מנהל(י) הפורום

erezsh

New member
מנהל(י) הפורום

ההצפה האחרונה של ההודעות הזכירה לי נושא שכמעט נשכח מאיתנו - האם אנו זקוקים למנהל פורום, מה יהיה תפקידו, מה יהיו סמכויותיו וכמובן מי זה יהיה. אני מציע שנקדיש את שירשור זה לדעותינו בקשר לשלושת השאלות הראשונות. בחירות, אם יהיה צורך, נעשה בהזדמנות אחרת, פשוט כדי שיהיה יותר מסודר. אבל, כל מי שרוצה להיות מועמד להנהלה מוזמן ומתבקש להודיע זאת בשירשור זה, שוב, למען הסדר. על-כן אני מודיע בשנית כי בכוונתי להשתתף ב"התמודדות" להנהלת הפורום, בהנחה ונחליט כי אנו זקוקים לכזאת.

erezsh

New member
ובקשר לדעותיי

לדעתי יש צורך בהנהלה. לדעתי על תפקידה להיות לסנן הודעות לא ראויות, כגון הצפות, קללות, וכד'. בנוסף כמובן יש את הטיפול הרגיל בקישורים/מאמרים/סקרים(?) וכד'. מעבר לזה על ההנהלה לתת לשיחות להתנהל לבד וללא הפרעה (מלבד הבעת דעה אישית כמו כל משתמש) אלא אם כן כמובן ישנו תוכן לא ראוי.

Lu Tze

New member
שמע, נראה לי שאנחנו היחידים

שרוצים מנהל (ובטעות לגמרי, אנחנו גם שני היחידים שרוצים להיות מנהל הפורום), רוצה לאחד כוחות? לדעתי שני מנהלים יכולים להיות הרבה יותר יעילים ממנהל אחד. דרך אגב, שמת לב שבזמן האחרון יש כאן המון הודעות-פירסומת? ממש חבל שאין פה מנהל שימחוק אותן.

erezsh

New member
גם לי נראה כך

"איחוד כוחות" - בהחלט אפשרות. אך אם לא אכפת לך, לפני שנגיע למסקנות ובריתות הבה נשמע עוד חברי פורום ונראה מה דעתם.

Lu Tze

New member
כמו שכבר אמרתי, אני רוצה להתמודד.

אם שמתם לב, הפורום הזה מתחיל להירדם ולדעתי מנהל טוב יכול לשנות זאת.

Alcharzor

New member
לדעתי יש צורך במנהל פורום

ותפקידיו יהיו: 1. הכנסת סדר לפורום.לדוגמה:שאלה "מה זה פילוסופיה?" אני ראיתי לפחות 100 פעם ותפקידו של מנהל פורום יהיה לסדר קישורים והגדרות בסיסיות. 2.מיסוך הודעות לא רלונטיות או פוגעות. אופציה:סקרים,הכרת אנשים חדשים לפורום וכו'

shabaz

New member
לו טזו וארזש-חכלק

למה אתם חושבים שאתם מתאימים להיות מנהלי הפורום?

Lu Tze

New member
כי יש לי המון זמן פנוי.

לא, סתם. אכפת לי מהנושא אז אני אדאג לפורום, אני מתכוון שאני אמנוע spaming, אשים סקרים ואפתח דף קהילות (או איך שלא קוראים לדבר הזה). וגם יש לי ידע לא רע בפילוסופיה, אז אני אוכל לשים מאמרים לפורום (למרות שכל אחד יכול לכתוב מאמר) ובכלל לדאוג שהפורום יעסוק בפילוסופיה ולא בדברים אחרים.

erezsh

New member
פשוט מאוד

כי אין אלטרנטיבה. אבל ברצינות - אני לא חושב שיש לי יותר כישורים מהרבה מיושבי הפורום הזה - מלבד זמן שאני מוכן להשקיע ורצון לעשות זאת. שים לב שבהודעה אמרתי שכל מי שרוצה לנהל את הפורום שיגיד. איש לא הגיב. ומכיוון שצריך מנהלי פורום (לדעתנו, ואנו מוכנים לנהל על כך דיון) ואנו היחידים שמוכנים לעשות זאת - אנחנו הברירה הטבעית :)

erezsh

New member
פשוט מאוד

כי אין אלטרנטיבה. אבל ברצינות - אני לא חושב שיש לי יותר כישורים מהרבה מיושבי הפורום הזה - מלבד זמן שאני מוכן להשקיע ורצון לעשות זאת. שים לב שבהודעה אמרתי שכל מי שרוצה לנהל את הפורום שיגיד. איש לא הגיב. ומכיוון שצריך מנהלי פורום (לדעתנו, ואנו מוכנים לנהל על כך דיון) ואנו היחידים שמוכנים לעשות זאת - אנחנו הברירה הטבעית :)

למעלה