מנדי מלכלך

naamas7

New member
מנדי מלכלך

חברים יקרים, קם לנו בישוב פורע חוק חדש ושמו מנדי!!! כל מי שיצא הבוקר מקדימה דרך צומת הדסים לא יכול היה לפספס את השלטים של מנדי התלוים כמו שרשרת של סוכה מצד לצד מעל הכביש ממש מתחת לשלטיו של גולברי! כמי שמפזר ניירות בישוב ולמכלך את הרחובות וגם עובר על החוק בנושא תליית שלטים קשה לקבל את הביקורת שלו ושל אנשיו כלפי גולברי! נעמה שפטלוביץ מועמדת ברשימת אופק בראשות אבי קולמן

naamas7

New member
תמונה

שלחתי את בעלי לצלם, לצערי לא הייתה לי מצלמה הבוקר!

Master Stav

New member
פניתי עכישו לאחראי השילוט אצל מנדי

לצערי הוא לא השיב לטלפון ... השארתי הודעה אני מקווה שיחזור אלי

Master Stav

New member
התמונה של העבירה

לזכותו של צור האחראי על השלילוט של מנדי ברגע שדיברתי איתו הוא התחייב למהר ולהוריד את השלטים תוך כדי שהוא מבטיח שהדבר לא יחזור .

רחל 65

New member
יותר מהר יותר גבוה יותר חזק!

כראוי למי שמכיר כל חלקה טובה במגרש הספורט.

Master Stav

New member
לצערי ....כלום לא זז ....

הלילה ב00:30 עדיין היו תלוים השלטים של מנדי באותו מקום ...

galit202

New member
נאה דורש נאה מקיים

שלום לך נעמה. האם לפני שהחלטת להגיב בפורום על מנדי עשית בדק בית בביתך? סליחה, סיעתך? האם סיעתו של אבי קולמן הורידה את שילטי החוצות במגרשי הספורט? האם סיעתו של אבי קולמן קיבלה כבר החלטה שלא להפוך את תנועת הצופים לתנועה פוליטית או שאבי קולמן עדיין עומד ומחלק שם פליירים? לדאבוני הרב ביקרתי השבוע ברחבת הסופר בקדימה והפלא ופלא, דווקא פליירים של סיעת אופק היו פזורים שם על הריצפה. אולי נשווה גם את קולמן לגולברי?... כמו שכבר כתבתי, נאה דורש, נאה מקיים!

naamas7

New member
שלום גלית

בוקר טוב, אין ספק שהסיסמא שהשתמשת בה מצויינת אבל אין היא מורידה מהעברות על החוק שאנשי מנדי בוחרים לעשות! אני לוקחת לתשומת ליבי לשים לב לאותם מקומות שציינת וכמובן שאעשה הכל לטפל בנושא לא כמו אנשי מנדי שהודיעו שהם מסירים את כל השלטים הממוקמים באזורים שאסור ולא עשו דבר אלא רק הוסיפו עוד!! יום טוב ונקי נעמה

galit202

New member
שמחתי לראות...

שמחתי לראות ששלטיו של מנדי נעלמו מהכניסה להדסים לעומת זאת מישום מה שלטיו הבילתי חוקיים של קולמן עדיין במקומם. אולי תספרי לנו איפה נוספו שלטים של מנדי כדי שאוכל להעיר גם לקמפיין ההוא? אני לא מצאתי כאילו. לעומת זאת, אם את כבר עורכת רישמות תיקון לקולמן... אנא ממך הוסיפי לרשימה את השלטים ליד עצי הזית בכניסה לישוב שמוסתרים מהבוקר על ידי פניו המחייכות של ידידך ... שלא כחוק כמובן! שיהייה באמת יום נקי!

naamas7

New member
מיקום השלטים

שלום גלית, השלטים בסמוך לעצי הזית בכניסה לקדימה נמצאים על שטח של חקלאי אשר נתן את אישורו לכך! אם ברצונך לבדוק, את המקומות בהם מנדי שם שלטים שאינם במקום המותר, פני בבקשה ליוסי ברק, קבלי את המיקום המותר (יש 12 כאלה), ואני לא מדברת על שטחים של בתים פרטיים שנתנו את רשותם. אל לך להיות צינית בדבריך! אני כתבתי לא במטרה להתנגח ! ראי את תשובתה של הילה שי שאי מכירה ומוקירה וראוי אולי להיות קצת יותר ענייניים ופחות עוקצניים. יום טוב נעמה

רחל 65

New member
השבוע באו מתנדבים של יחד

אולי אני צריכה להגיד מתנגדים של, ודיברו עם בעלי. אחרי שעה, היה תלוי על הגדר שלט של יחד בתנופה. כעסתי נורא על בעלי, למה הוא הרשה להם לתלות מבלי להתיעץ גם איתי. הוא אמר שהוא ממש לא הרשה להם, והם בכל זאת תלו. מה אני צריכה לעשות?

Master Stav

New member
להוריד ....לקרוא לי

אני אביא צבע שלא יורד במים ונרשום "יחד" גם אנחנו מחכים לגלעד שליט ...... ואז נתלה את זה חזרה ....

שירי147

New member
שילוט של קולמן

אם כבר מדברים על השילוט שמכער כל חלקה בישוב אזיי קולמן היה החלוץ שהתקין בכל מקום אפשרי ולא אפשרי !

Master Stav

New member
../images/Emo207.gifתחרות

הפנייה אליך שירי אבל זה מיועד גם לאחרים תגידו מה זה תחרות למי יש ZZZ גדול יותר ? 1. כמעט כול הרשימות עברו על החוק בפרסומים שלהם חלק התעשתו ארי לחץ בשני הפורומים חלק ...ובכן חלק לא 2. כול הרשימות בלי יוצא מהכלל מכערות את היישוב אבל זה לפחות זמני 3. שביט מס הציע הצעה ופנינה שידרגה אותה ....נושא גלעד שליט מציע לכל המועמדים להצהיר על כך 4. חאלס ....עוד שלט פחות שלט ....על זה נישלפות סכינים ?

Master Stav

New member
גלית ...

יש לי מיל ממר רבינוביץ עם הודעה שהוא מורה לפעילים שלו להסיר את כול השלטים הלא חוקיים יתרה מכך שהוא מתכוון להוריד שלטים לא חוקיים של אחרים , הגבתי לו שמוטב שיריד רק את שלו מאחר והוא עלול ל להיכשל ולהכשיל אחרים ...מצד שני ..הלילה ב00:30 כאשר נכנסתי ליישוב השלטים של מנדי עדיין תלויים ואני שואל את עצמי האם זה המסר שרוצים להעביר ....האם זה המסר החינוכי שרוצים להעביר ? זה מעבר לפוליטיקה זה פשוט ליכלוך תרתי משמע !!!

shavitmass

New member
גלית שלום

1. השלט ברחוב הפלמ"ח הוסר - אין לנו מושג מי שם אותו שם ומתי (תודה על תושמת הלב) - מגרשי ספורט???יש משהו שאני לא יודע?? (או שאת?) 2. לגבי הצופים - אני בטוח שאת לא ממש מתכוונת למה שאת אומרת!! חלוקת פליירים בשטח שמחוץ!!! לצופים (בצדו השני של הכביש) נראה לי תקין כמו שחלוקת פליירים בשטחים שבסביבות בתי הספר ( שכל הסיעות עושות) אנחנו משתדלים היכן שאפשר לשמור על מרחק מה מבתי הספר (בצורן לצערי זה בלתי אפשרי). נעשה הכל על מנת לשמור על מערכת בחירות נקיה ובהתאם לחוק!! בברכת המשך עשיה שביט מס לשם השקיפות מס. 2 ברשימת אופק (ק) בראשות אבי קולמן

העניין לא היה על דעתו של מנדי, והוא מסודר כעת

נעמה אני מסכים איתך שזה מאוד מאוד לא בסדר. העניין הוא בניגוד גמור לעמדתו של מנדי. הוא הורה להסיר את השלטים,(ראי מה שאני מצרף למטה) וכך גם נעשה, ויעשה (טרם הסתיימה העבודה). אני מצטרף לחלוטין למה שכתבה הילה שי (שוב ראי בסוף). דרך אגב האם את מכירה את טענתי בדבר חוסר החוקיות של שלטים הפונים לדרך בינעירונית, נתתי ציטוט של החוק גם בפורום הכפר וגם הוספתי אותו היום כאן. בעניין הזה דווקא קולמן היה החלוץ. אמנם היו לי גם טענות אחרות שהתבררו כשגויות, ואליהן אני מתנצל. אבל לא ראיתי שהיה תיקון לעניין הדרך הבין עירונית. האם על אותו משקל את טוענת שקם לנו פורע חוק קולמן ? אני לא, הדימוי פורע חוק, מצטייר לי כמפיונר או פושע כבד, או מישהו שבשיטתיות מפר את החוק בכוונה ובידיעה. וברור לי שאבי אינו כזה כמו שמנדי אינו כזה. גם על גולברי לא הייתי אומר פורע חוק, למרות שיש לי המון דוגמאות למנהל לא תקין, בזבוז כספים, וחוסר שקיפות, שהן חמורות בהרבה יותר מעניין השלטים שיעלם עם סיום הבחירות. לכן אני ממשיך לבקש מכולנו פרופורציות וריסון בניסוחים. לא צריך להפוך את יריביך הפוליטיים למפלצות כדי שאתה תצא בסוף בסדר. יום טוב גל javascript:WebForm_DoPostBackWithOptions(new WebForm_PostBackOptions("ctl00$ctl00$ContentPlaceHolderMain$ContentPlaceHolderMain$btnSendTop", "", true, "grpAddMsg", "", false, true)) to [email protected] date Thu, Oct 23, 2008 at 12:27 PM subject Re: http://kfar.qadima.googlepages.com/ Re: התייחסות לנושא תליית שלטי בחירות במקומות אסורים mailed-by gmail.com hide details 12:27 PM (2 hours ago) Reply כפי שהובטח, המטה של מנדי החל להוריד, באופן עצמאי (וללא הטרחתו של צפריר בעניין), את השלטים של המטה, שנתלו במקומות שלא אושרו, למשל את אלה שניתלו מעל הכביש בכניסה מצומת הדסים. 2008/10/22 Hilla Shay <[email protected]> הנחיתי את הנוגעים בדבר לטפל מידית ללא דיחוי כמו כן ביקשתי שכל השלטים שאינם במקום שאושר יורדו לאלתר , כולל של האיש ששממונה על החקיקה ואכיפתה מנדי רבינוביץ 0524295257 Email:[email protected] www.kadima-zoran.org 2008/10/22 Hilla Shay <[email protected]> שלום לכולם - Hide quoted text - אני חושבת שכולנו חייבים לשמור על קדימה נקיה והחריגה במיקום השלטים חמורה מאוד בעניי. אינני יכולה לדבר בשם רשימות אחרות אך כמספר 4 ברשימה של מנדי, אני מוצאת לנכון לתנצל, על התקלה. כהנחיית הקמפין, אנו נמשיך לשמור על מערכת בחירות נקייה בכל המובנים. אני אפנה אישית לצפריר שיוריד לאלתר את השלטים שלנו. אגב, ישנם מקומות בארץ בהם הצלחו לקבל החלטה שלא לאפשר שימוש בפלריגים בכלל משיקולים ירוקים טהורים. מי יתן וגם אנחנו נהייה שם בעוד 5 שנים. בברכה, הילה שי

yonib1231

New member
מה זה העניין עם הוא התחיל קודם?

מה? אנחנו בגנון? הוא הרביץ לי קודם? אני משכתי לי בשיער? תתעשתו!!! זה שמועמד אחד עובר על החוק לא עושה את זה בסדר ורק על ידי דוגמא אישית של שאר המועמדים אפשר יהיה למגר את התופעה. אני קורא לכל הפעילים באשר הם: אל תסכימו לתלות שלטים בניגוד לחוק. המועמד שלכם גורם לכם לעבור עבירה. הוא ייצא מזה חלק (לא אמרתי, לא ראיתי וכד'). אם יצלמו אותכם - אתם תשאו בתוצאות.

למעלה