מנהל זה בשבילך
מ מכופף ונועץ New member 19/3/13 #4 זה לא הוגן מצידו אני מתאבד לו על השרשור המעאפן שלו והוא הולך פותח עוד אחד כאילו זה חינם מה אני עובד בשבילו?
זה לא הוגן מצידו אני מתאבד לו על השרשור המעאפן שלו והוא הולך פותח עוד אחד כאילו זה חינם מה אני עובד בשבילו?
מ מכופף ונועץ New member 19/3/13 #11 החלמה מהירה ושלמה ושתרקדי כמו חדשה. ומאחל לך גם גוף פיגוז. כזה פיגוז שלא תתאפקי לשלוח לי תמונה שלו במסר פרטי. ולהפסיק לעשן.
החלמה מהירה ושלמה ושתרקדי כמו חדשה. ומאחל לך גם גוף פיגוז. כזה פיגוז שלא תתאפקי לשלוח לי תמונה שלו במסר פרטי. ולהפסיק לעשן.
מ מני 329 New member 19/3/13 #17 אם היית יודע שהמספר בניק קשור לכמות הזיונים, הייתי רושם משהו אחר. למרות שטוב לי גם עם 329.
מ מני 329 New member 19/3/13 #14 גם כאלה דברים שולחים פה ? אחרי העצות של אתמול, אני כבר לא יודע למה להאמין.
כ כאילו יש מחר New member 19/3/13 #25 שולחים אבל אני מכפת לי אף אחד לא יודע את הכתובת שלי סתומרת רק אלה שאוהבים אותי לא יודעים סתומרת זה מה שאני משקר לעצמי
שולחים אבל אני מכפת לי אף אחד לא יודע את הכתובת שלי סתומרת רק אלה שאוהבים אותי לא יודעים סתומרת זה מה שאני משקר לעצמי
מ מני 329 New member 19/3/13 #31 הבנתי שאתה בעניין של ובניגוד לבחורצ'יק למטה, אני חושב שזה בא יותר טוב עם