מנהלת לכאן מיד

מנהלת לכאן מיד../images/Emo70.gif

סתםםםםםם מה זאת העריקות הזאת? חפש? קיבלת אישור ? ככה חופש ארוך שכזה בלי להזהיר לפני? געגעתי ..שקט כאן בלעדיך

רו נה

New member
ואני מכריזה בזה הרגע על...

ש-ב-י-ת-ת ר-ע-ב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוחזר המנהלת לאלתר!!!! אני מתה מרעב.. עד שהמינהלת לא חוזרת לא לוקחת ביס מהפיצה!

רו נה

New member
זורמת פיספסת את הרגע

שתי דקות לפני היתה עוד פיצה חמה, עם זיתים, פטריות וחריף, פיצה אמיתית תוצרת בית (לא להתלהב לא מעשה ידי)..מוזמנת בשבוע הבא, אותו יום, אותה שעה.

Lonely In Blue

New member
הלו... ../images/Emo88.gif הלו... ../images/Emo88.gif

את זוכרת את יוסף שילוח
זוכרת איך הוא אומר ככה במבטא פרסי כבד : "בעדינות..." ואת מכירה את מילת הקסם "בבקשה"
סתםםםםםםםם
את מרשה לי לשבת לידך
נתגעגע ביחד...

רו נה

New member
טוק, טוק..סליחה?

ככה יפה? מספיק בעדינות? מרחפת לאיטי על קצות הבהונות בששקט, בששקט..אולי היא ישנה? אולי היא עייפה? פסססטטט....ניצתי!!!!!!!!!!!!!! כבר בוקר!!!!!!!!!! קומי!!!!!! לא יכולים יותר!! אני רעבה

Lonely In Blue

New member
בלרינה...

הריחוף הזה, על קצות הבהונות... זה רק נדמה לך שזה מ"אגם הברבורים" מה שהשמעת כאן היה "החמישית" של בטהובן
"מחול האש" יהיה שורף מדי... שנתחיל עם "מחול החרבות" ? את יודעת שפיצה קרה זה לא טעים ? ופיצה שמחממים אותה שוב ושוב הופכת קשה ? בתיאבון

רו נה

New member
"החמישית" זו אני

היום ובעוד ימים אחרים..מה ל'שות
.. תקרב את האוזן.. בסודי סודות..לא לגלות לחבר'ה... אכלתי, עוד לפני, שניצת חזרה

היתה טובה

השינה הזאת בלעדיה חושבת שהייתי קורסת
חוצמזה קצת משתבללת תודה אנשימים
|ניצת שהתפנקה בשנת אחרה"צ שלה|

../images/Emo25.gif לך, לו ,לה

ואתה לונלי יודע? חם עכשיו ממילא אם אשאר שם בודאי אתייבש
|ניצת מוציאה מחוש|

Lonely In Blue

New member
../images/Emo24.gif

יש הרבה יפה בעולם ברלה צא, צא. ושמחה גדולה תהיה אז בגן, ברלה צא, ברלה צא. ........ איזה מן חיה זה שבלול? נו כבר תצא משם, רק להביט בך צא כבר שבלול צא כבר ונראה מה...
( אריק איינשטיין )

רו נה

New member
בובה - מה יש למעלה???

מסתכלת למעלה, יש איזה עכביש על הקיר...וזהו.. לא רואה כלום.

למעלה