אל תאחל לי , תאחל למפלגה שלי ואני מבטיח שאני אזכור אותך
E EverMan New member 27/6/02 #20 אל תאחל לי , תאחל למפלגה שלי ../images/Emo13.gif ואני מבטיח שאני אזכור אותך
ה ה פ ט ר י ו ט New member 27/6/02 #22 ../images/Emo49.gif ו-../images/Emo50.gif לנבחרים... מנהל הפורום החדש, NAVE. . מקווים שלא תאכזב ותהיה הכי אובייקטיבי שיכול להיות. מקסימום במקרה הכי גרוע, תסיים כמו שלתי! וליו"ר נוער ה"אבודה" החדש בכרמיאל, ענבר רובין הרבה ...
../images/Emo49.gif ו-../images/Emo50.gif לנבחרים... מנהל הפורום החדש, NAVE. . מקווים שלא תאכזב ותהיה הכי אובייקטיבי שיכול להיות. מקסימום במקרה הכי גרוע, תסיים כמו שלתי! וליו"ר נוער ה"אבודה" החדש בכרמיאל, ענבר רובין הרבה ...
ה ה פ ט ר י ו ט New member 27/6/02 #26 אצטרף לקריאתך: בהצלחה לאבודה! מי יודע אולי יום אחד ישתנה משהו במפלגה האבודה הזאת,ואולי אפילו אתה תהיה אחראי על זה. בהחלט דברים קרו מעולם: גם האדם נחת על הירח פעם.
אצטרף לקריאתך: בהצלחה לאבודה! מי יודע אולי יום אחד ישתנה משהו במפלגה האבודה הזאת,ואולי אפילו אתה תהיה אחראי על זה. בהחלט דברים קרו מעולם: גם האדם נחת על הירח פעם.
כ כלהשמותפוסים New member 27/6/02 #27 הממ.. התכוונת שפעם הוא היה מוכר כ"עושים שוק עם גיל חובב" והיום הוא בכלל לא מוכר. NaVe, בהצלחה!