מנהלת מנהלת,

כי אתה מכוער../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif../images/Emo184.gif

אה טוב... זאת לא סיבה *תודה שעידכנת אותי
*

למה באמת ההודעה נמחקה??

לא היה בה שום דבר שדורש מחיקה.. גברת בת אל המנהלת היקרה שלי.. לא צריך למחוק כל הודעה.. אפילו אם זה לא קשור לבריטני.. אם יגידו משהו רע, תמחקי!! ואם זה אוצי שמוצי הזה... פשוט תשמידי אותו!!! אם את יכולה כמובן.. אם לא, פשוט תחסמי אותו!!

FUCKTHESYSTEM

New member
פשש....אתה מתחיל להתנרמל

(להפוך לנורמלי) כמו שהוא אמר, לא כל הודעה צריך למחוק... ותודה על התמיכה (הרגעית), איש.

אני יודע שאמרתי שאני עייף... אבל...

הייתי חייב לכתוב שתמיד הייתי נורמלי, רק שלא שמת לב.. תתפלא... אבל נראה לי שכולם כאן נורמלים!! חוץ מזה קוראים לי אור... נעים מאוד.. ואתה תקבל ממני תמיד תמיכה... כשהיא תהיה מוצדקת!! love you bye bye!!!

FUCKTHESYSTEM

New member
נעים מאוד אור! ../images/Emo45.gif

אכן פספסתי את זה שאתה הנורמלי היחידי כאן, מצטער...

TetiBETTY

New member
אני הודעתי

שכל הודעה שלא תהיה קשורה לבריטני תמחק גם אם היא לא בוטה או גסה
והודעתי את זה לפחות 4 פעמים...

FUCKTHESYSTEM

New member
סלחי לי גברתי,

כל ההודעות שלי קשורות לבריטני. המקרים היחידים בהם הן לא קשורות קורים כשמישהו יורד\מקלל אותי, ואני מחזיר לו. משום מה, את ההודעות שמשמיצות אותי את דואגת לא למחוק... לפחות אל תנסי להיות מנהלת הוגנת כאשר את ממש לא.

../images/Emo15.gifלפאק דה סיסטם...../images/Emo98.gif

רוצה לדעת למה כבר לא מוחקים/חוסמים/מתייחסים להודעות שלך ? כי כולם פה חסרי אונים מולך זאת התשובה !!! בן אדם שכבר נחסם בניק אחד, חוזר בניק אחר ומטריד פה את כולם ( זה ממבט מהצד , אל תטרח לחפש פה תגובות שלי על הודעות בפורום ). אז אני רוצה לומר לך שהמנהלת פה וכולם בעצם התייאשו ממך, בגלל זה ההודעות שלך לא נמחקות מהפורום. עכשיו אתה יכול לקלל/להשמיץ אותי ( תבחר מה שאתה רוצה ) אבל אתה יודע שאני אומרת את האמת. ביי...

FUCKTHESYSTEM

New member
נראה לי שלא הבנת טוב.

אני התכוונתי שלא מוחקים את ההודעות של אלה שמשמיצים אותי... את שלי דווקא מוחקים על ימין ועל שמאל. אני לא מטריד כאן אף אחד, אף פעם עוד לא יצא לי לתקוף מישהו ולהתנכל למישהו ככה סתם, התגובות שלי לא נוגעות לאף אחד מכם אלא לבריטני והכשרון (או במקרה שלה, האין-כשרון) שלה בלבד. ועכשיו תקשיבי לי טוב, ילדה. האמת היחידה כאן היא שאתם עוצמים עיניים, נורא לא נוח לכם לשמוע מה שאני אומר. זה הכל. התייאשתם ממני? יופי, זה כי אני צודק. אתם חסרי אונים מולי? מצויין, אני אומר את האמת. חסמתם אותי? לא יעזור לכם. אותי לא חוסמים. ועוד דבר, הגבתי להודעה שלך רק כדי להבהיר את הנקודות האלה. אף דעה כאן, לא שלך ולא של אף אחד אחר- לא מעניינת אותי. פשוט לא מעניינת אותי, מה לא מובן לך? אני פה למטרה אחת- להביע את דעתי על בריטני ואיפה אני אעשה את זה אם לא בפורום בריטני ספירס? בפורום "סטודנטים קונסרבטיבים" אולי?

FUCKTHESYSTEM

New member
למה? בבקשה, תגיבי!

תרגישי בבית, תגיבי, חופשי! את המנהלת כאן! אוי, שכחתי, את לא מגיבה כי את יודעת שאני צודק. אין לך מה להגיד, זו הבעיה. ולכן הדרך שלך להתגבר עליי זה רק באמצעות חסימות, כי אין לך שומדבר שאת יכולה להגיד נגד העובדות שאני מציג.

למעלה