מנהלים יקרים:

youvall

New member
מנהלים יקרים:

אתם מוכנים לחסום כבר את מוטי גוטרמן ואת חוח... שניהם טרולים, שניהם שולחים הודעות חסרות בסיס, שניהם שולחים הודעות שלא תורמות לדיון בנושאיים מפלגתיים ונושאים אקטואלים... אפשר בבקשה לחסוך לקוראי הפורום את השטויות שהם מרבים לכתוב ולחסום אותם כבר?!?

youvall

New member
זה שהוא כותב בעוד פורום...

לא הופך אותו ללא-טרול... גם גוטרמן עד כמה שאני יודע כותב בעוד פורומים...

נכון... אבל הוא כותב דברי טעם ולכן

הוא לא טרול (מה שעל גוטי שלנו אי אפשר כל כך להגיד, אבל לפחות הוא מצחיק).

Lord Buksht

New member
יובל

אני אחזור על הנקודה שאני כל הזמן מנסה להסביר לך אם נתחיל לחסום על שטויות, איפה זה יגמר? אם אתה לא רוצה לקרוא את השטויות, אז אתה מוזמן לדלג על ההודעות שלהם אבל פלורליזם אומר שאתה צריך לכבד כל דעה שהיא לא מסיתה\געזנית...אז גם דעות חסרות טעם אתה צריך לקבל...

youvall

New member
שחר...

עוד לא למדת להכיר אותי? מה אתה מזיין לי את השכל על פלורליזים-אתה יודע שלא אכפת לי מזה! תחי הדקטטוריה(בראשותי כמובן!)

מה קרה? אני כל כך מפריע לך?

אני מציג נקודת מבט והשקפה שונה משלך אז בגלל זה צריך לחסום אותי? הרי בשביל מה נועדו הפורומים השונים? נהפוך הוא צריך לגלות סובלנות ולשמוע ולקרוא תמיד את הצד השני של המטבע. שהרי לא אתה המצאת את הגלגל ולא אתה יש בידך את המפתח להבנת המצב המסובך כאן במזרח התיכון. אם הייתי מנהל הפורום הייתי מחוחק לך את ההודעה הזאת כי היא פוגעת ומעליבה (חה חה לא אותי) . אני כבר פיתחתי עור של פיל נגד הניסיונות הבלתי פוסקים שלך ושל חבריך "הנאורים" לסלק אותנו מן הדרך.

youvall

New member
שתי הודעות:

אחת ב02:44, ואחת ב02:53...שתיהן-אומרות אותו דבר! שתיהן סתם מציקות! שתיהן לא קשורות לפורום(אחת על איך הימין דפוק כי הוא לא שם לב ששרון הופך לשמאלני והשנייה איך ממשלת ישראל לא אנושית לאומית ממשלת אבו-מאזן...איפה יש פה משהו שקשור למפלגת העבודה?!?) אתה מציף את הפורום! כל יום הודעות הזויות(קונספירציה-קטיושות ברצועה-כולם יודעים, אף אחד לא מספר!), או הודעות שאין להם שום תוכן חדש, אתה מציק, אתה מציף ואתה לא תורם לפורום!

eessrr

New member
אם אני לא טועה....

מפלגת העבודה בשבוע וחצי האחרונים הם גם חלק ממשלת ישראל לא? אז הנה לך יובל יקר מתיוון שיש קשר בין מה שהוא כותב למפלגת ההעבודה לפחות נכון לשבוע וחצי האחרונים......:)

youvall

New member
איך זה קשור לכמה הימין דפוק

כי הוא לא שם לב ששרון הופך לשמאלני ואיך זה שהמפלגה בממשלה קשור למה ששרון אמר לפני שהיא נכנסה לממשלה?

eessrr

New member
אמ....

אני אמרתי בשבוע וחצי האחרונים ואם הוא אכן כותב (אני לא קראתי שום הודעה שלו כמעט כי הוא לא מעניין אותי במיוחד) על מה שהוא אמר לפני, זו זכותו להבטא והוא מרגיש שפה הוא רוצה להוציא את הכל בכתב...אין שום דבר שהוא עשה רע, כמו שאני יודע ותקנו אותי אם אני טועה הפורום הזה פתוח להרבה אנשים מכל מיני דעות ושכבות, אני רואה שיש פה אנשים מיחד משינוי, מליכוד, מעבודה, וזה לא מפריע לאף אחד כל עוד יש תרבות דיון מסודרת ומכובדת אני חושב שאתה פשוט צריך להפסקיק להתייחס אליו אם הוא כל כך מעצבן אותך וגורם לך לכעס רב מידי- שלא יעלה לך הוריד במצח תיזהר יובל.....

youvall

New member
תיקון קל:

לא אנושית לאומית-לא! לא אנושית לעומת-כן! יותר מידי אותיות קרובות, כתיבה מהירה מידי ואצבעות גדולות מידי!

סלוניק

New member
נכון

צריך להציף את הפורום בנושאים שקשורים למפלגת העבודה, כמו כדורסל.

youvall

New member
פעם בשבוע<>להציף!

וגם, זה לא פעם בשבוע אלא רק כשיש דברים חשובים(גמר ליגת העל בכדורסל, ניצחון של גליל באירופה וכו')...

youvall

New member
א'-זה קשור לפעילי הנוער!

אנחנו מחזקים את ידי הגליל(צפת והסביבה) ואנחנו מחזקים את ידי מכבי(גם התל-אביבים צריכים עידוד!)... חוץ מזה, פעם בשבוע-לא יהרוג אף אחד לדעת איזה מעצמת כדורסל נהיינו!

לא שכנעת אותי ../images/Emo6.gif

אני חושב שמנהל הפורום צריך להסביר לך מספר עובדות חיים לגבי נושא הפורומים השונים במיוחד אלה שעסקינן באקטואליה. אני חושב שאתה סתם מתעצבן ממה שאני כותב כי זה שם את המראה מול הפרצוף העלוב שלך ומה שאתה רואה מטריף אותך. אני מרשה לעצמי להתעלם מעיצותיך הנבובות ולהמשיך בעבודת הקודש שלי הרי היא להוכיח עמה אתה ושכמותך אפסים אנטי דמוקרטיים.

אם זה מה שהוא חושב שצריך לעשות לנו

מעניין מאוד מה היה אומר על פלסטיני שהיה כותב פה. אולי לסקול אותו באבנים?

למעלה