מנהלים יקרים

aviatiko

New member
מנהלים יקרים../images/Emo70.gif

מה בנוגע לעדכון כותרות הפורום - אתם יודעים, זה ש-AXN לא משדרים כרגע את "לויס וקלארק" וזה שביס כבר משדרים את העונה השלישית? ומה בנוגע לשרשור של הצעות פעילות פורומיות לחופש הגדול (שרוב חברי הפורום התחילו להנות ממנו)? והוספת קישורים למוזיקה של סמולוויל לפי עונות - די נמאס לי לתת שוב ושוב עזרה בנושא הזה שלא ממש קרוב לליבי.
והאם יש אפשרות לתת כותרות חדשות לגלריות? נאמר במקום 'קלארק קנט' 'קלארק קנט - סמולוויל' מכיוון שיש קלארק קנט גם ב"לויס וקלארק" ויהיה קלארק קנט בסרט שיצא בקיץ הבא. ובכלל, מה קורה איתכם? לא רואים אותכם חוץ מתגובה של גל פה ושם לאיזה שרשור.

MacBarker

New member
גם כבר יש DVD של לויס וקלארק

לפחות את כל העונה הראשונה כבר יש. וצריך לעדכן.

aviatiko

New member
הסרט החדש של סופרמן מצולם

בימים אלה באוסטרליה. הסופרמן החדש הוא ברנדון רות' - מישהו די אלמוני. הבימאי הוא בראיין סינגר שביים את אקס-מן.

GiTaNiTo

New member
צודקת + מתי יכחילו את אביה למנהלת?

אביה, בחייך כבר האדום הזה יצא מהאופנה. לא מעודכנת אה? לא נורא. בשביל זה אנחנו כאן. אנחנו קוראים לתלבושת חדשה לאביה! צבע כחול רולז! אביה לשלטון! (או לשלטון פורום, אבל שלטון זה שלטון
)

aviatiko

New member
תודה, אבל אני מעדיפה להישאר

המושכת בחוטים.
אני ממש לא רוצה לנהל את הפורום אבל אני חושבת שהמנהלים צריכים להשקיע בו מעט יותר.

למה את לא רוצה לנהל??../images/Emo77.gif

וגם אני חושבת שהמנהלים צכים קצת להשקיע בו, ונתחיל מזה שהם צריכים להיכנס אליו מדי פעם ולא פעם בחצי שנה

Angelus

New member
תראו, סוף שנה עכשיו

עם כל הבלאגן של הבגרויות זה דיי לחוץ להיכנס לפה ולהגיב, במיוחד בתיכון. אני גם חושב שצריך לרענן את הפורום ואני מאמין שעוד כמה ימים כולם ישובו לסורם. נגמרים הלימודים סופסוף (לי לתמיד!) מחר- בגרות אחרונה באזרחות וזהו. זהו. זהו. אההה.. ריח החופש ..

Charmed Gal

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif

תראי, אני לא יודע מה מצבך, אבל אני (ובאמת שאני לא בא להשוויץ או להתנשא או משהו כזה, אני פשוט מרגיש שנוצר מצב שאני צריך להגן על עצמי) קיבלת ביום ראשון הזה תעודה על הצטיינות יתרה, שזה אומר ממוצע 109+(לא יודע כמה בדיוק, אני לא יודע לחשב עם בונוסים ושטויות). אני השקעתי השנה את החיים שלי בלימודים. היו לי בגרויות, שתי טיסות לחו"ל(אחת במסגרת בית ספר, הופעה, היו הרבה חזרות) וחוץ מזה היה החוג בתיאטרון והבגרות בתאטרון שזה חזרות כל יום מ-8 עד 10 בלילה. לא היה לי זמן לנשום ולא לשבת במחשב. ובכל זאת, בכל לילה כמעט, השתדלתי להכנס לפורומים שלי, במיוחד לזה. אם תשימי לב שב"מגרש ביתי" אני לא פעיל כמו פה וגם ב"ורוניקה מארס" קצת פחות, למרות ששם אני גם משתדל מאד להיות פעיל. אז אני מתנצל אם אין לי הרבה זמן, אבל אני כן משתדל לעדכן סקר מידי פעם, להגיב תמיד לטופיקים שיש ומידי פעם לפתוח אחד בעצמי, אני משרשר הודעות ומוחק הודעות מספיילרות ובתקופת שידור פרקים, לפחות של סמולוויל, שומר על קצב הצפיה במיוחד בשביל שאוכל לכתוב פה ביקורות ולהשתתף בדיונים. אם יש לך הצעות לשיפור, רוצה להציע עזרה וכו', נשמח מאד, אבל סתם לבוא ולתקוף ככה זה באמת לא נעים ומוציא את החשק מבכלל להשאר בפורום.

למעלה