מנהלים יקרים

s girl

New member
דבר ראשון

דבר ראשון אני ממש לא חדשה בפורום רק עם שם חדש אז ככה ש..... ודבר שני ל-מ-ה ל-ה-ת-ע-ר-ב ב-ע-נ-י-נ-י-ם ש-ל-א ק-ש-ו-ר-י-ם א-ל-י-ך?!? וחוץ מזה יו איך ייבשת אותי חבלז..... יש לי שגיאות כתיב שייייט זהו אני מתאבדת החיים שלי לא אותו הדבר בלי כתיב נכון!!!!! ורק שתדעי תדע וואטאבר שהסיבה היחידה שיש לי שגיאות כתיב זה שאני לא מסתכלת על המקלדת כשאני כותבת ובגלל שיש לי מקלדת חדשה אני לא רגילה אליה ולפעמיים מתחלק לי ומה אמרתי על ביצפר!?!?!?!? מזה ההפלצות שהולכות פה!?!?!? וזה שאני מאירה לאנשים תיראי מי שמדבר על שגיעות כתיב מעירה!!!!!! יא מסכנ/ה וחוץ מזה את אשכרה לקחת את זה קשה כי סה"F מה שאמרתי זה שטאורה הזה הוא סוס ממש יפה ואני שומעת עליו מלא ורק דברים טובים אבל בפורם של סוסים מה הקשר לתמונות של החברות שלה ושל העוגה שלה!?!? אולי יש סיבה בגלל זה שאלתי יא מושפל/ת!!!!!!! עכשיו אני יודה לך מאוד אם תפרשי ותעזבי אותי (בגלל שאני לא יודעת מה את/ה בידיוק החלטתי שאת בת) תתתוווודדדדדההההה ווובבבביייי!

את צודקת

העוגה והחברות שלי באמת לא היו קשורות ואני לא אשים אותן שוב! את ל חייבת כאן כלום לאף אחד! אז מה אם כתבת משהו עם שיגעת כתיב! זה קורה לכולם והרבה! נץב תודה שאמרת שטאורה סוס יפה

פרסה

New member
תגידי

מי אמר שהכל היה מכוון אליך רשמתי את והקאנטור הזה לגבי התמונות חוץ מלך אין לאף אחד בעיה אם זה זה נחמד ויפה ובזמנו היה לנו על זה ויכוח אם טאז והחלטנו שלא כל החיים שלנו זה סוסים אז אומרים מזל טוב פה והיי שם ואף אחד לא מת בדרך כלל יש לזה כותרת "תמונות מהיום הולדת שלי" אז אל תכנסי זה לא שרת שלך ולא תופס לך מקום במחשב אז תורידי פוזה וגם אני אשתדל ואת המילים שלך תשמרי לעצמך או שבאמת תפתחי פורום קללות

היי! להירגע!../images/Emo46.gif כולכם!!

כן-גם אתה פרסה! מה קורה לכם בזמן האחרון??????
נא להירגע, ומהר! תוציאו את המריבות האלו במקום אחר!!
מספיק!! בוא נתן לקאנטור סיבה טובה לא לקרוא לנו ילדים קטנים!
אז תתבגרו! די!

למעלה