מנהלת! אנחנו מתחילות לספור לסופשבוע הבא מעכשיו?
ת תמר האחרת New member 30/1/16 #3 אם כי .תחושת הסופ״ש הקרב ובא מתחילה אצלי באמת רק אחרי שחיסלתי את יום ראשון-דיכאון אם כי ב: מאז (שנים רבות) שאני לא צריכה לגהץ לעצמי מדים במוצ״ש, הכול סילאן פלוס מינוס
אם כי .תחושת הסופ״ש הקרב ובא מתחילה אצלי באמת רק אחרי שחיסלתי את יום ראשון-דיכאון אם כי ב: מאז (שנים רבות) שאני לא צריכה לגהץ לעצמי מדים במוצ״ש, הכול סילאן פלוס מינוס
מ מיקי מהי New member 4/2/16 #8 ככה מפה לשם נהיה חמישי! ושאלה בריבת ההדרים שלך, אחרי שריסקת, את מבשלת עוד?
מ מיקי מהי New member 4/2/16 #9 טוב מצאתי ועניתי לעצמי ויש לי ריבת תפוזים מרוסקת עם נגיעת מוסקט ומיצלימון ומאד טעימה רק הצבע , מממ לא משו חומחומי כזה
טוב מצאתי ועניתי לעצמי ויש לי ריבת תפוזים מרוסקת עם נגיעת מוסקט ומיצלימון ומאד טעימה רק הצבע , מממ לא משו חומחומי כזה
ת תמר האחרת New member 5/2/16 #10 רק עכשיו שמתי לב לשאלה.... סורי! בהחלט מבשלת! קודם מבשלים את הפרי שלם כשעתיים ורק אז מכינים ריבה, מרסקים או חותכים, מערבבים עם סוכר ומבשלים מרמלייד קלאסית אמורה להיות בצבע ענברי. כשיוצא לי כתום אני מתאכזבת
רק עכשיו שמתי לב לשאלה.... סורי! בהחלט מבשלת! קודם מבשלים את הפרי שלם כשעתיים ורק אז מכינים ריבה, מרסקים או חותכים, מערבבים עם סוכר ומבשלים מרמלייד קלאסית אמורה להיות בצבע ענברי. כשיוצא לי כתום אני מתאכזבת