שלכם לא תומכות בכרטיסים עם למעלה מ-256 מגה. רק מצלמות מהדור החדש תומכות בכרטיסי זיכרון גדולים (256 ומעלה). תתנחמו בעובדה שיש מצלמות שתומכות בכרטיסים רק עד 32 מגה
המלמה שלי היא כל כך חדישה,שהיא אפילו לא נמכרת בארה"ב אלא רק בהונג קונג וגרמניה,כך שזה לא רלוונטי מה שאמרת. אני בטוח שהמצלמה שלי יכולה לתמוך כמעט בכל כרטיס זיכרון!
עובדות על כרטיסי CompactFlash אגב - בכרטיס של 32 מגה אפשר לשים יותר ממאה תמונות -תלוי באיזו איכות בוחרים לשמור את התמונה (אם זה 640X480 אפשר ממש לפוצץ!)
ליאור מסכן! האטריה קורא לו חוליגן, הוא צריך לנהל פורום, אתה מאיים עליו ועושה לו חיים קשים, אני סתם לא קשור לעניין... לסיכום: לא פלא שהוא התחיל עם "מנהל השבוע", אחרי שהכיר אותכם!...
הצבעתי בו אבל אני חושב שחסרה של תשובה אחת: "הכל" כי אני חושב שצריך להתעסק בכל המבנים הגבוהים ללא קשר לייעוד שלהם וזה כולל כמובן גם אנטנות ומגדלי תקשורת.... האנטנה הישראלית היחידה שנראית באתרי הגורדי שחקים היא האנטנה שנמצא בקריה בתל אביב אבל בארץ קיימות עוד עשרות אנטנות ענקיות שרובנו אפילו לא יודעים על קיומן לי ידוע על אנטנה אחת באזור באר שבע מול כלא אוהלי קידר, אנטנה בגובה של כ200 מטר אני חושב שלאנטנה כזו יש מקום להיות באתר גורדי שחקים שבהם נעשה גם סיקור לגבי אנטנות ומגדלי תקשורת
מה כל כך מרתק בקיסמים הנישאים לדובה של כ-300??? מישהו בכלל מתעניין בזה? אני חושב שמגדל תקשורת עושה את עבודה מספיק טוב,ולא צריך לפרוס עשרות אנטנות כאפשר לדחוס את הכל במגדל אחד,שגם נראה טוב וגם מועיל...
אנטנות הן לא רק קיסמים בגובה 300 מטר.... למרות שיש הרבה כאלו ישנן גם אנטנות שהן קונסטרוקציות מורכבות הדומות לעמודי חשמל רק גדולים מהן פי 15\20 מדובר במתקן עצום שלדעתי מבחינת מורכבותו מרשים אף יותר מהרבה בניינים בעיקר כשעומדים מתחתיה או בתוכה.
לא נראה לי שגם אלה המורכבות הן כל כך מרשימות,כי גם אנטנות פלאפונים הן בנאליות ופשוט עדיף לבנות מגדל תקשורת אחד שיחליף מלא אנטנות, גם יותר מרשים וגם יותר איכותי לאיכות החיים והסביבה... בכל מקרה,אשמח אם תפרסם כאן תמונה של אנטנה כזאת כדי שאוכל להתרשם על מה מדובר...