מנהל אגף חינוך

shavitmass

New member
מנהל אגף חינוך

היום בשעה 10:00 התכנסה הוועדה לבחירת מנהל/ת אגף חינוך לישוב. כולי תקווה שלאחר שנה שאין מנהל/ת אגף חינוך אכן נמצא/ה המועמד/ת לתפקיד הכל כך חשוב. ברצוני לאחל לנבחר/ת הרבה בהצלחה!! הצלחת מנהל אגף החינוך תהיה ברכה לישוב כולו! בהצלחה, שביט מס - חבר מליאת המועצה סיעת אופק

jaddess

New member
עדכון מהוועדה

להלן עידכון מאת יזהר שי שהתקבל בפורום הכפר קדימה-צורן. אני מציג כאן עבור מי שלא רשום לפורום ההוא. יונתן ============================================================================================== שלום לכולם, עידכון קצר מישיבת ועדת מכרזים לבחירת מנהל אגף חינוך שהתקיימה הבוקר: בישיבה נכחו: ראש המועצה, נציג משרד הפנים (ששימש כיו"ר הועדה), נציג הסתדרות המורים, נציגת אירגון המורים, נציגת משרד החינוך ואני (כנציג הציבור). כמו כן נכחו כמשקיפים: סגן ראש המועצה ומחזיק תיק החינוך (מנדי), סגן ראש המועצה (דודו), ומנכ"ל המועצה. למכרז ניגשו כעשרה מועמדים. לאחר ראיון עם כל אחד מהמועמדים, נבחרו שניים שנראו לחברי הועדה כראויים ביותר. שניהם אנשי חינוך, בעלי נסיון רב בחינוך, בניהול חינוכי, בניהול אדמיניסטרטיבי רלונטי, ושניהם בעלי אישיות המתאימה לתפקיד המאתגר של מנהל אגף חינוך בקדימה-צורן. אחד מהם נבחר על ידי הועדה בהצבעה פה אחד כמועמד המוביל והשני נבחר כמועמד מספר 2. ראש המועצה, מנכ"ל המועצה ומנדי אמורים להיכנס מיידית למשא ומתן עם המועמד המוביל ולהכניסו לתפקיד בעתיד הקרוב. אם מסיבה כלשהי לא יגיע המועמד הראשון, או שיפרוש במהלך השנה הראשונה לכהונתו, על פי נוהלי משרד הפנים, כפי שהוסברו ע"י יושב ראש הועדה, ייקרא המועמד השני באופן אוטומטי והמשרה תוצע לו. אני רוצה לציין בסיפוק את רשימת המועמדים הראויים שראינו הפעם, ואת התהליך הענייני והמקצועי בבחירת המועמד, כפי שבא לידי ביטוי בועדה היום. אני מניח שברגע שייסגר חוזה עם המועמד הנבחר תצא הודעה מסודרת מטעם המועצה בנושא. בברכה, יזהר שי ==============================================================================================

Master Stav

New member
האם ניתן לחשוף עכישו

מה היו הקרטריונים למועמדים ? האם ניתנה העדפה לבני היישוב לדוגמא ?

pninak12

New member
תודה יזהר!

יזהר תודה על העידכונים מהישיבה ובכלל.

למעלה