מנהלים, סליחה מראש.....

מנהלים, סליחה מראש.....

זה מה שקורה כשמשעמם.... אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחח סתם, המנהל\ת הראשון\ה שיראה את זה מוזמן (לחיי העולם הבא) (ו)למחוק את זה..... זה מה שקורה כשאתה יושב רק עם גלעד בחדר מחשבים בשעה 23:34............... גלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלגלץ!!!! מה המצב גלעד?????? (מי שרוצה את הדיסק של sean lenon [אני מקווה שככה כותבים את זה...] - אני אביא לו לינק!) ואגב, כל המשועממים למינהם מוזמנים להצטרףףףףף לחיי הימים הטוביםםםם

האילתי 5

New member
קרררררררררררררררררררררררררררררררררר

שלומי? (או שלום שאול) הכל בסדר.. יש לך ד"ש משאול... רק קר הכי קר טיפה קר מזכיר קר ניראה כמו חם ווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 א י ז ה ק ו ר וואי אביעד ניזכרתי במשהו ...

איזה משועמם אתה....

שלום שאול (
) טוב, זה ברוררררר מה שלומך??? לא כזה קר פה!!! טוב, אתה עם חולצה קצרה בצבע לבן וצווארון תכלת....... במה נזכרת??? **מי שרוצה את הדיסק החדש של אריק ברמן (יש בו רק שיר אחד יפה.... מה לעשות.... ) שיבקש לינק אני אביא...**

האילתי 5

New member
שלום רב לאוהבי תורתך ואין למו מכשול

אביעד מה אתה רוצה? שקל,ספר,אה,מה,די כבר! נזכרתי שכל הזמן שיש משהו בסניף אז יש הרבה מכוניות-פעם שעברה זה היה שעשו "על האש" יש לי שאלה..

שקל!!!!

אבל אתה כולך אשכנזי אז אתה לא תביא!!! (מי לא הביא למי היו םשקל בישיבת הכותל????)(ומי כן הביא לשני את מה שהוא קנה?????)(אז מה אם זה היה שוקולד בצורת חצצ....) וואי!! שמתי לב לזה!!!!!!! ואני שמתי לב שזה קרה גם כשהיה על האש שבוע שעבר!!! (לא להבהל אני לא סנילי.... הכל בדיחות פנימיות שלנו...) מה השאלה שלך??

האילתי 5

New member
וואי אתה אחד הסנילים

מי שילם עליך ב- מי שילם עליך בבורגרס בר 2 שקל<? מי שילם עליך על ארוחת בוקר 2 לחמניות -מזונות ו2 שוקות (ולא שוקיים) (או איך שאביעד אומר-שוקו עם) בשקית מי שילם עליך על פחית קוקה קולה היישר מהמכונת פחיות... מי שילם עליך? מי? זבל!

וואווווווווו אתה אחד החצופים!!!!!!!

אז ככה: וואי אתה אחד הסנילים אני?! באמת?!... [משחק הזיהוי- מי אמר למי- אביעד, איפה שמתי את הפלאפון??--- אביעד, אתה זוכר איפה המצלמה שלי???---- אביעד, ראית את הפלאפון השני שלי?? מי שילם עליך ב- מי שילם עליך בבורגרס בר 2 שקל<? ומי החזיר? מי שילם עליך על ארוחת בוקר 2 לחמניות -מזונות ו2 שוקות (ולא שוקיים) (או איך שאביעד אומר-שוקו עם) בשקית א. זה שוקוים (בדיבור זה נשמע יותר נורמאלי) ב. רוצה גמני אזכר ב50 שקל (!!!!) שהבאתי (לא הלוואתי) לפני בערך שנה??? מי שילם עליך על פחית קוקה קולה היישר מהמכונת פחיות... מי שילם עליך? זה בכלל לא היה בשבילי אלא בשבילך! אני רציתי אפרסקים!! זה שאני שתיתי לך בסוף זה לא נחמדות שלך אלא הכח שלי.... מי? זבל! אכן, מי שהביא לי את הכסף הוא זבל, אין מה להגיד.... אוקייייייייייי מי נתן לך כסף אתמול בישיבת הכותל? מי נותן לך כל החיים כמה כסף שאתה רוצה?? (טוב, ברמת העקרון....) מי אמר לך איך קוראים לאתר של התרגום?? (בלי קשר....)

האילתי 5

New member
וואו. יותר!

חלאס! כיפ חלאק? אביעד באמת תודה על כל הכסף שהבאת לי..אבל בכל זאת אם אתהרוצה להיות מוגן גם בחודש הזה אתה צריך לשלם לי גם הפעם דמי חסות.... אין לי עוד מה להגיד אז תורך..

חהחהחה

איזה ילד מעאפן.... אני? אשלם? לך? בני חסות??? מה אני נראה לך?? טוב, כל מי שרוצה להוריד את השיר החדש של שירה גבריאלוב (שירה G)(נו... נער ונערה אומר משהו??) "הבוקר יאיר" מוזמן ליצור קשר!!

האילתי 5

New member
מה

למה ונגיד שבכל זאת ראית אותו מה ניראה לך באמת הוא עשה שם .. ? ודרך אגב תמיד אין שומרים בישיבה...

אני חושב

שאם אתה צד ליוויתן בריצה מעל חופי אילת אתה יכול להכנס לאתר NAZGOL גם דרך אינטרנט של מורשת כי ביקשתי מאיגור שיפתח את זה!! אבל פעם קודמת שדיברתי איתו הוא שאל על הרב את ריבנו והנוקם את נקמתינו

האילתי 5

New member
WHY?

איך תגיד לי זה לא הגיוני שדובי יער יקטפו פירות ואתה בעצמך אמרת שאסור לאכול עד השקיעה ורק אחרי השקיעה מותר נשאלת השאלה-למה?-איך? אז על זה יש 2 פרושים אחד" פשוט מאוד ככה. והתירוץ השני זה - בגלל שלא כל התפוחי אדמה הם צהובים יש כאלה שגורמים לבנאדם שחותך אותם להחתך מהם ולכן אסור .

**סיוטים מבית שמש- הסיפור האמיתי**

די להחתךךךךך חחחחחחחחחחח גמני פעם הייתי נחתך מלאנטאלפים של פעמים.... ויש פה חבר'ה שבטח זוכרים את זה.... ובקשר לדובים- אני חושב שאם את תופס דוב במהירות של מיצובישי מה זה??

*#~*#~*#~*#~*#~*#~*#~*#~*#~*#~*#~*#

עד כאן השגעונות שלי ושל ג'עלללל לילה טוב לכולם!! אני לא פורש עכשיו אז אם מישהו יתחבר בשעה בערך הקרובה אני עדין פה...

למעלה