מנדבושקס #30.

Ez sLeeP

New member
מנדבושקס #30.

על חילוף עונות, מזגי אויר ותהיות.
הטור השבוע, קאמבקי ככל שיהיה, מוקדש לשירה'לה שלנו עם המון אהבה. כן, זאת אינה אשלייה אופטית. בצעדים של התגברות על תקופת היובש הכתיבתית ובלוקים מכל הסוגים (עלתה במוחי כרגע מטאפורה משעשעת וקמעה-שימושית, אך אני אוותר עליה לעת-עתה..) - אני חוזר, ובגדול. או משהו כזה. מישהו שאני מאוד מעריך, אמר לי לאחרונה לכתוב ללא מעצורים. לשבת ולכתוב. זאת הכתיבה הכי טובה, לדעתו. אני מסכים. חבל שכל מילה שיוצאת מראשי אל המקלדת מחושבת מאין כמוה, ועולה לי בדם, יזע ודמעות. התקופה הזו נוראית, ואני חווה משבר שבלתי ניתן להסברה. עצובים הם חיינו. לאחר הקדמה חצי-אמפתית-עצמית שכזו, בה אני מנחם את עצמי, אתם מהנהנים - וכולנו מגיעים לידי התרצות פלסטיקית אמיתית למחצה - אני אמשיך, ואגיע לכדי איזו שהיא פואנטה. הכל בשם ההצדקה הקיומית. המוקד התרבותי (אומר ואסתייג מעצמי סינוכרונית) שפיתחנו לנו כאן בארץ אבותינו הוא משונה. מהמון בחינות. חיינו הוקמו על חורבות העבר. מלאי טראומות ומטענים* הקמנו לנו כאן ארץ משונה. ארץ המלקטת והמבססת אושיותיה מן האורנטאליות, מן המערב ובעיקר שואבת מעצמה. (עד כמה שהתוצאה אינה ניכרת בשטח..). מצבי רוחנו משתנים בהתאם למזגי האויר והלחצים הברומטריים. הקיץ הגיע, לאחר כל מיני חששות ונסיגות חורפיות לאחור - והלחות מורגשת. פיזית. המועקה והדרישה לבריזה ים תיכונית קרירה הופכת להיות בעוכרינו, כאשר אין מענה על הצרכים. זה נראה כאילו כל שנה מחדש אנו מופתעים מן האקלים הנוראי הזה שאנו שרויים במרכזו - ופשוט מתעבים את הקיץ מכל הבחינות. בלי להיכנס לכל מיני מחקרים תרבותיים סמי-ביולוגיים-אבולוציוניים, אולי זה המטען המרכזי אותו סחבנו מן הגולה? האם כולנו חופצים באקלים הפולני/הטריפוליטאי/הרומני/הבולגרי/הגרמני/הצרפתי/היווני? ייתכן. כאדם עם קיבולת סבלנות וסובלנות אדירה, קשה לי לקבל את העצבנות הקולקטיבית הזו המושלכת בפניי. איני משלים עמה. אדם חכם אמר פעם בלעז, If you can't beat them - Join them. וכך עשיתי. נהייתי עצבני בפני עצמי, ללא שמץ של סבלנות וסובלנות לאנשים הדורשים אותה. התקיימו כמוני, או התרחקו ממני לאלתר. חכו שהחורף יבוא. עם בוא היורה, הרימו צלצול. ניפגש בארומה, או משהו. והנה אני שוב מאבד מהיכולת שלי להתמקד בנושא בו רציתי לדון. מחקו הכל. הזיכרון הקולקטיבי שלנו ימשיך להתקיים ללא המחדל הזה. מזל טוב לי על החלפת הספרה בפינה קוטפת-הפרסים הזו. 30 כבר.. 30. שבוע טוב לכולנו, חג שמח!

Arielcohen

New member
ראשון? Yey!

אחלה פרופורציות וגם אני, כמו רובנו, לא סובל את הקיץ, הלחות והאקלים המגעיל במדינת היהודים.... כל שנותר הוא לסבול בשקט. ניפגש בחורף בארומה

lollapalooza

New member
גררר סופסוף זה מגיב...

שעה אני מנסה להגיב להודעה. לא זז. anyway- התגעגעתי. זה ברור. אני תוהה מי זה ה"מישהו שאני מאוד מעריך"... הממ... באמת, קשה לנחש.
ובכן, כבר 30
יפה יפה.
קיץ זה נפלא. זה אפילו יותר מנפלא.
|הולכת לבלוס מופלטות אצל סבתא. בתאבון לי|

A N I g M A

New member
נדבי זה היה מקסים כמו כל פעם

חוצמזה, קיץ=יומולדת+צו ראשון+עוברת דירה אוהבת המונהמון :)

למה לא מאכילים את מפלצת ההודעות ?

בקיצור יקירי התעגעתי לטורך עטוף הפרסים
מעולה לה לה

heaven is here

New member
ידעתי שזה יחזור

פרופורציות שכל כך מתאימות לי חזרת, ובגדול יקירי. Good to have you back
כן, הגיעה עונה חדשה ועימה תחושות חדשות, רגשות חדשות (בטח לקראת המגנים הקרובים) ותחושות בטן (שגורמות לכאב בטן). אבל גם הם יעברו, כמו שהחורף עבר כל כך מהר, ואז יגיע הקיץ, תקופה שכל כך טובה לי עכשיו. התגעגעתי! (ואתה בא בקיץ)

../images/Emo3.gifיש לי כמה שאלות...

1. בן כמה עברי?? 2. האם עברי היה תמיד גיי, הוא שהוא גילה את זה במשך הזמן???... 3. נכון שיש לו את היופי של עידו לב ועודד קטש?.... ~
אשמח אם תענו לשאלות...
~ צ'או לבינתיים....

תשובות

1. 30 2. האם הוא תמיד היה גיי אני מאמין שהתשובה היא כן האם הוא גילה את זה במשך הזמן - כמו רוב הגייז הם מגלים מתישהו
הרי אין ילד בן 5 לדוגמא שיודע שהוא גיי, אבל זה אומר שכשהוא בן 5 הוא לא גיי- אני מאמין גם בגיל 5 הוא גיי... 3. אני לא יודע מה זה היופי של עידו לב ועודד קטש אבל אני חושב שיש הסכמה שיש עליו יופי ולא מעט

blue pill

New member
לא תמיד....

יש אנשים שיודעים על הנטייה המינית שלהם עוד בגילאים ממש מוקדמים....

Ez sLeeP

New member
אוקיי. *מנסה שלא להתעצבן*

, לא הצלחתי. הקשב-נא לי, חצוף (כן, זהו מעמד של כבוד) - אני מניח שמאחר ואתה חדש בפורומינו, אינך מכיר את כל החוקים. נצלו"ש (=ניצול שרשור. שרור זהו אשכול ההודעות המצוי) הוא דבר שנוא על כולם. זה במידה מסוימת גורע ממעמד ההודעה הראשית, וממעמד כותב ההודעה. מאחר ומעמד פינתי הוא כפינה קוטפת פרסי טקסי האוסקר של פורום זה, עשית מעשה שלא ייעשה. אני מבקש התנצלות רשמית במספר עותקים. שלא לדבר שאיכות שאלותיך נגוע במידה מסוימת של.. אני לא אפרט. כן, יש בי מן האיפוק. יום טוב לך!

../images/Emo12.gif נדבוש לנשום

מה שנדבוש ניסה לומר זה שלהבא אנא נצל"ש הודעה
ולא נושא שעדיין בדיון (כמו פינה רשמית אל אחד מחברי הפורום) ואמממ אל תדאג אני מרגיע עכשיו את המרוקאי (תגיד נדב לא היית פעם פולני?
)

חחח... אופס ../images/Emo52.gif...

הסימנים כנראה ברחו לי... אז הנה הם בשבילך:
נו, זה מספיק התנצלות?...

../images/Emo41.gifאגב, אני...

בת, ולא בן.. השם שלי זה בגלל שאני חולה על ג'וני דפ... ותודה שעניתם לשאלות שלי... see ya!!!!
"אם היה לי אקדח אז הייתי יורה בעצמי, אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי!!"

../images/Emo4.gifשזה אומר מה???

אתה סולח הוא לא??? מר מזועזע הלם תרבות ??? (את הקווים תוסיף בעצמך..)

אני נושמת לעזאזל!! אבל מה הקשר?!

שאלתי אם הוא סולח לי מר מזועזע הלם תרבות! (ככה לפחות נראה לי שהוא קורא לעצמו...)

A N I g M A

New member
אוקיי את פוגעת בנדבי

ואני לא מרשה תקשיבי יש כללים מסוימים בפורום. ונדב... דבק בכללים. ואנשים כבר כמה זמן נכנסים לפורום ועושים מה שבא להם, פותחים כל שנייה שירשורים חדשים ודברים כאלה. אז זהו. ולא לרדת על נדבוש <פרץ גרופיות>

טוב, בוא נעביר נושא... יש לי עוד...

שאלה: עברי, הוא ימני או שמאלני?? ~נדבוש, סליחה ממי...
~

Ez sLeeP

New member
תני להבהיר לך נקודה מסוימת.

אנחנו חברים בקהילת פורום עברי לידר בתפוז. אנחנו לא דובריו, ולא יחצניו, ואין אנו מתיימרים לענות על שאלות שנוגעות לחייו הפרטיים, כי זה גובל בחדירה לפרטיות. מעבר לכך, שימי לב שאת ממשיכה לשאול את שאלותייך (כבר ממזמן יגעתי מלהגדירן כסוג של משהו) בהמשכו של השרשור של פינתי. אודה לך אם תפסיקי.

למעלה