מנהל מערכות מחשב קבע

מנהל מערכות מחשב קבע

כדי לשרת בתפקיד הזה צריך לחתום קבע האם שנת הקבע מלווה בשכר ואם כן באיזה סכום מדובר? חייל אשר יוצא לקורס קצינות דרף תפקיד הנ"ל ועובר אותו בהצלחה נשאר לו שנת קבע האם המשכורת משתנה ואם כן מה ההבדל במשכורות?

deathcaster

New member
תגובה

מה נראה לך שתעבדי בשנת הקבע בחינם ?! ברור שתקבלי משכורת, היא תהיה בסביבות 4500 ש"ח בקירוב ( בתור נגד , אם מדובר על קצין - פחות כמה מאות שקלים ) חייל לא יוצא לקורס קצינות, אם כבר אז חיילת
בקיצור אם הכסף מעניין אותך בשנת הקבע הזו, אל תחשבי בכלל על קצונה.

noga85

New member
4500 זה אולי לתוכניתן בלי גמו"שים

אבל מפעילים מקבלים פחות. בעצם... אולי בגלל שלבים מקצועיים זה "יגיע" לכזה סכום.

קודם כל אני בן

איך חייל לא יכול להיות קצין? למה אתה מתכוון שחילל לא יכול לצאת לקורס קצינות? מה ההיגיון שקצין מקבל פחות בנגד? אתה מדבר מניסוין או מכל מיני שמועות מרחפות באויר? במה שכר הקבע תלוי עוד הבנתי שזה ברמת הפעילות אתה יכול להסביר בקצרה מה זה? וזה תלוי גם בכל מיני קורסים ושעות השלמות האם במקצוע הנ"ל אני יכול לצאת להשלמות דרך הצבא או זה אמור להיעשות לפי דרך בחירתי סליחה על כמות השאלות אני אשמח אם תענה לי

מ ס ט י ק

New member
תשובות שלי הן לא בהכרח הנכונות

יש פה הרבה אנשים עם ניסיון הרבה יותר ממני במה שקשור לקבע.

מ ס ט י ק

New member
לא כל חייל הוא קצין!

1) חייל לא יכול לצאת לקורס קצינות אלא לקורס קצינים, חיילת היא זו שיכולה לצאת לקורס קצינות. 2) קצין מקבל פחות נגד רק בשבלים התחלתיים של הקבע, לאחר זמן מה הוא מקבל מעל הנגד בעל פז"מ זהה לשלו. וזוהר דיבר מניסיון לדוגמא - אני מקבלת מעל הקצינה שלי למרות שאנחנו עם אותו הפז"מ. 3) שכר הקבע תלוי בהשתלמויות, מקצוע, רמ"פ ועוד. (רמ"פ זה רמת פעילות, כלומר רמת הסיכון שבה אתה נימצא). 4) ישנה אפשרות לקבל קורסים והשתלמויות על חשבון הצבא, זה לא תמיד עפ"י בחירתך ולא לכל השתלמות שקיימת אתה יכול לצאת. מקווה שעניתי על כל שאלותיך.

deathcaster

New member
תגובה

קצינים זוטרים מקבלים משכורת המוגדרת כמשכורת התנדבותית או "שכר של תפקיד עם שליחות" או סיסמאות נבובות אחרות , כל זאת כדי שצה"ל יוכל להעסיק אנשים בתפקידי מפתח עם שכר עבדים. נגדים מקבלים מיומם הראשון שכר המוגדר כ"שכר מקצועי", לכן שכרם גבוה יותר משכר קצינים זוטרים, המגמה מתהפכת מדרגת הרס"ן. לגבי "איך חייל לא יכול להיות קצין? למה אתה מתכוון שחילל לא יכול לצאת לקורס קצינות? " אתה דיברת על חייל שיוצא לקורס קצינות - חייל לא יוצק לקורס קצינות, הוא יוצא לקורס קצינים !
כן, אני מדבר מנסיון, 11 שנות נסיון מספיק ?!
אם אתה נגד- כל קורס בעל זיקה למקצועך מוסיף לך לרכיבי השכר וכן מוכר לך לגמו"ש. אם אתה קצין, אין לך שלב מקצועי אלא מנהלי בלבד, אך כל קורס ( כמעט ) שתעשה יוכר לך לגמו"ש, ואני מדגיש כמעט ! לגבי השאלה האחרונה שלך בהודעה נטולת סימני הפיסוק וחוסר ההיקש הלוגי שלא יכולתי לפענח, אין לי תשובה, אם תנסח אותה מחדש, אשמח לנסות לענות

פענוח...?

אם היית קורא שוב אולי היית מצליח להבין מסטיק היא ההוכחה לכך שהשאלה מובנית השאלה היא בקשר להשתלמויות, האם אני צריך לעבור השתלמויות על חשבוני או על חשבון הצבא והאם הצבא מגביל אותי בכל הקשור להשתלמויות או שאני בוחר האם ללכת לכל השתלמות שאני בוחר האם אתה יודע מה המשכורת בערך בשנת הקבע שאני חותם בה בתפקיד ומה אתה יודע על התפקיד הוא חיוני באזרחות? תנאים וכולי אני מאוד מומדה לך שהתייחסת וענית לי נ.ב. קורס קצינות התכוונתי עם שורוק לא עם חולם כמו שחשבת

אף אחד לא חייב בצבא להוציא אותך

לקורסים. אם אתה מעוניין, אתה עושה קורסים באזרחות. אם מוציאים אותך לקורסים, אתה יכול להגיד תודה, אבל אף אחד לא חייב לתת לך את זה.

deathcaster

New member
קוקו

אם היית כותב ללא שגיאות כתיב אולי הייתי מבין, מורן גם כותבת לעיתים עם שגיאות כתיב ולכן כנראה אתם משדרים על אותו גל. ורק FOR THE RECORD , הבנתי את טעויותיך מצוין, אני פשוט אדם רע כזה שאוהב לצחוק על אנשים שרושמים שגיאות. שוב, אין מילה בעברית כמו קצינות עם שורוק. התפקיד שלך חיוני באזרחות ? הייתי אומר שאתה צריך לדעת יותר טוב ממני זאת, לפי מיטב ידיעתי, באזרחות זה כמו זבל , יש מלא כמוך........ אם אתה רוצה לקבל גמול השתלמות בזמן ואין לך מספיק שעות , אל תצפה מצה"ל שידאג לך כי הוא לא חייב, לך תעשה קורסים על חשבונך, פנה לקצין השלישות שלך הוא יוכל לתת לך יותר פרטים. גם אני "מומדה" לך.
חייל לא יוצא לקורס קצינות - לא בחולם ולא בשורוק, חייל יוצא לקורס קצינים, גם מורן תיקנה אותך כי היא לא הבינה אותך כמוני ובצדק.

מ ס ט י ק

New member
זוהר -

מצטערת יש לי שגיאות כתיב שנובעות בעיקר מעייפות. ההודעה שלך די פגעה.

למעלה