מנהל חדש לפורום!!!!!!!!!

Secular

New member
כן???!!!

איך זה יכול להיות?? דניאל,תחשוב מה זה??!! נוכל לצלם איזה כמה שעות רצוף...

danezeq

Member
באמת נוכל לצלם כמה שעות רצוף

אבל נצטרך גם לעבוד כמה שנים רצוף כדי לשלם על כרטיס כזה!

Secular

New member
מה הבעיה??

אפשר לשדוד בנק
לי יש אמ-16 בבית,אני לא ממש יודע לירות עם זה-אבל מה זה משנה- מקסימום נמות
(זוכר שאני תמיד אומר את זה
)

oren*

New member
רוב הסיכויים שהמצלמות הדיגיטליות

שלכם לא תומכות בכרטיסים עם למעלה מ-256 מגה. רק מצלמות מהדור החדש תומכות בכרטיסי זיכרון גדולים (256 ומעלה). תתנחמו בעובדה שיש מצלמות שתומכות בכרטיסים רק עד 32 מגה
(מספיק בקושי לעשר תמונות).

Secular

New member
אורן!!!!

המלמה שלי היא כל כך חדישה,שהיא אפילו לא נמכרת בארה"ב אלא רק בהונג קונג וגרמניה,כך שזה לא רלוונטי מה שאמרת. אני בטוח שהמצלמה שלי יכולה לתמוך כמעט בכל כרטיס זיכרון!

danezeq

Member
גם המצלמה שלי וגם המצלמה של עמרי

עובדות על כרטיסי CompactFlash אגב - בכרטיס של 32 מגה אפשר לשים יותר ממאה תמונות -תלוי באיזו איכות בוחרים לשמור את התמונה (אם זה 640X480 אפשר ממש לפוצץ!)

kyle

New member
למה?...

ליאור מסכן! האטריה קורא לו חוליגן, הוא צריך לנהל פורום, אתה מאיים עליו ועושה לו חיים קשים, אני סתם לא קשור לעניין... לסיכום: לא פלא שהוא התחיל עם "מנהל השבוע", אחרי שהכיר אותכם!...

Secular

New member
מה אתה רוצה?!

אני עברתי עם טנק ליד הבית שלו,ויריתי כמה פגזים להזהרה... אז אתה רוצה שהוא יתעלם מזה
הנודלס מאיים בצחוק,לא תפסת

kyle

New member
בטח שתפסתי, וזה הורג אותי מצחוק!

(כמובן, שוב, לא במובן המילולי!) תחליטו! זה נודלס, או אטרייה???... מה זה? אתה צה"ל וליאור הוא עראפת? (מצטער ליאור) מה זה ירית לו פגזים לבית!?!?!...

Secular

New member
אני מעדיף נודלס...

נודלס נשמע יותר טוב...
אני הייתי בדרך ללונה פארק בג´נין,ועברתי עם הטנק שלי גם ברמת השרון ו....(צונזר ע"י הצבא
)

kyle

New member
לונה פארק!?!?!?!?../images/Emo6.gif

מה זה, לונה פארק שמנוהל ע"י יחיא עייאש!?!?... אי אפשר ג´נין, הכל ממולכד שם... אבל אתה כידוע מנטרל מדופלם!

Secular

New member
מה אתה לא יודע??

יש שם לונה פארק ענקי,רכבת הרים שעשוייה מחלקי מטענים,גלגל ענק מרובי קלצ´ניקוב ורכבת שדים במחנה הפליטים של ג´נין-כיף חיים(מוות)

fireman

New member
לגבי הסקר

הצבעתי בו אבל אני חושב שחסרה של תשובה אחת: "הכל" כי אני חושב שצריך להתעסק בכל המבנים הגבוהים ללא קשר לייעוד שלהם וזה כולל כמובן גם אנטנות ומגדלי תקשורת.... האנטנה הישראלית היחידה שנראית באתרי הגורדי שחקים היא האנטנה שנמצא בקריה בתל אביב אבל בארץ קיימות עוד עשרות אנטנות ענקיות שרובנו אפילו לא יודעים על קיומן לי ידוע על אנטנה אחת באזור באר שבע מול כלא אוהלי קידר, אנטנה בגובה של כ200 מטר אני חושב שלאנטנה כזו יש מקום להיות באתר גורדי שחקים שבהם נעשה גם סיקור לגבי אנטנות ומגדלי תקשורת

Secular

New member
אממממ....

אנטנות?? אתה אנטי-ארובות אבל פרו-אנטנות...
מה כל כך מרתק בקיסמים הנישאים לדובה של כ-300??? מישהו בכלל מתעניין בזה? אני חושב שמגדל תקשורת עושה את עבודה מספיק טוב,ולא צריך לפרוס עשרות אנטנות כאפשר לדחוס את הכל במגדל אחד,שגם נראה טוב וגם מועיל...

fireman

New member
לגבי אנטנות

אנטנות הן לא רק קיסמים בגובה 300 מטר.... למרות שיש הרבה כאלו ישנן גם אנטנות שהן קונסטרוקציות מורכבות הדומות לעמודי חשמל רק גדולים מהן פי 15\20 מדובר במתקן עצום שלדעתי מבחינת מורכבותו מרשים אף יותר מהרבה בניינים בעיקר כשעומדים מתחתיה או בתוכה.

Secular

New member
בסדר,אבל בכל זאת...

לא נראה לי שגם אלה המורכבות הן כל כך מרשימות,כי גם אנטנות פלאפונים הן בנאליות ופשוט עדיף לבנות מגדל תקשורת אחד שיחליף מלא אנטנות, גם יותר מרשים וגם יותר איכותי לאיכות החיים והסביבה... בכל מקרה,אשמח אם תפרסם כאן תמונה של אנטנה כזאת כדי שאוכל להתרשם על מה מדובר...

TheIllustrator

New member
מיסטר איטריה

שלח אלי צילומים של כמה קיסמים כאלה... (וזה באמת מאד תמוהה, צורר הארובות הגדול אוהב קיסמים!?)

למעלה