מנהל חדש לפורום!!!!!!!!!

TheIllustrator

New member
מנהל חדש לפורום!!!!!!!!!

היי לכולכם!!!
כפי שהבטחתי, השבוע אנו מתחילים בפינת המנהל השבועי - כלומר, פעם בשבוע, כל שבוע, יהיה לנו מנהל שבועי אחר, למשך יומיים.
והשבוע, המנהל הראשון הוא לא אחר... מ... עמרי כמובן!
אז כפיים בבקשה!!! קבלו את המנהל השבועי החדש שלנו!
עמרי הוא המנהל בפועל עד יום שישי, אז אל תעשו לו חיים קלים
וכבר עתה אתה יכולם לראות סקר חדש שהוכן ע"י עמרי! אז נא לענות על הסקר החדש, ועמרי, אני עוד אצור איתך קשר... יאללה, תהנה ו... קדימה!

Secular

New member
מנהל חדש-ישן../images/Emo8.gif

כן, אני שמח לקחת חלק בניהול הפורום,ומקווה שתהנו מהניהול הקצרצר שלי... בכל מקרה,יש לי הפתעה למחר...
(אחת שלא כדי להחמיץ) אז תמשיכו לפקוד בהמוניכם את הפורום,להציף אותו ולקחת הרבה סמים כדי להישאר ערים בלילה
קרנבל,כולם בקרנבל
!!

fireman

New member
אז זה אומר ש.....

אני צריך לקלל אותך עד יום שישי במקום לקלל את ליאור?

Secular

New member
או.קיי../images/Emo13.gif

אם אתה כל כך מתעקש,נו-תן איזה יציאה
!

kyle

New member
אני מצטער, אבל כדי להשאר ער

אני יכול לנסות לשפוך על עצמי וודקה. ("מרטיני, שייקן נוט סטרב!") קרנבל? למה? למה לא קרקס? כולם רומנים שם? אגב, לדעתי נבחרת כי יש לך פרוטקציות! (ואני לא אפרט!) וכמובן שאני מחכה בקוצר רוח למחר!

Secular

New member
קרקס רומני??

אני רומני שלם,ואין לי מושג על מה אתה מדבר?!
וודקה,ממתי בן 13 שותה וודקה
?? חוץ מזה שאני לא סובל וודקה טהורה,רק בקוקטייל זה טוב... אבל עכשיו אני לא יכול לשתות
,כי יש לי מלא בגרויות מזורגגות!! אין לי שום פרוטקציות,אני איימתי על ליאור שייתן לי לנהל את הפורום
למה אתה מחכה למחר???

אושר מ

New member
בגרויות??? עכשיו?

אבל הן עוד לא התחילו. בכל מקרה, יש לי מסר אחד לעולם - אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Secular

New member
יש גם מתכונות,שכחת??

חוץ מזה שקיבלתי במתמטיקה 45
,ולכן קיבלתי מבחן חוזר!! בבגרות בעל-פה באנגלית קיבלתי 100!!
,ובמתכונת 95

אושר מ

New member
גם אני קיבלתי 100 בבגרות בע"פ ../images/Emo3.gif

ומתכונת? לבע"פ? או מתכונת לכתב? לנו עוד לא היתה. אבל המתמטיקה יש לי ציון של 80-95 לאורך השנה...נראה מה יהיה. טוב שיש שני מועדים למרות שאני מתכנתת לעוףףףףף מפה.

אושר מ

New member
לעוף מפה זאת אומרת לעלות על מטוס

ביום של הבגרות האחרונה, ולא לחזור לארץ עד אוקטובר....או משו כזה. יעני עד הגיוס...

Secular

New member
אממממממממממ!!

אני הבנתי שאת רוצה לעזוב את הארץ
... גם אני רוצה לעשות טיול אחרי הלימודים,אבל אין לי ארץ אחרת
!!!

אושר מ

New member
לעזוב את הארץ???

חס וחלילה וחס וכרפס. אני אוהבת את הארץ:) אני אולי אלמד בחו"ל, אבל תמיד לחזור לפה:) אתה מתגייס? מתי?

Secular

New member
אני שמח לשמוע../images/Emo13.gif

גם אני אוהב את המדינה שלי,וזה המקום היחיד שאני מרגיש בו שייך למרות שאני ממש לא ישראלי באופי,אלא יותר אירופאי וגם יש לי מלא חברים אירופאים. אני מתגייס כנראה בסביבות מרץ 2003,בגלל שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי בפעם השנייה,אחרי ש.... גם אני רוצה ללמוד בחו"ל,אבל אחזור לארץ גם אם תפרוץ פה מלחמה אטומית!!

אושר מ

New member
הממם. אני גם רוצה לעשות את הפסיכו´

שוב. אבל אני עצלנית מידי. אז נראה לי שכרגע אני מוותרת על זה:)

kyle

New member
אני זוכר פעם...

שהיה אצלינו קרקס שבמקור הוא רומני, והיה לו דגל רומניה על הגג... דיברתי על וודקה לא חוקית, יא עקום! (אל תגלו לאף אחד, אבל אני מקצוען בהברחת וודקות מרוסיה, ואני גם מזייף תעודות זהות ברזילאיות, רוסיות, ואפגניות!) ו... אתה כתבת באחת ההודעות שיש לך הפתעה למחר, וחוץ מזה, אתה לא מכיר אותי, אני ת-מ-י-ד מחכה למחר! ואחרון... אתה יודע מה החלום שלי? שיתנו לי מצלמה דיגיטלית עם חצובה וכרטיס זכרון 500 מגהבייט, וישחררו אותי בתל אביב עם אופניים!

Secular

New member
אממממ...

ההפתעה היא להיום בערב,אלא אם כן יהיה פיגוע או כל דבר אחר... בכל מקרה,אין שופ כרטיס של 500 מ"ב,המקסימום שידוע לי הוא 162מ"ב וזה מתאים רק למצלמות מסוימות... בריזליאי,אז כנראה זייפת לאורן את התעודת זהות שלו

kyle

New member
אופס!

שחכתי מהאזרחות של אורן! נכון... ו.. אם שחכת, היה היום פיגוע! ו.. בן אמר לי בטלפון שהוא ראה בארה"ב כרטיסים של 500+ מגהבייט!...

Secular

New member
התכוונתי שאם...

יהיה עוד פיגוע!! אתה בטוח,זה לא נראה לי הגיוני!!

למעלה