מנהלים יקרים

yael filan

New member
מנהלים יקרים

תשתלטו על חבר הפורום הסורר הידוע בכנויו - קנטאור המשהו אנשים שעצבניים עליו כמוני, תחתמו מתחת

alona11

New member
alona11

מה
כמה שיותר אנשושים ברשימה יותר טוב. לא

asaren

New member
asaren

יש גבול כמה אפשר לחשוב את עצמך, מיסטר מהשמו שכחתי. אני לא אמשיך, כי *מישהו* צריך לשמור פה על רמה, גם אם אתה לא. ואם אתה כל כך לא אוהב את הילדים פה, אז אולי פשוט תל, וכולנו נחגוג. כל טוב לאדוני.

אבו-דני

New member
צרור עצות לילדות נחמדות

--- אם מישהו העיר הערה אין זה מחייב תגובה משל הלכתם לתומכם ופתאום נביחת כלב נורתה באפילה כלום תתחילו לנהל שיג ושיח או תמשיכו כאילו מאומה לא קרה?

אם הייתי יודעת ´כלבית´ הייתי אפילו

נשארת לתה..
אבל אם לא אכפת לך- הוא גם מציף את הפורום! שיקלל.. לא אכפת לי.. אבל שלא יפתח 20 הודעות! אני חשבתי שמנהל פורום אמור לשמור על סדר
!

פרסה

New member
תגידו!!!!

טל אתם סתם מציפים את הפורום! הוא כותב משהוא אז תתעלמו עולה איזה ילד בן 16 וגבי חלב על השפתים שלנו תבדוק איזה סוג של חלב לך יש על השפתים (והמבין יבין) אז אל תתיחסו למטומטמים כמו זה ועל תריבו איתו כי התונים שיצאו פה היו ממש מפגרים ואם כבר אני כותב! אז טאז היה מחובר כל יום ומישהוא אמר שמתי שהוא יהיה מנהל הוא כבר לא יכנס וזה נכון כנ"ל אבו דני אני מבין שאתם עובדים ועסוקים ויש לכם חיים אבל תכניסו עוד מנהל שמחובר יותר בנוסף

אבו-דני

New member
אאווין האלוהית

--- עוד מעט כולכם תכנסו כאן בשלשות ויחד נתרגל תרגילי סדר אבל רק לאחר שאני מסיים ביום את כל המשימות

../images/Emo6.gif קנטאור אתה ממש אוהב את עצמך אה?

שמתם לב שהוא חתר בעצמו על הרשימה של י ששונא אותו?! איזו אהבה עצמית.....

ודרך אגב קנטאור....

אתה באמת לא חייב לתאר לנו בכתב מה שאתה חושב על ילדים קטנים ממך בגיל(וגדולים ממך בבגרות). זה סתם התגרות וז באמת מעצבן... אם אתה רוצה תפנה להנהלת תפוז ותבקש לפתוח פורום חדש לעיצבונים ירידות וקללות.... אני לא חושבת שאתה בן אדם רע אבל תבין שכל הדברים האלה ממש לא במקום! התחלת על רגל הפוכה... תמיד אפשר להחליף רגל....

אני מתלבטת....

דבר ראשון- יש חוק במדינה שמאפשר זכות הבעה עצמית אבל קבינימט! כל אדם נורמלי צריך להיות עם מינימום כבוד לאנשים אחרים, אז נכון, קנאטור פגסוס עיצבן אותכם אבל זה אומר שצריך לסלק אותו מהפורום? אני למשל כתבתי לו מסר, סתם מסר:" היי, מה נשמע?" וכן, הוא ענה לי. והוא היה דווקא מאוד נחמד חוץ מהמשפט האחרון שלו:" חבל שאת רק בת 13" אז נכון קנאטור, זה מעליב ואני מבינה כאן כל אחת ואחד שחותם פה אבל במקום לנסות להעיף אותו מהפורום תנסו לבקש ממנו להפסיק. ואני מבקשת: קאנטור פגסוס, אתה איש נחמד ואני בטוחה בזה! בבקשה אל תתיחס אלינו לפי הגיל שלנו, ואם זה לא מוצא חן בעיניך אז בבקשה תעזוב יפה את הפורום בלי קללות וסקילות אבנים.... ואני לא מנסה להיות לא אמא שלכם ולא מנהלת הפורום או משהו! אני סתם מביעה את הדעות שלי! מי שתומך בי יופי לו! מי שלא, גם לא יש דעות ואני מכבדת אותן! תודה לכל מי שקרא- דורון

s girl

New member
שייא אללה!!!!!!!!!!!!!!!!

אלוהם ישמור טאורה המלך ....... אוקיי תשמעי אני לא באה להעליב או משהו אבל אני ונראה לי גם אנשים אחרים כבר הבינו שאת ממש אוהבת את טאורה הזה ושזה כל החיים שלך רכיבה ויש פה הרבה אנשים שמזדהים איתך אפילו אני וזה שאת משגעת אותנו עם התמונות של הסוס המקסים הזה זה עוד בסדר אבל העוגות יומולדת שלך והחברות שלך זה לא לעניין בפורום סוסים חמודה!!!!!! אם את רוצה לספר לאנשים על החיים הפרטיים שלך אז תקבעי איתם באי סי קיו או משהו ותדברו סבבה!?!?!?

פרסה

New member
התחלת לעצבן אותי!!!!../images/Emo46.gif

את גם חדשה בפורום וגם מאירה לאנשים. רק שתגעי שהפורום הזה לא חי רק על סוסים יש חריגות ותאמת רק אבו דני או טאז יכולים להגיד לך לעוף (או להעיף) לי נמאס מההודעות שלך ושל מה קוראים לו (בעצם הוא בא לבד) ולגבי מה שאמרתם שאנחנו חוזרים גם ככה עוד שבוע לביצפר אז בואו נגיד לכם מי ישאר פה בערך אבו דני טאז את הוא ועוד איזה 2 אז בוא נגיד שאם המצב יגיע לזה תפוז
תסגור לכם את הפורום אבל שה לא יהיה כי יש שעות אחרי ביצפר ולהיפך זה יהיה יותר מענינן כי כולם בחו"ל עכשיו ואגב לך ולהוא (מרוב שזה לא מענין אותי אני לא זוכר שמות) מצאתילכל אחד שתי שגאות כתיב אז קפצו

למעלה