מנהל הבנק שלי...

מנהל הבנק שלי...

...הולך לכסח אותי ביום ראשון. תשעה מסרים קיבלתי עם הסיפור. חחחחחחחחחחחחחח... גדולות אתן יקירותיי...
תשע מאות דולר בדרך, 100 לכל אחת מכן. ושיישרף מנהל הבנק. ויש אחת, שברוב חוצפתה, במקום לשלוח את המאמר, ביקשה שאעלה את המחיר. פסססססססססססס... בתקופה של מיתון מאמי... מוכן להוסיף לך פרח ואפילו חיוך.
יאללה. פרשתי לקרוא. תשעה מאמרים לא קצרים... סקסופון

סקסו, בחייאת...

בחייאת דינק, שלח לי גם את הסיפור, אבל את הגירסה הכי בוטה, פליזזזזזז... מה אתה רוצה בתמורה?

עופר, סתמוש, קישלובסקי, וכל היתר

אל תשאלו מה קרה... המחשב שלי לא יכול היה לשאת את החרפה. כנראה שכוחות ההנהלה מגיעים עד כאן...
סקסופון

ליהית

אצלי כוחות לא מגיעות. אצלי מגיעים... וחוץ מזה... בחייאת... כמה את רוצה? סקסופון הראשון במסחור

אופס....

החמצתי משהו? אצלך לא מגיעות אלא מגיעים...??? היש צד חדש באופיו של הסקסופון שרק עכשיו התגלה לעיני??? והסייברים זה גם אותו הדבר????

חיחיחי...

צריכה להכיר את הניו-לוק שלי. ניו-לוק אנד ניו-הוביס. אני אפילו יורד לנמוכים... נו ליהונת... די עם הפלירטוטים, ושלחי אליי את המאמר... סקסופון

סורי...

אפילו את האולד לוק אני לא מכירה, שלא נדבר על הניו..... (אגב, פעם היתה הזמנה לג´קו.... אבל כנראה שזה חלף עם הלוק, זה שאני נמוכה כבר לא עובד...הנמוכים היום IN) יש לי עשרות ואולי מאות מאמרים... אבל סורי, כנראה שפיספסתי משהו, אין לי מושג על איזה מאמר מדובר....

ניו לוק...

נו בטח ניו לוק.. איך אמרת? 1.90 מ´ ? (על מה הם דיברו? הם התכוונו למאמר שכאן? הממממ.. לא משנה....) שבת יפה..

הארוחה אתמול....

אמממממ....אוי הסטייק... עם השמנת.... אבל..... (בלי שאף אחד ישמע, זה בעיקר החברה..) * * * * * * (להשמיד הודעה זו לאחר שהיא נקראה)

למעלה