מנהל בנק דפוק שלי

דקר26

New member
מנהל בנק דפוק שלי

באמש'ך תעזוב לי את ראבי!!!! באמצע החיים מצאתי את עצמי יושבת אצל מנהל הבנק עם פרצוף נבוך של "החייל שלי תפס אותי מזדיינת בשמירה" מה בסה"כ עשיתי.. משכתי את החסכונות שלי.. למה למה אני צריכה לקבל שיחת נו נו נו .. שונאת בנקים שניכנסים לנשמה והמשפט שבגללו אני פורקת עצבים בפורום הזה זה "מאז שהתחתנת והתגרשת את עושה שטויות כלכליות קשות" באמ אמ אמאשך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שכחתי שהוא נינכס לי לת.ז בתור אבא או אמא או משהו. בקיצור נישבר לי אה כן.. ומישהו סדק לי את החלון של הרכב.. הולכת לישון ולקום בעוד שבועיים. בי

tunalover

New member
שתי מסקנות עולות מהמשתמע כאן

1. כנראה שהוא לא היחידי שחושב שאת עושה שטויות כלכליות קשות.... 2. כנראה שבכל זאת הוא נחשב בעיניך לאיזה שהוא "אבא" אחרת היית שמה זין אחד גדול על מה שאמר וכמו שז'וז'ו חלאסטרה היה אומר : "....ותחשבי על זה..."

דקר26

New member
חשבתי על זה ..טעמי מאמי [גם משו שז'וז'ו אמר]

הוא היחידי שחושב ככה כי משום מה.. לא ממש מעניין אותי לדווח לו שאת הכסף של החיסכון שלי השתמשתי ב.. אופס.. קניתי דירה! [ומי שחושב שקניית נכס שטות אז שיעשה בדיקה נוירולוגית דחופה] הסיבה שקיבלתי שיחת נו נו נו ממנו זה בגלל שהופה.. הבנק שלו מפסיק להנות מהכסף שלי . 2) הוא בגיל 12 היה אורח של ההורים שלי בבת מצווה שלי. עדין לא הופך אותו לאורח.. והסיבה שהוא עיצבן אותי לא מונעת ממני לצחוק עליו ולשים זין אחד גדול,עבה ונוטה שמאלה . אלא השטות הזו.. להביא אותי באמצע החיים לסניף שלו [להזכיר אני עכשיו גרה בגליל..עד לפני 10 חודש גרתי ב... אילת!!!!!! לא הגעתי במיוחד בשבילו אלה לסידורים אחרים אבל עדין מעצבן] אגב.. פיספסת את העיקר.. לא עיצבנה אותי השיחה.. כי לגיטימי שהוא יופתע שמשכתי את הכל .. עיצבן אותי המשפט שהוא תקע!!! באמשל'ו לא ידעתי שלהתחתן ולהתגרש גורמים לליקוי מוחי ומי הוא [ואם בכלל יש מישהו שמותר לו לדחוף את האף למצב המשפחתי שלי] בקיצור הפואנטה.. לא אוהבת משפטים של "מאז הגירושים את אחרת" סו מי

אגם גם

New member
מאז הגירושים את אחרת.

ממתי אכפת לך מה אחרים חושבים/אומרים?... ועוד מנהל בנק? אחד עם אינטרסים מובהקים? עזבי אותך משטויות.. ולכי תבחרי טפטים לדירה החדשה

דקר26

New member
טפטים??????? אגם גם ברוכה הבאה ל1972???

חשבתי על ריצפת פרקט מהגוני בהיר וקירות שמנת עם קיר אחד בורדו [אם כבר בית אז שיראה כמו בית בושת] סתם סתם.. אני בדיוק מייררת על הדלתות החדשות של גדעון אוברזון. דקר שדחוף צריכה למצוא סיבה לבוא תל אביבה לפגוש את כולכם.

אגם גם

New member
הממ...

יקירתי. טפטים, אם מקפידים על בחירה בטוב טעם, ואם ממקמים באזורים אסטרטגיים, ומעצבים לבד, ומדפיסים לבד - יכולים להיות מדהימים..! (אמנם אני רק מתכננת בינתיים.. אבל חכי חכי... אני עוד אבצע, וגם אעלה תמונות). והדלתות של גדעון אוברזון - נו.. אם הוא עיצב אותן בעצמו אני צנצנת. אבל ניחא.. בכל מקרה אין ספק שהן מהממות

קובעת תור לבדיקה נוירולוגית ../images/Emo122.gif

אכן מבחינה כלכלית קניית דירה זו שטות, מה לעשות... בכל מקרה, לא ענייני ולא עיניינו של מנהל הסניף

רק שיר

New member
כלכלית

רק אם את אמורה לקחת משכנתא בסכום גבוה, אז הקניה לא כדאית.,, אך אם יש לך את רוב הכסף, לטווח הרחוק מאד משתלם לקנות דירה. תשאלי כל יועץ השקעות מתחיל

ממממ...

תלוי גם במחיר הדירה. אבל אם מדברים על דירה ברמה...ואם יש לך 100% מהסכום...תנסי להשקיע אותו...ותשכרי דירה לא פחות יפה מרווחים
בעצם אני לא יועץ השקעות מתחיל, לא אתווכח

רק שיר

New member
אם לוקחים

50% משכתנא אז הריביות שמשלמים עד סיום התקופה לא משתלמים ומכפילים את מחיר הקרן. ואם היה לי כמעט מיליון ש"ח בבנק <כסכום של דירה נורמאלית> לא הייתי מקטרת.

שחR

New member
את רגישה מידי

מהנהנים בראש ויוצאים החוצה לשתות קפה. אני רוצה להניח שכונותיו טהורות, לא תמיד קניית נכס עדיפה כלכלית על פני חסכון והשקעה. אבל את ילדה גדולה. בהצלחה, שחR

רק שיר

New member
השקעה

הכי לא כדאית בתקופה הזו בארץ ביחוד בריביות המזעריות שנותנים לנו!

aviavram

New member
טעות -לכי תחליפי בנק

גם לי העלה את הסעיף היוןם יש לי שרות אחלה

למעלה