מנהלות הפורום

אליעזר17

New member
מנהלות הפורום

שלום וברכה, אבקש לדעת מה מקצוען של מנהלות הפורום - דיאטניות? נטורופתיות? וכו', משום שאינני רואה מידע חשוב זה בשום מקום (האם הוא מוצג? היכן?). בתודה מראש. אליעזר

0 אור 0

New member
ברוך הבא אליעזר

אני מניחה שטאו לא ישיב לפניה "מנהלות הפורום" אלא אם כן בדיוק היום הוא מתחבר עם הצד הנשי שלו, אז אני אגיב. הצגנו את עצמנו לא פעם בשרשורי הכרות ובכלל, אך אני מודה שלא זוכרת כרגע אם יש מקום מסודר שבו זה מפורט. ולשאלתך: אני רפלקסולוגית בכירה, עוסקת במספר סוגי עיסוי (שבדי, תאילנדי, איורוודי ועוד קצת), טעמתי קצת משיטות אחרות כמו רייקי או ברימה, עוסקת שנים רבות בתחום צמחי המרפא על בסיס הרפואה העממית ובימים אלו אני משלימה את לימודי הנטורופתיה - תזונה וצמחי מרפא -בצורה מסודרת. (יש לי הרגשה ששכחתי משהו - לא נורא. נכון?) טאו עוסק בטאו שיאצו ואולי עוד משהו מאז הפעם האחרונה ששאלתי.

yamit23

New member
חשוב לדעת

שהפורום הזה הוא לא "פורום מומחה" מהסוג הרגיל - כותבים שאלות למנהל הפורום, שהוא המומחה. פורום זה הוא בית של אנשים שמקורבים לרפואה המשלימה. רובם מטפלים, ומיעוטם, כמוני, מטופלים (או מטופלים לשעבר). יש גם מתעניינים, וסקרנים ותלמידים וכו' וכו'. המטפלים חברי הפורום מגיעים משלל תורות ושיטות. שאלות שמועלות בפורום זוכות לתגובות מכל מי שיש לו מה לאמר. וזה מה שהופך את הפורום הזה ל"פורום מומחה", מתקבלות תשובות של מומחים מתחומים שונים. בד"כ כל אחד שעונה גם מציין מאיזה תחום הוא עונה (אצל חלק מהכותבים זה מופיע בחתימה. תפקיד המנהלים בפורום הוא יותר לשמור שיהיה כאן בית חם ונעים, ולדאוג לכך שלא תיוותרנה שאלות חסרות מענה. מתוך כך זה פחות קריטי שיהיה כתוב במסודר מה התמתחותם, ואין משקל רב יותר לתשובה של אחד המנהלים לעומת תשובה של כותבים אחרים בפורום (שאחת מהם היתה מנהלת ממש עד לא מזמן, למשל). אז... מה השאלה?

אליעזר17

New member
ימית - מה השאלה

ימית שלום, דברייך מעוררים 3 שאלות, ספציפיות ועקרוניות: א. האם הנהלת הפורום הסמיכה אותך להסביר מה טיב הפורום? ב. האם זה מקובל ע"י הנהלת הפורום שגולשים שאינם מומחים ישיבו לשאלותיהם של גולשים אחרים בנושאים שהתשובה להם מחייבת מומחיות? ג. האם מקובל ע"י הנהלת הפורום שתתפרסמנה תשובות מוטעות, ולו בשוגג, העלולות להטעות את הגולש התמים, משום שהמשיב איננו מומחה ואין לו הידע הדרוש בנושא? בברכה, אליעזר

טאוֹ

New member
גם אני שמחה שאתה כאן ומברכת אותך ../images/Emo68.gif

אור כבר הסגירה את עיסוקי בטאו שיאצו, ולי לא נותר אלא להזמין אותך לקרוא את קבלת הפנים לפורום ולספר קצת על עצמך.

למעלה