מנדי מלכלך

אנא קרא היטב - המקרה הפוך

1. הפעילים תלו בניגוד לדעתו של מנדי שהורה להוריד את זה מיד. 2. החמצת את הנקודה, העניין אינו במי התחיל קודם, אלא בבקשה שכולם יהיו בסדר. ושלא יעשו מיריביהם הפוליטיים מפלצות סתם. ובזה נראה לי שאתה אומר בדיוק אותו דבר

yonib1231

New member
הסכמה בעירבון מוגבל

אני מסכים עם הרעיון שלא לעשות מהיריביים הפוליטיים מפלצות סתם (וכל זאת בכפוף להצגת ראיות חותכות - ראה פוסטים אחרים שלי). לגבי מי תלה לפני מי. אני לא מקבל את זה שפעיל תולה שלטים על דעת עצמו בכל פינה שהיא. הדבר נכון כשיש מקרה בודד או שניים, אבל לא כשיש הצפה של עבירות על חוק הבחירות. במצב כזה ברור לחלוטין שהיתה יד מכוונת ולא משנה כעת אם זה ראש הרשימה או האחראי על השילוט מטעמו. אדם שמתמודד לראשות יצטרך ביום מן הימים להתמודד עם צוותים שלכל אחד יש את הרצונות שלו. אם לפני הבחירות ומול צוות יחסית מצומצם הוא לא מצליח לעשות את זה למה להאמין שיצליח לנהל צוות יותר גדול?

תגובה - מנדי פעל נכון לדעתי

היד המכוונת לא היתה של מנדי, הוא הורה להסיר את השלטים הללו. למרות כל הכישורים של מנדי הוא לא נביא. כשהולך מישהו ושם שלטים מתוך כוונה טובה שהיתה טובה, לאחר שהוא ראה שלטים אחרים באותו מקום, קשה לנחש מראש שזה יקרה, אפילו אם אתה מנדי. הסטנדרטים שאתה מציב 0 כשלונות הם לא ראליים, במיוחד כשמדובר במתנדבים שפועלים לעיתים על דעת עצמם. כמו שאני עושה עכשו למשל, שכן לא שאלתי את מנדי מה בדיוק לכתוב ואיך להגיב. אני אומר לך את דעתי כמו שאני מבין את העניין. ומחר יתכן שיתגלה שאני בכלל עושה לו בזה שירות דוב. בכל מקרה, לדעתי, מה שצריך לבחון זה איך האדם מגיב לחריגות. האם אתה חושב שבמקרה הזה הוא פעל נכון או לא ? אני חושב שפעל נכון: 1. הבהיר שהוא מתנגד לעניין, והבטיח לתקן. 2. פעל לתיקון כלומר הפעיל את אנשיו כדי שיסירו את השלטים, ועקב כך חלק מהשלטים כבר הוסר והיתרה תוסר בקרוב. אני חושב שזה בדיוק מה שאני רוצה מראש המועצה הבא שלנו.

yonib1231

New member
להלן ההסבר

מנדי טלית שכולה תכלת. הוא לא יודע כלום על הפעילים שתולים את שלטיו ברחבי היישוב. אין לו קשר לשום עבירה על חוק הבחירות שנעשתה ביישוב על ידי פעיליו. הוא קורא באופן חזק וברור לפעיליו לפעול אך ורק על פי חוק. צר לי גל - לא נראה לי שמנדי לא יודע כלום ממה שעושים פעיליו. מישהו מגייס אותם ומישהו מפעיל אותם ואם זה לא מנדי בעצמו, זה מישהו מטעמו באופן ישיר. ועל זה היה משפט בצבא - אכלו לי, שתו לי, יש לי ערפל בקיטבג. ניהול מועצה זה לא סיסמאות. ניהול מועצה זה ניהול צוות. אם מנדי לא יודע לנהל את הצוות שלו שלא ירוץ לראשות המועצה.

yonib1231

New member
לא. את זה אומר אדם...

שיש מאחוריו מספיק תפקידים ניהוליים הן בצבא והן בחיים האזרחיים. המשמעות של לנהל צוות זה לדעת בכל רגע מה הצוות שלך עושה גם אם אתה לא נמצא עם הצוות בכל רגע. אבל אני לא צריך ללמד את מנדי את זה. הוא הרי נולד ואתר להיות מנהיג מגיל צעיר
. אין משמעות לחסיון מאחוריי השם מכיוון שאני לא מעמיד את עצמי לבחירה לראשות המועצה. מנדי לעומת זאת כן העמיד את עצמו לבחירה וכפועל יוצא הוא עשוי להדרש לתשובות ולאחריות שאני לא נדרש להם. אם זה לא מוצא חן בעינייך זו בעיה שלך.

למעלה