מנגל שבוע הספר

מנגל שבוע הספר

הייתי ביריד שבוע הספר בת"א אחרי שחיכיתי לו די הרבה זמן. הופתעתי לגלות שהאטרקציה המרכזית שם היא האוכל ולא הספרים. זה די מעצבן לנסות לבחור ספרים כשהריחות באים מכל עבר ומנסים לגנוב את ההצגה. בכלל היתה לי תחושה של ארוע המוני, יותר מאשר בשנים קודמות. כלומר תמיד האווירה לא בדיוק אינטימית, אבל בשנה שעברה הייתי בגני התערוכה והיה הרבה יותר נחמד. השנה ברחתי בלי כל אף רכישה. אני השנה עם דוכני שבוע הספר - גמרתי.

Rivendell

New member
אני כבר שנים לא הולכת

המחירים לא כאלה להיט, מבצעים יש גם בחנויות, ואין לי שום דחף להיאבק עם כל עם ישראל ואשתו כדי להגיע לאיזה דוכן ולגלות שכל ההתרגשות היא בסה"כ סביב רב המכר החדש של רם אורן ושות', בחתימת המחבר. הידד. והאוכל זה היה צפוי. אחרת עם מה יוכלו האנשים להכתים את הספרים, אם לא בקצת טחינה נוזלית וידיים שומניות?
אגב, אצלי בעיר יש תמיד גם דוכני תכשיטים ואמנות על כל סוגיה. נורא נחמד, כן, אבל לא ספרותי במיוחד. זה נהיה בזאר כללי כזה.

חייםלוי

Member
מנהל
צודקת. אני גם לא הולך כבר כמה שנים

המחירים לא מי יודע מה ובנוסף אני עובד בספריה גדולה והכל מגיע אלינו

roni64

New member
גם אני מצהירה כך ../images/Emo8.gif

וביום האחרון נשברת ורצה בטרם ייעלמו הדוכנים. בשנה שעברה גיליתי שבטעות הגעתי במועד הנכון. אחת ההוצאות, כנראה זמורה ביתן, הציעה ביום האחרון מבצע אטרקטיבי, משהו בנוסח "קנה שניים, שלם עבור אחד". יצאתי עם כמה ספרים מוצלחים.

2_be

New member
מממ...

שנה שעברה לא הלכתי (כי פשוט ביטלו את הדוכנים בעירי) וזה היה לי די חסר. יותר משאני באה לקנות (בד"כ אני תמיד מוצאת איזה מבצע יותר טוב באינטרנט
) אני באה בשביל ההנאה, כן, אני נהנית לעמוד ליד הספרים בלי שאף מוכרת תנעץ בי עיניים כי עמדתי מול הספר יותר מ-2 דקות (עיינו ערך סטימצקי ושות.) אז נכון, בדרך צריך לסבול קצת דוחק, אבל לרוב אני מוצאת את עצמי בפינות היותר נידחות ובשעות הפחות הומות ככה שאני מתגברת על זה
טוב, אני אחכה לשבוע הבא (שבוע בלי מבחנים!) ואז אוכל לתת את הביקורת שלי

Dodo28

New member
מתגעגעת לככר מלכי ישראל \ ככר רבין

הייתי חוסכת כסף במיוחד לאירוע של השנה, היה לי סדר קבוע של מעבר על הדוכנים. הייתי תמיד עושה שני סיבובים (היה יותר זמן..) אחד של איסוף אינפורמציה ומחירים ושני של קניה מרוכזת בעיקר בהוצאות שקשה להשיג את הדברים שלהם במחיר סביר במהלך השנה. הכי אני אוהבת לחטט בדוכנים של ההוצאות אוניברסיטאיות ולמצוא מציאות. בשנה שעברה עשיתי את סקר המחירים לפני באינטרנט והיו בפירוש דוכנים שהמחיר היה נמוך יותר מאונליין. בקשר להמוניות היא באופן פרדוקסלי מאפשרת לי אינטימיות עם הספרים. יש כל כך הרבה אנשים קולניים ממני להעסיק את המוכרים שהם נותנים לי לחטט בשקט. הדבר שבאמת חסר לי בשבוע הספר זה מוכרים עם ידע שניתן לשוחח איתם באפן סביר (מדי פעם הייתי מצליחה להגריל אחד כזה בדוכן של שוקן או מוסד ביאליק) אבל גם בחנויות הרגילות לא נתקלתי במוכרים כאלה וחבל.

behemot

New member
גיליתי כבר מזמן שעדיף לחכות למבצעים

שאחרי שבוע הספר - חנויות ניתקעות עם סטוק או עם ספרים פגומים קלות מהירידים ואז קונים באמת בזול...

למעלה