מנהלת

אפרת.א

New member
אפרוחון יקר שלי:)

לאאאאאאאאא - רק לא לבכות......פליזזזזזזזזזזז אני מה זה רגישה לדמעות אפרוחים (במיוחד חשמליים , גרעיניים שאוטוטו הופכים לברבורים:) הנה אני - כאן , איתך ובשבילך - לשעות ספורות...מקווה שממחר אוכל להיות כאן שוב כרגיל. (לא יודעת עדיין)... אוהבת ומתגעגעת לציוצים הדיגיטליים שלך אפרת.

הי מנהלת אהובה...:))

לא בוכה יותר..סתק מתפנק ומנצל אותך ריגשית מצייץ לך ציף ציף בוקר טוב ! (אשה נחמדה העונה לשם שרי ארבעים ושתיים אמרה שמסרה לך ד``ש) אני עדיין מתעורר מחרופ אדיר..ואין לי הרבה מה להגיד.. {את יודעת..לא מהטיפוסים שמדברים שטויות}אם אין מה לומר עדיף לשתוק !! עכשיו אני הולך לראות תוכנית של ג`ודי שוורץ מוזס פינקלשטיין בן לולו שחמורוב שלום..ולאכול קורנפלקס. זה עוזר לחיזוק ועוזר לגדול. יש לי עוד המון מה לספר לך ! כמו על הגובלן שאני עושה וסריגת הכיפות בקונפדרציה למען שימור הפיתה העירקית...אבל אספר לך במשך השבוע שיהיה לך שבוע טוב מנהלת יקרה!! באהבה - אפרוח אינקובטור

אפרת.א

New member
אפרוחון שטרם בקע...:)

בו`נה ספר מה היה בתכנית של ג`ודי מה שמה...ורגעעעעעעעעעע לפני כל ביס מהקורנפלקס תחשוב פעמיים (שלא תקבל עצירות חלילה - אצל אפרוחים זה עובד הפוך `תה יודע בטח לא?:) יאללה ספר - אתה ת`ספר אני אסרוג שורה ואפרום שורה (שלא יגמר עד העונג הבא) שמע: פיתה עירקית - פסהה שמעתי בגדרה יש פיתות תימניות עם זעתר משו משו - עשה גיחה (בדרך תן גז ותגיע עוד כמה קילומטרים דרומה) סיפרו לי שהפיתה שם ללא צבע מאכל וללא חומר משמר - לך על זה! תורם לצמיחת אפרוחונים מדהימה! תאמין לי - אצלי זה עבד! יאללה עזוב ת`אינקובטור לא חם לך שם בפנים??? (שמעתי שהמציאו מזגן אינקובטורים זעיר - מקרר אלף אלף! - עוד ציוצון ות`קבל ממני מתנה אחד כזה:) אחלה סתק שבעולם שיהיה לך ולא לימצוץ אצבע בלילה שלא תדבר עם ססס` על ההתחלה ......................שיהיה לך אחלה שבוע תן ציוץ מדי פעם:)) מואהההההההההההההההההההה

למעלה