מנהל במשבר.

סיטרא

New member
מנהל במשבר.

זה נכתב בשביל הכותרת הסנסציונית, כותרת בעלת פוטנציאל לאייטם תקשורתי נרחב ולתשפוכת של מלים צבעוניות עטירות פיקסלים, כותרת שתפרנס דורות רבים של שועי וגולשי האינטרנט, כותרת שתשמש השראה לפרנסי העיר הוירטואלית שיעסקו ימים כלילות בספקולציות, קונספירציות, פרובוקציות, אסאמאסים היסטריים, אימיילים בהולים. דבר שיגרום, בסופו של דבר, להתמוטטות הבורסה, לרבולוציה מחשבתית, להרעדת אמות הסיפים של האנדרגראונד, לאונניזם מילולי. תחילתה של סאגה, לגנדריום בהתהוות, מיתוס מנופץ וכיוצא באלה סופרלטיבים. אבל, למעשה, הייתי צריך לכתוב - "ההוא עם הניק הכחול שכותב פה מדי פעם", ניחא, זה כבר שייך להיסטוריה המשוכתבת. אז אני, הכחול העמום של הפורום, במשבר. גולשים יקרים, עזרו למנהל החצי פורמלי להגמל ממנהגו המגונה לשפוך מלים. גולשים חביבים (בנימה אישית יותר), היש בכם איש או אשה שיעזרו למנהל לצאת ממשברו? היימצא צדיק אחד בסדום שיתרגל עמי את השליטה על הסוגרים המילוליים? שיגמול אותי ממחלת הגרפומניה, שחשבתיה מקדמא דנן למתת האל? מי מכם, נערי בר מצווה חביבים, יסיר את הלוט מהחשיכה שנפלה עלי? מי? מי יורה את דרכי בנתיבי חיי האפלוליים? מי? איפה נרשמים לסדנאות גמילה? החתום על מלים רבות מספור: סיטרא, איש ללא פילטר מילולי.

קפת

New member
כל הפורום הזה במשבר

ואתה, במקום להתגייס, מתעסק בעצמך (כן, ויש לי תמונות פולורואיד להוכחת טענותי). המגיפה פושה בנו. פנדמיה קטלנית שתמיט על כולנו אסון. זה לא הזמן לחיבוטי נפש, צריך לחדור פנימה, להעמיק ולמצוא את סיבת השואה. אני מציעה שתיגש אל סופטי, שאותו מינית לטרזיאס המקומי, שינקר בכמה כבדים של עופות, שישליך כמה חזיזים לאש, ויגיד מה קו פורה קו. הימור שלי? מוקד המגיפה הוא פ.ח. ולכן אני מציעה שנשחק בו קצת, ואז נערוף לו אי אלו אברים. לא חייבים להתחיל מהראש. הוא הרי לא דג. הוא חמור. אם בא לכם להוסיף לתפריט גם סקילה או תליה, אני בעד.

תמיד נטפלים לחריגים

קשה, קשה להיות מתנת האל לבני האדם. ולגבי תחינתך לעזרה סיטרא - היא לא נפלה על אזניים ערלות, למרות שאני חייב להודות שאיש לא מל את אזניי בעבר.אז הנה, ראה נא איך אפתור את בעית השלשול הורבאלי שלך באבחה אחת: שתוק ונוח על משכבך בשלום. שלך, בחיבה מהולה ברחמים - פטר ח.

קפת

New member
../images/Emo65.gifפ.ח. יקר

או שמא עלי לפנות אליך בכינוי החיבה שהדביקה לכאן מישהי מהנק-ניקיות החדשות - פטר כלבה: אתה לא חריג, אתה סתם סטיה.

סיטרא

New member
תודה שהרמת לי את הכפפה,

כמעט קפאה לי היד. וכמעט חשבתי שהולכים לסגור לנו את הבסטה. הפעם לצמיתות. אז מי אמר שאין פרטנר לשלום? מי? אני משאיר את ההודעה על כנה, לפחות עד מחר בערב. אני מבטיח שאשתדל לא למחוק אותה כפי שמחקתי פה הודעות לרוב, האצבע שלי פה קלה על הטיפקס. מחר אני אספור את הקולות הכשרים (הקול של פטר פסול, אני כבר אומר, שלא יהיו אי הבנות בעתיד), ואחליט על המשך קיומי הוירטואלי. קולות הימאים והשחמטאים לא נכללים בעסקה. תבואו, יהיה כיף, שמפניה וחשפנים מסוקסים על חשבון הבית.

softy

New member
ואני חשבתי

שקורס המנהלים הזריז שהעברנו אותך בפורום פלירטוטי לשון למציאת מילים ממוקדות שמבטאות במילים קצרות אך עדיין ממוקדות את מה שהתכוונת להגיד במילים רבות אך פזורות ושהקשר בינהן לבין הפואנטה הסופית קלוש ביותר הכין אותך לקראת משרת הניהול המאתגרת הנכספת והשוחקת בפורום מגלומניה.

למעלה