מנהלת חדשה בפורום הליצנית הרפואית ברוכה הבאה (:
M Murigan New member 6/6/11 #10 מכיוון שדברי הובנו כאילו הליצנית תהיה מנהלת הפורום, אז הנה הבהרה הליצנית הרפואית היא מנהלת חדר חרדים והיא חדשה איתנו פה בפורום
מכיוון שדברי הובנו כאילו הליצנית תהיה מנהלת הפורום, אז הנה הבהרה הליצנית הרפואית היא מנהלת חדר חרדים והיא חדשה איתנו פה בפורום
ה הליצנית הרפואית New member 6/6/11 #13 אמממממממממממממממממ מי זה גילי??? לא מנהלת ולא נעליים מסתכלת על ארתור בחדר חרדים אבל זה סודי ביותר
G g i l l i New member 7/6/11 #15 ויאכטה ווילה ואוטו ואייפון ברוכה הבאה קחי טיפ קטן - תתרחקי מכל הכופרים האוכלי שפנים והשמאלנים האלו שיש פה בפורום
ויאכטה ווילה ואוטו ואייפון ברוכה הבאה קחי טיפ קטן - תתרחקי מכל הכופרים האוכלי שפנים והשמאלנים האלו שיש פה בפורום
G g i l l i New member 7/6/11 #17 אני אסביר לך... ארתור אמר שצריך לקנות לי משקפים אז...על הדרך שיקנה לי גם יאכטה ואוטו וכל מה שכתבתי שם כפי שאמרו חז"לינו שונא מתנות יחיה, השאלה ממה..
אני אסביר לך... ארתור אמר שצריך לקנות לי משקפים אז...על הדרך שיקנה לי גם יאכטה ואוטו וכל מה שכתבתי שם כפי שאמרו חז"לינו שונא מתנות יחיה, השאלה ממה..
ה הליצנית הרפואית New member 7/6/11 #18 חחחחחחחחחחחח אז ארתור תקנה לי גם או שתביא מזומנים אני אדאג לבזבז אותם