מנגנון הרצון מנגנון הרצון
מ מיתר נדיר New member 19/7/13 #33 אני לא חושבת שהתוכן נאה, אני פשוט לא יודעת כי זה עולה כסף לקבל אותו, שאני לא מתכוונת להוציא לאור העטיפה.
אני לא חושבת שהתוכן נאה, אני פשוט לא יודעת כי זה עולה כסף לקבל אותו, שאני לא מתכוונת להוציא לאור העטיפה.
L lightflake New member 18/7/13 #5 נכון... גם התוכן לא לטעמי אבל זה עניין של טעם, זה לא אומר שהדברים לא נכונים לדעתי, אבל השאלה היא תכלס, האם דרך הלימוד הזו מצליחה לעורר מישהו או לא?
נכון... גם התוכן לא לטעמי אבל זה עניין של טעם, זה לא אומר שהדברים לא נכונים לדעתי, אבל השאלה היא תכלס, האם דרך הלימוד הזו מצליחה לעורר מישהו או לא?
L lightflake New member 18/7/13 #7 לנסות זה לא לראות וידאו של מישהו אחר שואל שאלה ומישהו אחר מקבל תשובה, לנסות זה ללכת למורה הזה בעצמך ואם זה לא משהו שמושך אותי אז אני לא אעשה את זה
לנסות זה לא לראות וידאו של מישהו אחר שואל שאלה ומישהו אחר מקבל תשובה, לנסות זה ללכת למורה הזה בעצמך ואם זה לא משהו שמושך אותי אז אני לא אעשה את זה
L lightflake New member 18/7/13 #15 לא אני המצאתי את הפרדוקסאליות של "חיפוש" איך אפשר לחפש את מה שלבדו כבר ישנו ? זה הדג שמחפש את המים או העיניים שמחפשות את עצמן
לא אני המצאתי את הפרדוקסאליות של "חיפוש" איך אפשר לחפש את מה שלבדו כבר ישנו ? זה הדג שמחפש את המים או העיניים שמחפשות את עצמן