מנהל פורום יקר...

חן123

New member
ואני מנצלת את המקום

להביע תודה והערכה על ההשקעה העצומה והנמשכת שלך בפורום תודה, מנהל יקר, וכמובן תודה לסגנית שלו. חן

התודה מגיעה לכולם

בלי התכנים השרשראות לא שוות כלום ולא היו מהוות חומר לדף הפורום מה שכן ? יש כמה דברים שהתחילו בקושי וחבל לי שלא מתקדמים למשל ? רעיון לוח ההשאלות הייתה התלהבות גדולה מעצם הקמתו ובפועל הוא עומד לו זנוח גם סיפורי הטיפולים+ההריון+הלידה שמהווים מקור ענין מיוחד לפסיביים שבין הקוראים (והכוונה בעיקר לאלו שאוטוטו יולדות וגם אוטוטו בהריון) המגיעים לראשונה לפורום דרך דף הקהילות - כרגע יש רק את סיפור הלידה של עומר ויובל של מיכל אבל תודה על הכרת התודה ובמיוחד לחנה שכל בוקר משקיעה זמן לא מועט בבניית הגלריות ליאור
ואני לא נוהג להסמיק הרבה

רגע, חכו לנו, גם אנחנו רוצים גלריה

בעבר פירסמנו כמה תמונות אבל תמיד טוב לעשות סדר הנה תמונה ראשונה : כשעומר היה "קטן"

אין לי מושג מה הסיבה

אולי תמונה גדולה מידי? תנסי בהזדמנות אחרת. יש לתפוז קצת בעיות לאחרונה אז אולי זה קשור. הגלריה תתעדכן בכל פעם שתפרסמי תמונות ותבקשי להכניס אותן.

ליאור אני אכניס בשמחה את ההריון

והלידה של נתנאל להיכן לשרשר את הסיפור? אני אכתוב אותו על קובץ וורד ואצרף להודעה שוב אם תאמר לי להיכן לשרשר

תשרשרי כאן למשל

ואני אעשה קישור להודעה כך שניתן יהיה לראות אותה בין אם הסיפור בגוף ההודעה ובין אם בקובץ מקושר תודה, ליאור

ההריון והלידה של נתנאל

סיפור ההריון והלידה של נתנאל אז ככה זה היה... התחתנו בשנת 93 אני הייתי בת 28 ובעלי בן 36 ישר ידענו שיהיו בעיות לאחר לחץ "מתון" על קופת חולים מאוחדת אושר לנו לפנות למרפאת פוריות הקשורה בהסכם עם הקופה טעות חמורה אצל הרופא הזה עשינו 6 הזרעות + 6 הפריות מבחנה ללא הצלחה ואז ניחתה המכה: "אין לך סיכוי להיכנס להריון מהביציות שלך"—לנסות לשנות את הפרוטוקול או משהו כזה הוא אפילו לא ניסה, זו היתה הפעם האחרונה שהרופא הזה ראה אותי אצלו במרפאה. הלכנו לרב גרנרמן בבני ברק להתיעצות והוא הפנה אותנו לפרופסור דור אז הלכנו, הפרוטוקול שונה לחלוטין וכבר בטיפול הראשון אצל דור הייתי בהריון אבל כימי, טיפול מס´ 2 שלילי, טיפול מספר 3 הריון כימי. בשלב הזה נשברתי הפסקתי הכל אבל הכל עבדתי על עצמי כולל דיאטת רצח להשיל כמה שיותר שומנים (כבר הייתי הר). לא יכולתי לחזור לטיפולים לא הייתי מסוגלת, לקח לי שנה לאסוף את עצמי ולחזור לטיפולים אלא מה שכבר חזרתי והיה לי ביד פרוטוקול חדש כבר הייתי בהריון טבעי לחלוטין מדהים לא? לא חשדתי אפילו לרגע לא היו לי בחילות לא כאבי ציצים לא עייפות רק קצת כאבים כמו לפני מחזור. ההריון התחיל קצת צולע עם דימומים והפלה מאיימת +צוואר רחם מקוצר, כל הבדיקות של העובר שהיום נקרא בישראל כאמור נתנאל היו תקינות, שבוע 20 צוואר הרחם נתפר בבהילות לאחר שנצפתה פתיחה של 1.5 ס"מ, בשבוע 25 הוחלט סופית כי אני מתוקה כמו סוכר, בשבוע 25 התחילו צירים, אני בשלב בזה הייתי בשמירת הריון מלאה עם אישפוזים מדי פעם, שבוע 35 הוצא התפר ותוך יומיים ירד הפקק הרירי ונוצרה פתיחה של 2.5 ס"מ, בשבוע 38 הגעתי לביקורת ושם גילו עליה בערכי לחץ דם, גילו שהפתיחה גדלה ל3.5 ס"מ אבל לא היו לי צירים, קיבלתי כמה שעות פיטוצין, הועברתי כלאחר כבוד לחדר לידה (איזה כיף), בחדר לידה פקעו לי את המים ואז הרגשתי באמת מה זה ציר +פיטוצין צעקתי להם שאני רוצה אפידורל ועכשיו כמובן שאחרתי את המועד היתה כבר פתיחה של כ7 ס"מ אז המשכתי לסבול התחלתי ללחוץ אני אומרת למילדת שאני לוחצת והדבילית עונה לי שיש לי עוד זמן מה את מחליטה בשבילי? אני לוחצת!!! היא בדקה והפלה ופלא תוך משהו כמו חצי שעה היתה לי פתיחה מלאה לקח עוד כחצי שעה והאוצר היה מצווח בחוץ, בשלב הזה כל המישפוחה התפרצה לחדר לידה בתביעה לדעת את מינו של התינוק (לא שאלנו) בחדר לידה הייתי משהו כמו שעתיים ורבע בלבד וילדתי מאוד מהר כפי שכתבתי באחת ההודעות הפשלה בתל השומר היתה לאחר הלידה שנתנו לי חומר הרדמה חזר כדי לתפור ולחץ הדם שלי נפל אבל סוף טוב הכל טוב ועכשיו אנחנו בסבב מספר שניים כלנית מצורפת תמונה של נתנאל בן 3 חודשים בהזדמנות אסרוק תמונה שלו בן כמה דקות...

למעלה