מנהלות כנסו

מנהלות כנסו

אי אפשר להמשיך ככה שכל הזמן המשועממות מהקומונה המשעממת נכנסות לפה ומפריעות וזו הסיבה שאני ועוד כמה חברות שלי לא כותבות כאן אתן חייבות להתחיל לחסום משועממות ולמחוק הודעות פלצניות רק ככה הפורום יתחיל לעלות.

Roniii

New member
צודקת../images/Emo8.gifבגלל זה מחקתי

את השרשוש של יבח. סתם משועממת.

יבח

New member
זה שמחקת את השירשור לא אומר...

שאני לא יכולה לגלות את הסוד! אז תרגיע!!!!(לא לא חסר פה ו!)

MiTzi Miau

New member
יסמין את יכולה לבקש מאמא שלה ../images/Emo108.gif

אני בטוחה שאת אמא של ההנוש הזאת הרבהההה מנענעים, ואני לא מתכוונת לאבא שלה שסבטח גם הוא איזה סרסור.

יבח

New member
מה את אומרת?

סתומה! אווףףף אתם כל כך טיפשות הם משקרות לכם בעינייייייםםםםםםםםםם

זה לא מספיק טוב

תחסמי תמחקי הודעות גם לפלצניות ותיקות כמו פרודנס ורק אז יהיה פה פורום ברמה

a good demon

New member
חח../images/Emo141.gif

ומי תעשה אותו ברמה? את?
טון אחר. מתוקה, אני עשיית פה דברים שלא יאמנו, אבל החלטתי שנמאס לי להיות פראיירית שלהן כמו שאת עכשיו. תעברי לקומונה, אני מציעה לך יונה, אצלנו באמת יותר טוב וגם יותר מלא. תעברי אלינו ותשכחי מאנשים מצוירים.

יבח

New member
יהיה פה ברמה?

לעולם לא!!!! איך יכול להיות ברמה כשיש פה 6 אנשים ו4 מתוכם זה אותו אחד???

MiTzi Miau

New member
שת'י שפוטה ../images/Emo108.gif

אף אחד לא אוהב שמשקרים לו בסדר..? ענת אל תגידי בהמה וגם לא אחת מהמנהלות הכונפות שמעריצות ת'תחת אחת של השניה לסביות.

הופההההההההה

לסבית זה לא קללה.. אני דו ואני גאה בזה.. אז אל תשתמשי במילה לסבית או הומו כקללה=]]

MiTzi Miau

New member
זה לא קללה ../images/Emo108.gif

אני מכירה מספיק הומואים ולסביות תאמיני לי

אף אחד לא משקר לי

אני יודעת שמדובר בקומיקס שלא כמוך שלקח לך להבין את זה שנים. אני רוצה לגלוש פה וגם כמה חברות שלי ותפסיקי להפליץ פה עופי לקומונה הפלצנית והמשעממת שלך.

MiTzi Miau

New member
ויש טיפשה! ../images/Emo108.gif

אני יודעת שזה קומיקס יפה מאוד אנחנו דיברנו על הזיבולי שכל של ענת שכולם יודעים שהן בעצם חברות ועושות הכל כדי לפרסם את הקומיקס שלהן באמת סליחה שאני לא מתכוונת להיות חברה בפורום שמקללים שם בלי קשר לחיים. את כ"כ אטומה! וכפרה - תעבדי על העברית שלך יש לך המון שגיאות בתקניות המשפטים.

תשמעי......

אנחנו היינו פה פעם ואהבנו את הפורום אבל המנהלות שיקרו לנו שקר גדול מטונף מזעזע *כעבור שעה* מזוויע מגעיל אז כמה בנות החלו להתמרד עם את רוצה לדעת מה השקר אז תפני עליי במסרים ואני יגלה לך

למעלה