מנהלת חדשה לפורום....

מושית10

New member
מנהלת חדשה לפורום....

הפורום הזה מטרתו טובה:לעזור לכלות, ולכן תבוא עליו ברכה, אבל הדרך שלו נלוזה מאד. אולי המנהלת הרישמית היא פנינה, אבל בפועל זוהי סיגל עם הפה הגדול שלה. זו שיוצאת בשצף קצף כנגד כל מי שאינו מסכים אתה ולא מוחא כפיים ל"לשון השנונה" שלה. "אבוי" למי שלא מסכים עם דעותיה (והדוגמאות רבות). מי שנכנס לפה במטרה לעזור אינו אורח לרגע, זהו מי שעוקב עוד מקודם אחרי הבעיות שמועלות כאן ומנסה בדרכו לעזור, אבל אז באה הגב' הנ"ל שרוצה לנהל את הפורום בדרכה שלה ובהבל פה גורמת לאנשים לסלוד מהפורום הזה. פנינה...עצתי לך: קחי את ניהול הפורום הזה לידיים, חבל שילך לאיבוד ולכל מי ששלח לי בעבר מסרים מתנצלים על הסגנון שלה - חבל שאין לכם האומץ לכתוב זאת בגלוי, כאן בפורום.

mariana

New member
כנראה את עדיין לא מכירה את סיגלי

העובדה זה שאנחנו פה בפורום פשוט חולים עליה. למה? בגלל שהיא כנה וככה היא מדברת, כל מי שניכנס לכאן למד להכיר את צורת הדיבור שלה והיא תדבר איך שהיא רוצה, היא לא חייבת לתת לאף אחד דין וחשבון, הבעיה שהיא אומרת דברים נכונים וישנם כאלה שלא אוהבים לשמוע את האמת אז כואב להם, אחד מהם זאת את! כי הרי כנראה מפריע לך הכנות שלה, מה רצית? שהיא תאמר דברים שנעים לשמוע לאוזן? אם לא נעים אז פוסלים? ותאמיני לי מיום ליום ניכנסים לפורום יותר ויותר בחורות או כלות ואוהבות את האוירה כאן ואת המנהלת בחיים לא נחליף כי כיף לנו איתה

מושית10

New member
מריאנה, כדאי לקרוא עד הסוף לפני

שמגיבים. לא התייחסתי לתוכן של הדברים שלה אלא לצורה, ולא התכוונתי שצריך להחליף את המנהלת הנוכחית. בפועל סיגל כבר החליפה אותה. השתלטה לה על הפורום ואם זה מתאים לפנינה אז אולי שתיתן לה גם את התואר.

תסגרי את הלוע שלך ושחררי ממרין

מחפשת עצים או שיחים?????? מה הסיפור שלך? תוכן, צורה מה העניין שלך בכלל ? מי את בכלל? מה עניינך מי מנהל? מה עניינך בהשתלטות? מה בכלל כואב לך???? תואר, שמואר, בואר - מה הקטע שלך? שפכי לי אולי אוכל לעזור לך! יש פורומים "מומחים" בכל תפוז כדאי בכלל שתפני אולי יוכלו לעזור לך!

coraltali

New member
../images/Emo150.gif סיגלינקה הגזמת!!!!

כדאי מאוד שהפורום ישמור על רמה מסויימת ושפה תרבותית. מותר לבקר ומותר להביע דעה גם למי שמתנגד. צודק או לא צודק זה דבר אחר. אבל בפורום זכותו של כל אחד להביע דעה ובצורה נאותה שלא תבייש את הקוראים והחברים בפורום. אם לא כלם יברחו וישארו רק סיגלינקה ומרין.

אין כאן שום הגזמה ולדעתי אתם אלה

שלוקחים את דבריי קשה ויתר על המידה היומית המומלצת לצרכן.
שוברת את הראש ועוברת למעלה ולמטה ולא מצליחה לראות "קללות" "ניבולי פה" וכו' משהו יכול להאיר את עיניי
העיוורת אני ואינני יודעת?
אז על איזה "רמה מסויימת" ו"שפה תרבותית" עסקינן?

mariana

New member
את כנראה לא מבינה

סיגל היא מותיקות הפורום והיא יודעת איך היא מתנהגת אם פשוט לא מתאים לך את מוזמנת תמיד לעבור למקום אחר. ואם בכל אופן את רוצה להישאר אז בבקשה תתלגי מהתגובות שלה וזהו נגמר הסיפור. כל אחד עונה כאן איך שהוא רוצה לכן זה פורום ולא צ'ט

משוגעת על המחמאות שלך "משה"

מעולם לא התנצלתי על סגנון השתלחותי ומי שאינו מוצא חין בעניו יכול לדלג מעל תגובותיי!!!!!!!!! אך מה לעשות ותגובותיי מעניינות ו"אתם" ממש "מכורים" לתגובותיי. עצתי לך ולשאר חברייך/חברותייך: ה ל א ה !!!! לדלג ולהפנים חזק את תגובותיי ואם זה קשה אז תבלעו וחזק! (למה יש לי תחושה שאני יודעת מי את/ה?)

נראה לי מושה, מושית

הזה, זה בכלל טרול, שכעת נהנה מאוסף התגובות שגרף?... יאלה מושה לך הביתה שלום ותודה. לא נחליף את פנינה . ולעולם לא נוותר על התגובות המופלאות והכל כך מעודדות של סיגילהיא... ייאלה ביי. ירדן יש לי המוןןןן סיפורים משבת האחרונה אצל החממה שלי.....

עוד דבר קטן (בדיוק כקומתך!):

לנסות ולהשתלח בפנינה ולהאשימה בניהול כושל כבר נעשה בפורום "המכובד ההוא" (שאפילו זבוב לא טורח להכנס) אז נא לחפש משהו פחות לעוס, מאוס ונדוש!!!

מושית10

New member
סיגל, אף אחד לא מכור לתגובותייך חוץ

מאלה שמריעים כל פעם לכל הבל פה שלך. בסה"כ מי שנכנס לפורום זה כוונתו הכנה לעזור לכלות שבמצוקה ואת בסגנון שלך מונעת את העזרה הזו מהן. מי שהתנצלו על הסגנון שלך יודעים זאת (לבטח לא את שהתנצלת- כי אז תאבדי את כל ה"טעם הטוב" בהשתלחויות של) אבל כנראה היתה להם סיבה טובה לא לעשות זאת בפומבי בפורום. אף אחד לא משלח בפנינה. היא עושה רושם של בחורה טובה וכהיא תקרא את מה שכתבתי למעלה היא לבטח תבין למה התכוונתי יותר משאת מבינה.

אז איך את/ה מכירה בע"פ

כל תגובה שלי? עד כמה שידוע לי לי אין אפשרות לחסום או למחוק אף תגובה של משתתף ולא זכור לי שתגובתך נמנעה אי פעם בגלל תגובתי. תפסיקי לרשום בשם אחרים שאולי כתבו לך והתנצלו על התנהגותי זה רק מוכיח שאם זה נכון אזי את אדם לא אמין ולא ישר ומוכנה לחשוף בכל הזדמנות את מקורותייך. אז הפסיקי נא לנפנף במסר זה או אחר כי אני יכולה לשים עלייך רק...! הו, מממההה פנינה בחורה טובה??????????? די, אני בשוק! לא יכול להיות! עכשיו הפתעת אותי. את פשוט צבועה ותו לא, אל תתנצלי יקירתי אפשר לקרוא את מה שכתבת לאורך ולרוחב וזה לא מצטייר כך. אז אולי לי יש בעייה בהבנת הנקרא אבל לך אין עמוד שידרה!!!!!!!! אוי ואבוי לך אם הייתה לי כזאת חמות.

נו??? סיימה אסתי, עכשיו תסיים מושית

עפיה. עוד איזה שמות נוספים יש לך??????????? נופר הפרפר???? בונה ההורס???? הנה עוד רעיונות לשמות בדויים קדימה לפתוח שירשור נוסף בשם אחר בכדי שיראה שזה קהל גדול של מאוכזבים.

שש שבע

New member
טוב, היא כנראה משננת את התגובות שלך

חזור ושנן, לא מכורה עלק...

עציון

New member
"הסיבה הטובה לא לעשות זאת בפומבי"

ההתנצלות על סיגנונה של סיגל הובעה גם על ידי בפני מי שכנראה לראשונה הגיעה לפורום זה. יחד עם זאת הדגשתי שזה הסיגנון. עם זה צריך לחיות. יש שאוהבים זאת. יש שלא. וכמו שסיגל כותבת : מי שלא טוב לו עם זה(בלשון שלי) שיעבור למקום אחר.אני לא ממליץ לעשות זאת ,אלא, להסתגל למקום. ברומא תהיה רומאי. ואין בכתוב לעיל להפחית כהוא זה מההתנצלות שהיתה על דעתי בלבד. ואין בהתנצלות תמיכה או דחיה בזו או באחרת. חד משמעי.

עציון, מתנסה בעריכת דין????

שו אעדה? ומי שמתנצל בשמי יכול לעשות זאת כאוות נפשו. בכל פורום בתפוז ובתנאי התקשרות כתוב במפורש שהעצות אינן מחליפות עיצות מומחים לא? אז מה הסיפור בדיוק ? מרגישה הגב' מר צפוף איתי? דרכתי עליה פעם? ישנתי איתה? מי שלא יפגע בי לא יפגע מימני~!!!!!

עציון

New member
ההתנצלות היתה בשמי. לא בשמך.

מאחר והיא חוזרת ורומזת ששלחו לה במסרים, מצאתי לנכון לכתוב שאני "אחד" מאלו שהתנצלו על הסיגנון. עשיתי זאת על דעת עצמי והסברתי לעיל למה ומדוע. בלי התחכמויות. בלי פרשנויות. בתום לב. וזהו!!! ואידך- זיל גמור!!!!

עציון , במחילה אינני זקוקה למליץ

יושר. מעריכה מאוד את מעשיך.!!!! אך אדם שמתנהג בצורה זו(מושית המשה) אינו זכאי למילת התנצלות מפי!!! זה רק מראה כמה בוגדן הוא ולא אמין!!!! שמת לב כמה פעמים היא רמזה על כך שהתנצלו והעבירו לה מסרים? גועל נפש, סלידה ובחילה מסוג כזה של בני אדם. בעעעעעעעעעעעעע רק מראה עד כמה היא מוכנה למכור אדם בעבור נזיד של עדשים ועוד לבקש עודף תמורתו.!!!!!!

למעלה