מנהיגות! H-)

ddaniel31

New member
מנהיגות! H-)

מנהיגות? כן היום אנחנו רואים שיש אנשים שרוצים להיראות מנהיגים אבל הם לא! אילו תוכנות צריך מנהיג? מה המהלכים שצריך מנהיג לעשות כדי להיראות מנהיג? _______________________________________________ דווקה בפרשת השבוע (יתרו) מדובר על איך להנהיג את עם ישראל. כשה רואה יתרו איך שהכל מרוכז ע``ל משה רבנו, מדבר יתרו עם משה ואומר לו במקום שיטפל בכל הפניות מהעם, ימנה שרים (שרי 1000 שרי 100 שרי 50 שרי 10), וכך במקום לרכז הכל אצל משה רבנו, יתרו יעץ לו לבזר את ההנהגה. כל מנהיג היה צריך להיות ישר, לא לוקח שוחד, עשיר, דובר אמת. אני מקווה שהמנהיגים שלנו ידעו להנהיג את המדינה בצורה נכונה, ישרה, ושתרבות הדיבור בין הפוליטיקאים תשתנה, כי מה שאנחנו רואים היום איך שהם במפלגת העבודה מדברים בינהם מחריד. ואני שואל את אצמי למי להאמין במפלגת העבודה? אם מה שהם אומרים נכון על אהוד ברק, אז האיש הזה היה מעמיד את מדינת ישראל בסכנה של ממש. או שהעם לא היה בשל? ורק אהוד ברק ידע מה טוב לעם? אבל אם מסתכלים נכון על הדברים הרי שידוע לכולם שהכישלון יתום, אבל בכל זאת לכישלון הזה היוה אחים, ואחיות לא? כל אלא שמקסחים אותו היום, הם אלא שאמרו לנו שאין מנהיג טוב מאהוד ברק! אני מציאה לכל אלא להיסתכל על אצמם, ולנסות להיות אנשים ישרים יודעו שהמדיניות שלהם כשלה! ולהפסיק למקור לנו שינאה כי ממש נימעס לכולם. אז עד הפעם הבאה שהיה לכולנו רק טוב, ושנדע ימים טובים.

למעלה