מנדלבאום בלש פרטי- שרשור פרק 26

מנדלבאום בלש פרטי- שרשור פרק 26

תכנית ריאליטי נזקקת לבלש מנדלבאום כדי לגלות מי מדליף את התשובות למתמודדים בה. שידור ראשון: 15:55 בערוץ לוגי ללקוחות HOT בלבד.שידור חוזר ב-18:45 באותו ערוץ וב-HOT VOD YOUNG. צפייה מהנה!

barak97

New member
פרק ממש מגניב ../images/Emo40.gif

אהבתי לגמרי אני כבר לא מאמין שיש להם אפשרות להתעלות על העונה הקודמת, ככה שזו תהיה באותו קו ולא משהו יותר טוב ומשופר, פשוט כי אין כבר לאן לשפר את הטירוף

היה מצחיק

באמת. חשבתי שאני אתאכזב, אבל ממש לא. הפרודיה לריאליטי הייתה גאונית, במיוחד כל סאגת העיוור ובמיוחד המשפט "אתם יודעים בדיוק עם מה הוא היה צריך להתמודד כל החיים שלו. עכשיו גם פנצ'ר?" חחחחחחחחחחח. גרי עם הפציעת קרסול, ווולפסון חח. היה מעולה. טיפה הפריע לי הסוף, הרגיש לי כאילו זה נגמר מהר מדי, אבל סך הכול נהניתי.

kuliv

New member
היה אחלה!

בניגוד לפיג'מות, בפרקים של "מנדלבאום" יש משהו מאוד מאוד יציב. זה לרוב ברמה זהה ולא נופל. מה שכן - עצוב לי שנעלם הקונספט הלא-מודע-לעצמו. בעונה הקודמת זה היה נהדר שגרי לא היה מדבר בכלל על זה שזו סדרת טלוויזיה. נקווה שהחל ממחר זה ייפסק. הכי אהבתי, מודה באשמה, את הקטע שבו גרי תהה למה הריאליטי נקרא "המירוץ מאחור" ואמר שיש לו השערות אבל שהם בטח ממש יעדיפו לא לשמוע אותם

AviShai98

New member
ראיתי סוף סוף...

ראיתי כבר לפני יומיים ולא היה לי זמן להגיב בפורום... שונא את ההחלטה הזאת לשדר בלוגי, למרות שדווקא הסדרה נהייתה חינוכית... בקיצור, הפרק פתיחה היה מעולה!.. היה מלא בצילומי חוץ והקונספט של ה"מירוץ לאחור" היה יפה... גרי הרג אותי וגם וולפסון וכהן..
חחחח "אתם יודעים עם מה הוא התמודד? ועכשיו גם פנצ'ר?"..
עכשיו יש לי קצת דיליי עם הפרקים, עד שיעלו להורדה....

למעלה