מנגן/ת?

מה?

לא.. בערך... קצת.. משהו בהודעה שלך אבל הכוונה היא לא אליך.. את לא שטחית אם זה מה שאת שואלת

isilme

New member
../images/Emo205.gif

את/ה מנגן על משהו? כן. אם כן-על מה? גיטרה ופסנתר כמה זמן? גיטרה בערך שנה, ופסנתר בערך 10 שנים.. (ז"א למדתי מגיל 4 עד גיל 9 ואז הפסקתי...) איזה סוג? גיטרה קלאסית, פסנתר קלאסי[?!] של איזה חברה? הגיטרה סנטורי והפסנתר ימאהה היית רוצה ללמוד על עוד כלי? יאפ! אם כן-על איזה? כינור ותופים. אם לא-למה לא. --- אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן--- נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה אעע..!! לא!!! מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר / מיותר (מחק/י את המיותר) / חופר/ קצר / ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך

טליה155

New member
עונה...

את/ה מנגן על משהו? כן. אם כן-על מה? פסנתר כמה זמן? השנה זה השנה הרביעית שלי... איזה סוג? פסנתר רגיל...?.! היית רוצה ללמוד על עוד כלי? אממ..... אם הייתי ממש רוצה הייתי לומדת אבל בעיקרון כן... אם כן-על איזה? גיטרה ותופים. אם לא- אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן--- נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה אעע..!! לא!!! מה את/ה חושב על השאלון? /קצת חופר / מעניין / קצר / (מחק/י את המיותר) ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך

בד"F אני לא עונה על אלה...

אבל לכבוד חול המועד... את/ה מנגן על משהו? אפשר לומר... אם כן-על מה? פלא' כמה זמן? כ-4 שנים לערך. איזה סוג? samsung של איזה חברה? פלאפון. היית רוצה ללמוד על עוד כלי? כן ולא. אם כן-על איזה? גיטרה.. אם לא-למה לא? דורש זמן רב.. אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן? אותה תשובה כמו שאלה 7. נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה? נכון שקראת אתה את שאלה 7...? מה את/ה חושב על השאלון? קודח (על אף שמעולם לא הבנתי מה בדיוק המשמעות המילולית של המושג...).

סמיילי8

New member
עניתי

את/ה מנגן על משהו? כן... אם כן-על מה? גיטרה אקוסטית כמה זמן? שנתיים וחצי בערך איזה סוג? אקוסטית..[.] של איזה חברה? מונטנה היית רוצה ללמוד על עוד כלי? המממ לא, צריך להתמקד במה שיש, לא לעשות 100 דברים ביחד.. אם כן-על איזה? אם כן...? פסנתר או גיטרה בס.. בעצם תופים!!! תופייייים~~~!!! אם לא-למה לא? ככה נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה? חחח לא מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / / מיותר (מחק/י את המיותר) תקשיבו! אני מנסה להעלות תמונה וזה לא עובד פה. אז מישו יכול לתת לי אתר שאני יכולה להעלות אליו ת'תמונה ואז אשלח לכם תקישור?

יצאת קצת.. יו נוו וואט..

פעם הבאה תהיה יותר החלטי כמה עזיבות וכמה חזרות? ועוד מריץ בדיחות... יפה יפה..

טוב... אם אתה מתחנן... ../images/Emo13.gif

את/ה מנגן על משהו? כן... אם כן-על מה? אורגנית כמה זמן? מכיתה ב' איזה סוג? אורגנית חשמלית חחח... של איזה חברה? YAMAHA היית רוצה ללמוד על עוד כלי? כן! אם כן-על איזה? סקסופון!!!!!! אם לא-למה לא? אמרתי שכן, לא? אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן? לא עניתי לא... נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה? לא!!! חחח...
מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר / מיותר (מחק/י את המיותר) קצר ומיותררר

shronet

New member
עונה

את/ה מנגן על משהו? כן אם כן-על מה? גיטרה, ואני יודעת גם כינור אבל שנים לא נגעתי בו כמה זמן? שנה וחצי איזה סוג? רק קלאסית בינתיים של איזה חברה? וואו, בחיי שאין לי מושג. היית רוצה ללמוד על עוד כלי? כן אם כן-על איזה? מפוחית וחליל צד אם לא-למה לא אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה? חחחח לא... מה את/ה חושב על השאלון? קצר אך חופר.

nokosh

New member
עונה =]

את/ה מנגן על משהו-כן אם כן-על מה-תופים כמה זמן-שנה שנייה איזה סוג-לא יודעת של איזה חברה-ימהה היית רוצה ללמוד על עוד כלי-כן אם כן-על איזה-הרבה.....גיטרה,גיטרה חשמלית,פסנתר אם לא-למה לא-.... אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן-... נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה-האמת שלא.....מצטערת לאכזב מה את/ה חושב על השאלון? חופר / ארוך / (מחקתי את המיותר)

r3fl3ct10n

New member
עכשיו אני

את/ה מנגן על משהו
כן אם כן-על מה
מפוחית כמה זמן
שנתיים שלוש אבל למדתי בעצמי ועם חבר. איזה סוג
רגילה וכראומטית של איזה חברה
בעיקר honner היית רוצה ללמוד על עוד כלי
כן
אם כן-על איזה
סקסופון אם לא-למה לא
אם לשאלה הראשונה ענית ב "לא" אז על מה היית רוצה לנגן
נכון שקראת שוב את השאלה הראשונה
לא, זכרתי בעצמי מה את/ה חושב על השאלון? קודח / חופר / מעניין / ארוך / קצר (מחק/י את המיותר) ועכשיו אחרי שמחקת את ה"מיותר" מהשאלה הקודמת תהי/ה קצת יותר חכם/ה ותמחוק/י את מה שבאמת מיותר בעיניך

למעלה