מי זה הבחורצ'יק למטה ? עזוב! לא באמת שאלתי.
ג גניפר14 New member 19/3/13 #42 אני יודעת את הכתובת שלך. זוכר את הרכב עם הטלויזיה. בתוכו? אבל שששששששששששששששש אני לא מספרת לאף אחד זה רק בינינו. טוב?
אני יודעת את הכתובת שלך. זוכר את הרכב עם הטלויזיה. בתוכו? אבל שששששששששששששששש אני לא מספרת לאף אחד זה רק בינינו. טוב?
כ כאילו יש מחר New member 19/3/13 #44 (נו איך מתמודדים עם דבר כזה?) אין לי שום דבר שנון לענות לך גניפר14. ההודעות שלך מכילות כל כך הרבה וואקום שהן שואבות כמו חור שחור את ה IQ מהודעות שמשתרשרות לך.
(נו איך מתמודדים עם דבר כזה?) אין לי שום דבר שנון לענות לך גניפר14. ההודעות שלך מכילות כל כך הרבה וואקום שהן שואבות כמו חור שחור את ה IQ מהודעות שמשתרשרות לך.
כ כאילו יש מחר New member 19/3/13 #49 המסקנה שלי היא שאחרי הלאטך המאיים ואחרי שני הלאטכים שהעלו בשלושים פלוס תמונה ברורה של רישתית העין ואחרייך אני בסה"כ רק הלאטך הרביעי בתפוז. יש לאן לשאוף. אני אופטימי.
המסקנה שלי היא שאחרי הלאטך המאיים ואחרי שני הלאטכים שהעלו בשלושים פלוס תמונה ברורה של רישתית העין ואחרייך אני בסה"כ רק הלאטך הרביעי בתפוז. יש לאן לשאוף. אני אופטימי.
מ מני 329 New member 19/3/13 #18 קיבלתי ממנו קצת הסברים על המצב אני מקווה שהכל יהיה בסדר. כזה אני, אופטימי.
ל ליאור243 New member 19/3/13 #20 אתה אמיתי? איזה מצב? עומדת לפרוץ מלחמה עם אירן? צונאמי בדרך? המיתון הרג אותנו? על איזה מצב אתה מדבר?
מ מני 329 New member 19/3/13 #23 שאל את המנהל בעצמך בכל מקרה קח בחשבון שמאוד קשה להתקבל לפורום הזה. יש בדרך חקירות, פוליגרף ועוד כמה שלבים שבקשו ממני לא לספר עליהם.
שאל את המנהל בעצמך בכל מקרה קח בחשבון שמאוד קשה להתקבל לפורום הזה. יש בדרך חקירות, פוליגרף ועוד כמה שלבים שבקשו ממני לא לספר עליהם.
מ מני 329 New member 19/3/13 #29 המנהל ביקש שאתנהג בהתאם ואת מבקשת שאני אחשוף לך מה הוא סיפר לי ? ישר את מדרדרת אותי לחסימה ? למה את לא מסבירת פנים כמו המכופף ? כמאמר אהובתך: למה ? למה ? למה ?
המנהל ביקש שאתנהג בהתאם ואת מבקשת שאני אחשוף לך מה הוא סיפר לי ? ישר את מדרדרת אותי לחסימה ? למה את לא מסבירת פנים כמו המכופף ? כמאמר אהובתך: למה ? למה ? למה ?
ל ליאור243 New member 19/3/13 #30 כן אני יודע..זה הפורום הכי איכותי ונחשק בתפוז..לא כל אחד מתקבל אליו. כמה העברת מתחת לשולחן בשביל לכתוב כאן?
כן אני יודע..זה הפורום הכי איכותי ונחשק בתפוז..לא כל אחד מתקבל אליו. כמה העברת מתחת לשולחן בשביל לכתוב כאן?