איננה זקוקה למתנחלים, המתנחלים לא תרמו, עד היום דבר, לבטחון ישראל, להפך, בגללם המדינה, על סף התמוטטות. הסיבה שמדינת ישראל, איננה מסוגלת לנצח במלחמה הזו, הנה אחת, המתנחלים. ברגע שהם יהפכו לאידיאולוגים אמיתיים ולנגד עיניהם, תהיה אך ורק טובת המדינה ולא טובות מסוג אחר... הם יכולים ברגע אחד, להפסיק את מה שקורה. הבעיה שהמדינה הזו מעניינת אותם, כקליפת שום. האידיאולוגיה המומצאת שלהם, היא שקובעת. גם שלך!

הרטוב

New member
לגבי המתנחלים אתה טוען

שהסיבה לטרור היא המתנחלים ואני מסכים איתך רק תסביר לי איך נפנה את כל ההתנחלות הזאת הקרוייה ארץ ישראל? אצלך המתנחלים מתחילים ונגמרים מקווי 67 מזרחה ואצל עראפת והאיסלם המתנחלים מתחילים מהים מזרחה. ולסיום אני חייב להעיר הערה לגבי התקפתך את מנהל הפורום. א: אין לי צל של ספק שמנהל הפורום אינו זקוק להגנה שלי הוא יודע טוב טוב להגן על עצמו. ב: אם אתה חדש פה בפורום אז קח לך זמן ולמד להכיר את שיטתו של מנהל הפורום אל תתנפל עליו מיד, אני משוכנע שאתה עוד תחזור בך מדבריך.

אליקים

New member
תבדוק את הדברים ותבין...

הוא מחק היום פעמיים, מסר על המתנחלים, מאחר ואיננו מעוניין להתמודד. המסקנה: פחדנות למדתי מהר מאוד! לא צריך זמן. הוא מחק שני מסרים היום. האם יש יותר חמור מזה? האם אדם כזה יכול לנהל פורום?

s.r.

New member
עלינו להזיז התנחלויות בודדות..

ומיותרות, להקים גושי התנחלויות כמו גוש עציון, גוש כרם שלום, גוש תפן... בינתיים ליישב ולייהד את הגליל והנגב. ומיד אח"כ להקים גדר הפרדה אלקטרונית - כך יהיה גם הרבה יותר קל להגן על מדינת ישראל ופחות נפגעים בנפש ! בהצלחה !

למעלה