מנהל עסקים

infatuation

New member
מנהל עסקים

אני שוקלת לנסות להתקבל ללימודי מנהל עסקים. מה שמטריד אותי הוא נושא הכלכלה בלימודי המקצוע. האם יש צורך במתמטיקה ברמה גבוהה? מה דרוש לי כדי להתקבל ללימודים אלו?

ענבר1

New member
תראי

יש כמה אופציות בשביל ללמוד באוניברסיטה את צריכה פסיכומטרי בין-640-670 זה משתנה ותלוי בממוצע בגרויות שלך למכללה יש 2 אופציות פרטית וציבורית פרטית השכר לימוד יעלה לך 27000 לשנה ציבורית בערך 10000 שאר הפרטים פה http://www.limudphone.co.il/PhoneIndex/Subjects.asp?SubjectID=98

640-670? זה מאד תלוי בממוצע

הבגרות של פלוני אלמוני וכן באוני'. ממוצעי הבגרות נעים ממאד נמוכים למאד מאד גבוהים הרי[ואני מכיר כמה,יותר נכון היכרתי אנשים עם פסיכו' נמוך מ 600 אבל עם בגרויות באיזור ה110~ + כך שאין בהכרח התאמה ביניהם]..

Kiru

New member
../images/Emo45.gif

תנאי הקבלה שונים מהותית במקצוע הזה בין האוניברסיטאות.

c h i l l o u t

New member
ברמה של 3-4 יח'?איפה את חיה?

כסוטדנט לכלכלה במכללת ת"א,אני יכול להגיד לך שהמתמטיקה שם ממש קשה,אני אישית עשיתי 4 יח' והוצאתי ציון 93,ולי ולעוד רבים כמוני המתמטיקה קשה. אם היא עשתה 3 יח' לימוד-אני לא חושב שהלימודים האלו בשבילה.

Kiru

New member
האם את שואלת:

מה רמת המתמטיקה בלימודים, או מה רמת המתמטיקה שצריך כדי להתקבל?

Kiru

New member
אז התשובה היא...

שכדי להתקבל למינהל עסקים אין דרישות מתמטיקה מיוחדות, עד כמה שאני זוכר. לגבי פסיכומטרי: באוניברסיטאות כן, במכללות תלוי בבגרות שלך. בלימודים עצמם יש מתמטיקה, אבל פחות מאשר בכלכלה והרבה הרבה פחות מבהנדסות, לדוגמא.

infatuation

New member
תודה ועוד שאלה

אם אני כבר מטרידה אתכם
באלו מכללות לומדים את המקצוע לתואר ולא לתעודה?

Kiru

New member
לא מעט ../images/Emo13.gif

המרכז הבינתחומי, המכללה למינהל, רופין, המכללות של האו"פ (שנותנות תואר של האו"פ כמובן) וכניראה שיש עוד שאני לא זוכר כרגע.

Kiru

New member
דיברתי על המסלול האקדמי

של המכללה למינהל, שבו לומדים לתואר. אין לו הרבה קשר למכללה למינהל ה"רגילה", שבה אין תארים.

infatuation

New member
הממ.. אוקי באתר שלהם לא מצאתי את זה

כנראה שאני אצטרך לברר יותר לעומק איכשהו
תודה רבה לכולם על התשובות המהירות והעזרה

למעלה