מנדי רק רציתי להזכיר שביום שלישי יש את הסרט מנדי בסינמטק בשעה 9.30 אנגלית ויידיש, תרגום לאנגלית.
מ מוטלה1 New member 23/12/03 #1 מנדי רק רציתי להזכיר שביום שלישי יש את הסרט מנדי בסינמטק בשעה 9.30 אנגלית ויידיש, תרגום לאנגלית.
מ מוטלה1 New member 23/12/03 #8 אני צריך לבדוק את זה נזכרתי ביום הולדת שעשו לך בשנה שעברה. אז שיהיה לך אושר בלי די ושאר בלה בלה, וכו`
אני צריך לבדוק את זה נזכרתי ביום הולדת שעשו לך בשנה שעברה. אז שיהיה לך אושר בלי די ושאר בלה בלה, וכו`
א אסתי2002 New member 24/12/03 #10 מנדי אתמול הייתי בסינמטק בירושלים וראיתי את הסרט "מנדי"- חסיד ברסלב שיוצא לשאלה, היתה לי אחלה חוויה, מישהו ראה?????
מנדי אתמול הייתי בסינמטק בירושלים וראיתי את הסרט "מנדי"- חסיד ברסלב שיוצא לשאלה, היתה לי אחלה חוויה, מישהו ראה?????
ל לֵייזֶר פֶּלֶס New member 24/12/03 #11 אממ... למד. שין. ריש. שין. ריש. סימן קריאה. (לשרשר!) מילא הייתה כאן איזושהי תובנה מיוחדת המחדשת על השרשור הזה אבל כך, אין הצדקה לפתיחת שרשורים חדשים הדוחקים אחרים לעמודים האחוריים.
אממ... למד. שין. ריש. שין. ריש. סימן קריאה. (לשרשר!) מילא הייתה כאן איזושהי תובנה מיוחדת המחדשת על השרשור הזה אבל כך, אין הצדקה לפתיחת שרשורים חדשים הדוחקים אחרים לעמודים האחוריים.