מנהלים!!!

wanna get high

New member
מנהלים!!!

טוב חברה, זה לא מצב זה... אין דבר כזה שלא יהיה מנהל!!! שיאכל שקשוקה כל היום ויזרוק אנשים מהפורום בלי סיבה. אז כדי שזה יהיה הוגן, לכל אחד יש אפשרות להציע מישהו לבחירות (שהוא לא הוא עצמו.) ואחר כך נערוך בחירות. לאלו שרוצים אנונימי לשלוח אלי... בסוף אנחנו נשלח את התוצאות להנהלת תפוז... מי בעד? (כן, כן, "אני נגד!!!" הא הא והא!!!)

elcool

New member
צריך לעשות את זה

צריך מנהל כדי שיהיה לנו דף פתיחה, טאג ליין, קישורים מעודכנים, פגישות, משחקים מאורגנים... כדאי!

אני נגד מנהל

בגלל שאז יהיה אסור לקלל ותגידו לי מה זה פורום סאות'פארק בלי קללות???? זה כמו פורום רעיונות מטורפים בלי אנשים מטורפים או כמו פורום תמונות מצחיקות בלי תמונות מצחיקות או כמו פורום קטנטנות בלי ילדים מפגרים (בלי להעליב בעצם עם להעליב) אתם רוצים פורום כזה????????????????????????????????????? ואם יהיה מותר לקלל למרות שזה נגד החוקים של תפוז אז אין לי בעיה אם מנהל...

memememe

New member
אממ...אני מקווה להיות מנהל הפורום

כי שלחתי כבר תופס ומכתב... אז אולי אני יהיה המנהל ובכל זאת אני לא מהמנהלים המפגרים, אז יהיה פה סבבה

wanna get high

New member
קללות מותרות

בתנאי שזה לא עובר את גבול הטעם הטוב! ושאלו לא קללות מכוונות. יאללה! להציע מועמדים!!!

אז למה נתנו לי באן

מאיזה 10 פורומים אל זה שקיללתי?? טוב לא נורא אז אם המנהל ירשה קללות אז זה בסדר שיהיה מנהל

elcool

New member
מותר קללות בפורומים

ניראה לכם שבפורומי מין או כל מיני כאלה לא מקללים?

omer789

New member
מנהל זה לא תמיד טוב

אולי צריך שתי מנהלים. אחרת יכולים להיות משחקי כוח, מנהל צריך להיות בוגר ואחראי

wanna get high

New member
טוב סיכמנו את נושא הקללות...

בלי קללות מכוונות... אז תציעו מועמדים!!! אנחנו צריכים לפחות 2... לחדשים מותר להשתתף אבל לא בטוח שתזכו כי אף אחד לא מכיר אותכם...

כרמל 1

New member
אני מציע לפתוח אשכול חדש

וכל מועמד יכתוב בהודעה אחת למה כדאי לבחור בו ואז תהיה הצבעה.............

kyle

New member
מן הסתם מי שיהיה פה מנהל...

יבין שאין סאות'פארק ללא קללות.

kyle

New member
נכון../images/Emo45.gif...

מנהל זה הדבר הכי טוב שאפשר לבקש בשביל הפורום הזה. את חלק ממה שכתבת רשמתי לפני כמה זמן להנהלת תפוז, שביקשו לפרט "למה לי להיות מנהל" וכל הקראפ הזה...
אם מישהו מוכן להצטרף לניהול משותף, מוזמן להודיע לתפוז, ואז אולי הם ירגעו קצת.

wanna get high

New member
יופי שהגבת!!!

שמעת את ההודעה? לגבי הקללות, חלאס! זו בחירה של כל אחד מהמנהלים אם הוא רוצה או לא אבל אני תומך לחלוטין בכך שקללות יהיו מורשות אבל אסור שהם יהיו מכוונות לאדם אלא אם כן הם "בצחוק". אני לא ארשה שאנשים יקראו אחד לשני "יא חתיכת חרא מרוח על יבלת של חזיר הלוואי שתאכל אותך עז!!!". לגבי ההצעה שאני אהיה מועמד אני לא בטוח כי כרגע אין עוד מועמדים. אני מציע את kyle כי אפשר לראות לפי עברו שבהחלט אכפת לו מהפורום.

kyle

New member
תודה תודה...../images/Emo13.gif

ראיתי את ההודעה וגם החזרתי לך מסר.
אגב, מה שאמרת הזכיר לי את sweetom ואת אח שלו. אחחח... אלה היו זמנים טובים.

kyle

New member
המממ....../images/Emo4.gif

לבד אני לא מתכוון אפילו לשלוח להם הצעה...

wanna get high

New member
בסדר אני אעזור...

אתה לא המועמד היחידי אתה יודע... אז יש לנו אותך אותי ועוד איזה ניובי ששכחתי מיהו...

למעלה