מנגל על הקרח

DJNYC

New member
מנגל על הקרח

הי, במעריב און-ליין פורסמה כתבה על קהילות הישראלים בחו"ל, בין השאר כתבו על מנגל ופורומי ישראלים בחו''ל השונים כתפוז. מנגל על הקרח

Guy K

New member
מהממת

איזו כתבה חמודית, ממש עושה חשק להיות ישראלי בחו"ל....
ודניאל, סחתן סחתן על הכותרת של הכתבה! רואים שאתה עושה עבודה טובה באתר! מזל טוף

אוליבול

New member
מנגליסטים יקרים

ליילה עדי בשמיים וכל שאר היפים והאמיצים מככבים באתר ואם אני לא טועה ניתן למצוא בכתבה כמה כפילויות בשמות השונים בפורים am i right,Guy K?

Guy K

New member
סיכום הכתבה (אנחנו ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif)

(כוכבים
) אז ככה: מירב ועדי מופיעות פעמיים כל אחת, שתיהן ביחד כמנהלות הפורום וכל אחת בנפרד כמנהלת פורום בנפרד (מירב - סינגלס ועדי - משפחות) סיוון מנהלת נוער בחו"ל הוזכרה דניאל, אמילי ואנוכי הוזכרנו בתור גולשים (ומנהל האתר) במנגל הדודה מטורונטו הוזכרה כמנהלת פורום בוואלה(!) בקיצור........... יצאנו כוכבים
יופי של כתבה לדעתי!

שאלה ל-DJNYC

בכל פעם שאני מנסה להכנס ל"מנגל" אני נתקלת באותה בעיה: אני מצליחה להגיע לעמוד הכניסה לאתר, אבל כל מה שאני מנסה לעשות מעבר לזה תוקע לי את המחשב לחלוטין, בצורה כזו שאני חייבת לעשות RESTART. יש לך מושג למה זה קורה ומה אני צריכה לעשות כדי להצליח להנות מן האתר? לידע כללי, אני עובדת עם WINDOWS ME על פנטיום 4.

DJNYC

New member
הי למביט מהצד..

אני לא יודע למה זה עושה לך דבר כזה, אך אם זה קשור לזמן התגובה אני מקווה שזה יפתר לאחר שיהיה לי קצת $$ להעביר את האתר לשרות אחסון חדש יותר, מהיר יותר ואמין יותר.. (אגב, יש כאן מישהו שנתקל בבעיה דומה?) מצטער שאין לי פתרון, אני פשוט לא נתקלתי בבעיה הזו עדיין. דניאל.

למעלה