מנהל לעתיד שים לב

omer789

New member
מנהל לעתיד שים לב

מנהל לפי דעתי חייב להיות בוגר והוגן, לא לעשות החלטות רציניות מבלי להיוועץ בחברי הפורום, להקדיש מזמנו הפנוי להפעלת והחייאת הפורום, להעלות לפחות הודעה אחת ביום והכי חשוב-באמת לאהוב סאות'פארק... לפחות לפי דעתי, רק מי שעומד בכל אלה צריך להיות מנהל.

Towelie™

New member
לדעתי את צודק אבל גם..

לדעתי צריך שגם המנהל או המנהלת צריך גם להרשות לקלל כי באמת זה סאות'פארק! זה ממש טיפשי, מה זה סאות'פארק בלי קללות? זה כמו לשים פרק של towelie ושהוא לא יאמר you want to get high! מווווווווווווווווווו *מישהו ראה בסביבה דג רצחני?* we're going to the hopke la!

omer789

New member
מה הקשר עם הקללות..

עוד לא היה כאן אחד שהתנגד לקללות ובאמת אין סיבה לא לקלל כי הרי זה פורום סאות'פארק... למעשה גם אין סיבה לקלל, לא חייבים לקלל סתם, אלא בטעם...

memememe

New member
אני רואה רק סיבה אחת לקלל

בכל זאת שאני מעומד למנהל... אני חושב שמותר לקלל, אך ורק ללא סיבה לפגוע במישהו\י כמו כן גם לא בקהילת סאות פארק. מותר לכתוב כללות סתם בשביל צחוק או כל הקשור לסאות פארק...

אם אתם שואלים למה

זה כל כך אכפת לי מענין הקללות אז מי שהיה בפורום לפני האתחול שלו עם המנהלים הקודמים שלא נתנו לקלל יודע שהפורום היה די מת טוב מאוד מת ובקיצור אני לא רוצה שזה יקרה לו עוד פעם...

kyle

New member
"לא נתנו לקלל"!?../images/Emo12.gif

תקרא למעלה את הודעת המנהל שכתב IC4. מנהלי הפורום הקודמים הרשו גם הרשו לקלל, רק שהיו פה כמה אנשים שעד היום אני מצטער שלא חסמו אותם...
(למרות שהם כבר השתעממו והלכו
)

למעלה