מנגינות רקע למ"ת

naring

New member
מנגינות רקע למ"ת

אל תדאגו, אני זוכר שהיה שרשור בנושא. אני רק רוצה המלצות לשירים (רצוי כאלה שמותר להוריד בחינם, ולא כאלה שאצטרך לכתת רגלי כדי לקנותם בחנות הקרובה לאיזור מגורי). שם שיר+מבצע ולמה הוא מתאים (קרב, רחוב העיר, פונדק וכו'.)
תודה!

BluePrint

New member
חשבתי על כך פעם...

והגעתי למסקנה ששירים אינם בחירה טובה, ועדיף מוסיקת רקע. נעימה בשביל להוסיף לאווירה, ולא לגרום לשחקנים להתחיל לשיר. מוסיקה ממשחקי מחשב נשמעת לי מתאימה, שם כבר התאימו בשבילך את המקצב למרתף, ואת קולות הציפורים להתנגנות היער.

naring

New member
אפשר לענות לי על השאלה הזו?

גם "לא" זו תשובה. בבקשה... זה ממש חשוב לי!

דרגורן

New member
מנגינות מומלצות:

משחקים: Zone of the enders vagrant story final fantasy legend of the dragoons castlevania - מומלץ מאד! soul reaver/blood omen סרטים: Van hellsing willow princess bride priates of the carribean

BluePrint

New member
the cinematic theme

אני לא ממליץ על משחקים, אלא על מוסיקה. ובמקרה כזה, על מה שיתאים. כמו שאמרתי, "אווירה", אז לא מוסיקה שתגרום לאנשים להתחיל לרקוד, אלא רק כדי לקבל מימד נוסף (שמע) של העולם הדמיוני. אז כל עוד אינך בוחר בנעימת נושא מוכרת, כל מקור יתאים. אני חושב בעיקר על מוסיקה ממשחקי מחשב בסגנון אסטרטגיה ופיתוח דמות (RTS/CRPG), כגון: WarCraft Planescape Tormnet Fallout Divine Divinity Baldur's Gate Total Annihilation Arcanum אלו כמובן רק פסי קול ששמעתי בעצמי, יש עוד המון ועליך רק להקשיב ולהרכיב. (בReign of Chaos יש מוסיקה נהדר ליער, מוסיקה מTides of Darkness תתאים בעיקר לקרבות...)

iguessgrampy

New member
ואני אוסיף את medieval

יש שם המון מנגינות מעולות לקרבות ועוד כמה דברים שיכולים להוסיף, אפילו לסתם יום רכיבה רגוע ביום הראשון של האביב.

בורן

New member
זה יהיה קצת קשה אפקטים

מי בדיוק יהיה אחראי על זה? השהמ? השחקנים? זה נורא קשה לעשות קולות כאלה...

iguessgrampy

New member
הבעיה עם שרה"ט זה שהשחקנים ינסו

להיזכר של איזה אזור כל "שיר". נכון גם לגבי משחקי מחשב, לפחות המוכרים שבהם. לא חושב שזה רעיון טוב להשתמש במוזיקה מוכרת, אלא אם יש לשה"מ אמון מוחלט ביכולת של השחקנים להתרכז.

BluePrint

New member
למה בעיה?

לא חייבים לספר לשחקנים מאיפה המוסיקה. קרא לרצועות\קבצים: יער 1-3, מרתף 1-4, קרב 1-12... מנסיוני, רוב האנשים לא שמים לב למוסיקה במהלך הסרט, כך שלזהות את ההתרחשות לפי המוסיקה אינה בעיה.

iguessgrampy

New member
אני אומר את זה כי אני יודע שזה שאני

משחק איתו בטוח ינסה לזהות. יכול להיות שהוא פשוט מקרה מיוחד.

BluePrint

New member
זה מקרה מיוחד

ואם חברך למשחק באמת שם לב במהלך הסרט ולא סתם מנחש, אני מעריך אותו מאד על כך.

naring

New member
לא מעשי במידה מסוימת...

כל פעם שאני רוצה שולחן נשבר אני לוחץ על הכפתור? זה מוזר מעט...

נצלו"ש

איזה כיף. לפני שבוע היתה שביתה של המורים אצלנו כי הם לא קיבלו כסף בגלל זה לא למדנו כל השבוע ועכשיו החליטו שהחופש אצלנו יתחיל מעכשיו כי הם לא יחזרו ללמד עד שנה הבאה . אהה חופש

למעלה