מנג'ר החדש

רועי321

New member
מנג'ר החדש

קודם כל כל הכבוד שיש פורום של מנג'ר...אני כבר שנים משחק במשחק ואני מכור ולא ידעתי שיש פורום. אבל לדעתי במשחק האחרון הם קצת נכשלו...המשחק לא כל כך מציאותי...לפחות בליגה הישראלית... יותר מידי שחקנים טובים רוצים לבוא ומוכנים לבוא אלי (מכבי חיפה) ויש שחקנים ישראלים יותר מידי טובים. כל אחד שעולה מהנוער תותח עולם...בכל מקרה עדיין אני מכור וזה המשחק הכי טוב שיש

רועי321

New member
ממש ממש לא

אני מדבר על FOOTBALL MANAGER 2005 של SIGAMES .שלא תבינו לא נכון המשחק מעולה אבל לא לגמרי מציאותי כמו בעבר. קבוצות כמו הפועל רעננה ורמת השרון נמצאות בליגת העל... שחקנים ישראלים מככבים באירופה...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים לגמרי.. הסיבה לזה (אני חושב) שהאוהדים של הקבוצות קבעו את הציונים ולעיתים הגזימו. אני לא בטוח שזה נכון אבל יצא לי לשמוע על זה..

moonch

New member
יש כמה חוקרים ישראלים לליגת העל

ואף אחד לא חוקר את הקבוצה שאותה הוא אוהד! אם אתה מעוניין לדעת איך זה עובד כנס למנג'רסנט.

Thierry Henry

New member
הפועל רעננה כבר 3 עונות

נאבקת על עלייה לליגת העל ורמת השרון היא אחת ממחלקות הנוער הטובות שיש. זה ממש לא מפתיע.

Dark Muse

New member
סלח לי, אבל ישראלים אכן יכולים לשחק

באירופה... אם דודו הוואט ועומרי אפק וטועמה ובלילי משחקים באירופה (ובניון כמובן) אז אין סיבה ששחקנים טובים בארץ לא ישחקו גם... לירן כהן ויניב קטן למשל הם שחקנים שלדעתי יש להם מקום בקבוצה אירופאית בליגה בכירה, ניר דוידוביץ גם יכול ללכת לשחק בכיף באירופה. מה גם שהמנג'ר מפתח את המשחק לשנים הבאות, אז אי אפשר לדעת מה יקרה בעתיד

מתי פעם אחרונה ראית את הולצמן

כובש שער?? כי החוקרים של המנג'ר דווקא די החמיאו לו עם פינישינג 17..

Dark Muse

New member
מה אתה מדבר?

הולצמן היה שחקן מעולה לפני כמה שנים, היו לי סיומות מדהימות. חוץ מזה שיש לו אותו בקבוצה, ואבי כנפו שיש לו 13 הרבה יותר כובש ממנו (הוא בכלל לא משחק, הוא גיבוי של הגיבוי) וזה בגלל שחלוץ צריך יותר מפינישג.

tomash11

New member
אל תשכחו שהם משחקים בארץ...

ולהבקיע בצרורות עם פינישינג 12 זה הגיוני מול בלם שיש לו יכולת שמירה של 10 וכל מיני כאלה... :)

Thierry Henry

New member
אני מנחש שהעובדה שהוא

מלך שערים שתי עונות ברציפות עם מעל 18 גולים לעונה מדברת בעצמה.

yuvalf90

New member
אחי הוא היה פצוע מהמחזור ה 3

וברגעים אלו הוא מתחיל לחזור לעצמו לאט לאט אל תדאג הוא יכבוש עוד כמה שערים העונה

מילאן

New member
../images/Emo45.gif

השחקנים הישראלים חסרי פרופרציות ביחס לשאר המדינות. ורז, קבוצת הנוער של רמת השרון אפילו לא בליגה הלאומית אז כנראה היא לא משהו.

למעלה